Verschil tussen Git en GitHub

Ik heb onlangs een nieuw project aan Git toegevoegd met Eclipse, maar zie het project niet verschijnen in mijn GitHub-account.

Waarom hebben ze dezelfde accountinformatie en verschillende opslagplaatsen?

Is Git en GitHub niet hetzelfde?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Gitis een revisiecontrolesysteem, een tool om je broncodegeschiedenis te beheren.

GitHubis een hostingservice voor Git-opslagplaatsen.

Ze zijn dus niet hetzelfde: Gitis de tool, GitHubis de service voor projecten die Git.

Om je code naar GitHub te krijgen, kijk hier.


Antwoord 2, autoriteit 18%

In de SVN-analogie vervangt Git SVN, terwijl GitHub SourceForge vervangt 😛

Als dit project van jou nieuw is, kun je je nog steeds committeren aan je lokale Git, dan kun je later pushnaar GitHub. Je moet je GitHub-opslagplaats toevoegen als een ‘remote repository’ in je Git-configuratie.

Ze lijken iets te hebben voor Eclipse-gebruikers: http://eclipse.github.com/

Anders, als Git nieuw voor je is: http://git-scm.com/book


Antwoord 3, autoriteit 18%

Wat is Git:

“Git is een gratis en open source gedistribueerd versiebeheersysteemdat is ontworpen om alles, van kleine tot zeer grote projecten, snel en efficiënt af te handelen”

Git is een gedistribueerd peer-peer versiebeheersysteem. Elk knooppunt in het netwerk is een peer die volledige opslagplaatsen opslaat die ook kunnen fungeren als gedistribueerde back-ups met meerdere knooppunten. Er is geen specifiek concept van een centrale server, hoewel knooppunten headless of ‘kaal’ kunnen zijn en een rol kunnen spelen die vergelijkbaar is met de centrale server in gecentraliseerde versiebeheersystemen.

Wat is GitHub:

“GitHub is een webgebaseerdeGit-repository hostingservice, die alle functionaliteit voor gedistribueerd revisiebeheer en broncodebeheer (SCM) van Git biedt, evenals eigen functies toevoegen.”

Github biedt toegangscontrole en verschillende samenwerkingsfuncties zoals wiki’s, taakbeheer en het volgen van bugs en functieverzoeken voor elk project.

Je hebt geenGitHub nodig om Git te gebruiken.

GitHub (en elk ander lokaal, extern of gehost systeem) kunnen allemaal peers zijn in dezelfde gedistribueerde repositories binnen één project.

Met Github kun je:

 • Deel uw opslagplaatsen met anderen.
 • Toegang tot de repositories van andere gebruikers.
 • Bewaar externe kopieën van uw repositories (github-servers) als back-up
  van uw lokale kopieën.

Antwoord 4, autoriteit 7%

Git — De versiebeheertool waarop GitHub is gebouwd.

GitHub — Ons bedrijf en de naam van onze software. We bouwen software en websites om je te helpen op een leuke manier met Git-repositories om te gaan.

GitHub.com — De website waarop u zich aanmeldt om repositories online te bekijken.

GitHub Desktop — Een toepassing die u op uw computer kunt installeren om u te helpen de lokale code te synchroniseren met GitHub.com.

bron: https://guides.github.com/introduction /krijgen-uw-project-op-github/


Antwoord 5, autoriteit 4%

Er zijn een aantal duidelijke verschillen tussen Git en GitHub.

Git zelf is echt gefocust op de essentiële taken van versiebeheer. Het houdt een vastleggingsgeschiedenis bij, het stelt je in staat om wijzigingen ongedaan te maken via reseten revertcommando’s, en het stelt je in staat om code te delen met andere ontwikkelaars door middel van push en pull commando’s. Ik denk dat dit de essentiële functies zijn die elke ontwikkelaar van een DVCS-tool wil.

Geen Scope Creep met Git

Maar één ding over git is dat het echt gewoon laser is gericht op broncodecontrole en niets anders. Dat is geweldig, maar het betekent ook dat het gereedschap mist veel functies Organisaties willen. Er is bijvoorbeeld geen ingebouwde gebruikersbeheerfaciliteiten om te authenticeren wie code verbindt en commissie is. Integratie met dingen zoals Jira of Jenkins zijn overgelaten aan ontwikkelaars om te achterhalen door dingen zoals haken. Kortom, er zijn een lading plaatsen waar functies kunnen worden geïntegreerd. Dat is waar organisaties zoals GitHub en Gitlab binnenkomen.

Extra Github-functies

De primaire ‘value-add’ van Github is dat het een cloud-gebaseerd platform voor git biedt. Dat op zichzelf is geweldig. Bovendien biedt Github ook:

 • Eenvoudige taaktracking
 • een GitHub Desktop-app
 • Online-bewerking
 • Takbeschermingsregels
 • Pull-aanvraagfuncties
 • Organisatorische gereedschappen
 • Interactielimieten voor Hotheads
 • emoji-ondersteuning !!! : Octocat :: +1:

Dus GitHub voegt echt Pools en verfijning toe aan een reeds populaire DVCS-tool.

Git en GitHub-concurrenten

Soms als het gaat om differentiëren tussen Git en Github, denk ik dat het goed is om te kijken naar wie ze concurreren. Git concurreert in een vliegtuig met gereedschappen zoals Mercurial, Subversion en RTC, terwijl GitHub meer is in de Saas-ruimte die concurreert tegen cloudverkopers zoals Gitlab en Atlassian’s Bitbucket.

No GitHub vereist

Eén ding dat ik altijd graag herinneren, is dat je geen Github of Gitlab of Bitbucket nodig hebt om Git te gebruiken. Git werd uitgebracht in wat, 2005? Github kwam niet op het toneel tot 2007 of 2008, dus grote organisaties waren gedistribueerde versiebeheer met git lang voordat de cloud hosting-verkopers langs kwamen. Dus Git is prima op zichzelf. Het heeft geen cloud hosting-service nodig om effectief te zijn. Maar tegelijkertijd doet het hebben van een PAAS-provider zeker geen pijn.

Werken met GitHub Desktop

Trouwens, u noemde de mismatch tussen de repositories in uw Github-account en de repo’s die u lokaal hebt? Dat is begrijpelijk. Totdat je een pull of een fetch hebt aangesloten en gedaan, weet de lokale Git Repo niet van de Remote Github Repo. Dat gezegd hebbende, geeft Github een hulpmiddel dat bekend staat als de GitHub-desktop Hiermee kunt u verbinding maken met GitHub van een desktop-client en gemakkelijk lokale git-repos in te laden naar GitHub, of GitHub-repos op uw lokale computer te brengen.

Ik ben niet overdreven onder de indruk van het gereedschap, zoals je eenmaal kent git, zijn deze dingen niet zo moeilijk om te doen in de bash shell, maar het is een optie.


Antwoord 6, Autoriteit 2%

Op eenvoudige manier kunnen we hieronder vertellen het verschil tussen Git en Git Hub en VSTS.

git: – Behandel git als een motor/technologie om bronversiebeheer voor ons project te verkrijgen. In tegenstelling tot TFS (opnieuw een gecentraliseerd bronversiebeheer) is git gedistribueerde versiebeheertechnologie. Dat betekent dat git eigenlijk niet verplicht om een server te hebben. Door middel van git-technologie kunnen we onze eigen lokale machine maken als broncoderepository, niet vereist om altijd een gecentraliseerde server te hebben (op grote schaal kan het een Microsoft-server hebben om onze projectbroncode te pushen en te behouden). Maar met SVN- en TFS-versiebeheer is het verplicht dat er een server aan wordt gekoppeld.

Als ik bijvoorbeeld een freelance ontwikkelaar ben en rechtstreeks rapporteer aan mijn klant en er geen andere ontwikkelaar bij betrokken is, moet ik versiebeheer van mijn code behouden om (elke versie) terug te draaien en mijn codes vast te leggen en ik heb geen budget om een server te krijgen en ik heb geen tijd om een andere server op mijn machine te installeren en te gebruiken als TFS-server en TFS-client. Dus de optimale manier is om git engine te installeren en mijn lokale machine te gebruiken als een repository voor versiebeheer door git.

GitHub: – zoals ik al eerder zei git is een technologie en wordt gebruikt met sommige commando / shell-commando’s, dwz git heeft alleen geen gebruikersinterface. GitHub is een online product of online repository die git-technologie gebruikt voor hun proces en versiebeheer bereikt, samen met andere functionaliteiten zoals het volgen van fouten, projectbeheer, beheer van ondersteuningstickets ..etc. Met andere woorden Git Hub is een wrapper gebouwd op git-technologie met een gebruikersinterface en andere functionaliteiten van een ander extern bedrijf, het is eigenlijk een product dat eigendom is van iemand of een groep op basis van git-technologie, waarbij git open source is en niet verhandelbaar product.

VSTS : – VSTS is een Microsoft-product voor online repository Houding Source-versie-besturing die kan worden behandeld als een alternatief voor Git Hub. Sinds het van Microsoft ondersteunt VSTS zowel GIT-technologie als TFS (TFVC-TEAM Foundation-versie-besturing). Omdat TFS een ander oud Microsoft-product is om deze versie-besturing te bereiken.gradual neem ik aan dat VSTS geleidelijk TFS zal dumpen als Git de prominente technologie op dit gebied is en het is open source.


Antwoord 7, Autoriteit 2%

In gewoon Engels:

 1. Ze zijn allemaal broncontrole zoals we allemaal weten.
 2. in een analogie, als Git een stand-alone computer is, dan is Github een netwerk van computers verbonden door Web met klokken en fluiten.
 3. Dus tenzij u een GitHub ACCT en specifiek openen vertel VSC of een editor om GitHub te gebruiken, ziet u uw broncode UP-daar anders zijn ze alleen maar hier, – uw lokale machine.

Antwoord 8

git –
Git is een versie-besturingssoftware die u op uw lokale systeem installeert. Voor een persoon die alleen werkt aan een project, blijkt Git uitstekende software te zijn.

Github –
Zoals eerder vermeld, is Git een versiebesturingssysteem dat codewijzigingen bijhoudt, terwijl GitHub een webgebaseerde GIT-versie Control Repository-hosting-service is. Het biedt alle gedistribueerde versie-besturings- en broncodemanagement (SCM) -functionaliteiten van Git tijdens het bestrijden met een paar van zijn eigen kenmerken.


Antwoord 9

Simpel gezegd, Git is een versiesysteem met versies waarmee u uw broncodeschiedenis kunt beheren en bijhouden. Github is een op cloud gebaseerde hostingservice waarmee u git-repositories kunt beheren. Als u open-source-projecten hebt die Git gebruiken, is GitHub ontworpen om u te helpen ze beter te beheren.


Antwoord 10

Simple:

Git – is lokale repository.

Github – is centrale repository.

Hoop hieronder beeld helpt om te begrijpen:


Antwoord 11

Github is vereist als u in de ontwikkelaars wilt samenwerken. Als u een Single Contributor bent, is Git voldoende, zorg ervoor dat u op regelmatige basis een back-up van uw code maakt

Other episodes