Verschillen tussen git pull origin master & git pull origin/master

Wat is het verschil tussen git pull origin masteren git pull origin/master?


Antwoord 1, autoriteit 100%

git pull origin masterzal wijzigingen uit de originremote, masterbranch halen en deze samenvoegen met de lokale uitgecheckte branch.

git pull origin/masterzal wijzigingen uit de lokaal opgeslagen branch origin/masterhalen en die samenvoegen met de lokale uitgecheckte branch. De branch origin/masteris in wezen een “kopie in de cache” van wat het laatst uit originis gehaald, daarom wordt het in git-taalgebruik een remote branch genoemd. Dit kan enigszins verwarrend zijn.

Je kunt zien welke branches beschikbaar zijn met git branchen git branch -rom de “remote branches” te zien.


Antwoord 2, autoriteit 2%

git pull origin masterzal alle wijzigingen ophalen van de master branch van de remote en deze mergen in je local.We gebruiken over het algemeen geen git pull origin/master.We kunnen hetzelfde doen door git merge origin/master.Het zal alle wijzigingen van de “cached copy” van de master branch van origine samenvoegen met je lokale branch. In mijn geval is git pull origin/masterde fout gooien.


Antwoord 3

git pull= git fetch+ git merge origin/branch

git pullen git pull origin branchverschillen alleen doordat de laatste alleen origin/branch zal “updaten” en niet alle origin/* als git pullwel.

git pull origin/branchwerkt gewoon niet omdat het een ongeldige git fetch origin/branchprobeert uit te voeren.

Vraag gerelateerd: git fetch + git merge origin/master vs git pull origin/master

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 18 =

Other episodes