‘Aanbevolen pictogrambestand ontbreekt – De bundel bevat geen app-pictogram voor iPhone / iPod Touch van exact ‘120×120′ pixels, in .png-formaat’

Ik heb een app-update ingediend, maar ik heb een e-mail ontvangen waarin staat dat deze fout is opgetreden:

Aanbevolen pictogrambestand ontbreekt – De bundel bevat geen app-pictogram voor iPhone / iPod Touch van exact ‘120×120’ pixels, in .png-indeling

Hoe kan ik dit probleem oplossen?

Hierzijn de huidige pictogramvereisten van Apple.

Ik zag 120×120 nergens verschijnen? Is dit iOS 7 specifiek? Moet ik een pictogram met de naam icon-120.pngof zoiets toevoegen?

Update: ik heb drie pictogrammen toegevoegd aan de bronmap (Icon-120.png : 120×120, Icon-76.png: 76×76 & Icon-152.png: 152×152), maar deze zijn niet toegevoegd aan de info.plist. Dezelfde waarschuwingsmail is ontvangen. Ik besloot niets te veranderen en af ​​te wachten wat er zou gebeuren.

Tot mijn stomme verbazing ging de app 20 uur later de beoordelingsfase in en werd de volgende dag op de markt gebracht! Ik vraag me af hoeveel Apple/Windows app-recensies hier op de loer liggen.


Antwoord 1, autoriteit 100%

Als je een pictogram errorkrijgt bij het indienen van een aanvraag van Xcode9, of als je het app-pictogram niet zowel op je simulator als op een apparaat ziet, update dan gewoon je cocoapodsnaar de nieuwste versie in uw project. Dat probleem is een bug in Xcode9met cocoapods.


Er is een nieuwe richtlijn voor iPhoneXdie kan worden bekeken hier.


Hieris een handige website die een pictogram maakt voor iOS, Mac App en Android-app.

U hoeft alleen uw 1024 x 1024-pictogram te slepen en neer te zetten en de site zal alle pictogramformaten maken en naar uw e-mail verzenden. Volg daarna de volgende methode om pictogrammen voor de iOS-app in te stellen.

Nadat Apple iOS 8, iPhone 6 en 6 Plus lanceerde, veranderden de grootte van de app-pictogrammen en de grootte van de startafbeeldingen. Bezoek mijn bericht voor nieuwe maten:

Beeldresolutie voor nieuwe iPhone 6 en 6+, @3x ondersteuning toegevoegd?


Ja, u moet een 120×120-pictogram met hoge resolutie toevoegen. Als u zich nu alleen op iOS 7 wilt richten, heeft u alleen de pictogramformaten 76 x 76, 120 x 120 en 152 x 152 nodig. Als je ook iOS 6 wilt targeten, heb je de pictogramgroottes 57 x 57, 72 x 72, 76 x 76, 114 x 114, 120 x 120, 144 x 144 and 152 x 152nodig. Zonder Spotlight en Instellingen-pictogram te tellen als je niet wilt dat het besturingssysteem ze interpoleert!

Voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

Voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

Volgens de blogpost Nieuwe statistieken voor iOS 7-apppictogrammen.

UPDATE:

Volgens de Apple-richtlijn App-pictogramOF Pictogram- en afbeeldingsformaten:

Afmetingen van pictogrammen (iOS 7 en hoger)

Voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

Afmetingen van pictogrammen (iOS 6.1 en eerder)

Voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

Maak verschillende formaten van het app-pictogram voor verschillende apparaten. Als u een universele app maakt, moet u app-pictogrammen in alle vier de formaten aanleveren.

Voor iPhone en iPod touch zijn beide formaten vereist:

 • 120 x 120 pixels

 • 60 x 60 pixels (standaardresolutie)

Voor iPad zijn beide formaten vereist:

 • 152 x 152

 • 76 x 76 pixels (standaardresolutie)


Stel dit nu in op Project:

 • Maak een nieuw pictogram met 120 pixels met hoge resolutie en 60 pixels zoals hierboven vermeld in de Apple-documentatie en stel de naam in. Bijvoorbeeld icon-120.pngen icon-152.png.

 • Plaats deze pictogrammen in de map Bronnenvan uw project en voeg dit pictogram toe aan het project:

Voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

 • Klik hierna op ProjectName-Info.plisten zoek de rij icon files. Als je het niet kunt vinden, voeg het dan toe door op het (+)-teken te klikken en selecteer pictogrambestanden en stel vervolgens alle pictogramafbeeldingen in zoals hieronder.

Voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

Voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

Archief en distribueer uw project nu zoals we deden voor het indienen van het binaire bestand van de app in de App Store. Ik hoop dat je nu je app kunt indienen zonder problemen met pictogrammen.


OPMERKING:

Zorg ervoor dat u alle benodigde pictogrammen verstrekt. Anders komt uw app niet door de Apple-validatie. Als je dit soort e-mail hebt ontvangen:

Invalid Image - For iOS applications, icons included in the binary submission must be in the PNG format.
- If your application supports the iPhone device family, you must include square icons of the following dimensions: 57x57 pixels and 120x120 pixels.
- If your application supports the iPad device family, you must include square icons of the following dimensions: 72x72 pixels, 76x76 pixels and 152x152 pixels

Apple accepteert nu applicaties die ook op iOS 7 werken, dus ongeacht het Deployment target6.1 of eerder, maar u moet ook de pictogramgrootte van iOS 7 opgeven zoals ik hierboven vermeld (die de winkel verwacht).

Xcode 5-app-pictogram Beheren

Als u xCode5 gebruikt Het eerste dat u moet bijwerken, zijn de pictogrammen. Xcode 5 introduceert Activacatalogivoor eenvoudig beheer meerdere exemplaren van een afbeelding (zoals voor meerdere resoluties). We zullen er een maken om zowel de spelpictogrammen als de startafbeeldingen te beheren.

voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

Klik nu op de knop Activacatalogus gebruiken. Wanneer u de migratie bevestigt, wordt u ook gevraagd of u de Launch Images wilt migreren (wat iOS-talk is voor het opstartscherm dat verschijnt wanneer u uw app start) – u moet ervoor zorgen dat dit ook is aangevinkt.

voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

Neem een ​​kijkje voor meer informatie Apple-document van activacatalogi


Antwoord 2, autoriteit 9%

Het geaccepteerde antwoord is geweldig, maar hier is het korte antwoord:

<key>CFBundleIconFiles</key>
<array>
  <string>[email protected]</string>
  <string>icon.png</string>
  <string>Icon-Small.png</string>
  <string>[email protected]</string>
  <string>Default.png</string>
  <string>[email protected]</string>
  <string>icon-72.png</string>
  <string>[email protected]</string>
  <string>Icon-Small-50.png</string>
  <string>[email protected]</string>
  <string>Default-Landscape.png</string>
  <string>[email protected]</string>
  <string>Default-Portrait.png</string>
  <string>[email protected]</string>

Nieuwe pictogrammen hieronder

  <string>icon-40.png</string>
  <string>[email protected]</string>
  <string>icon-60.png</string>
  <string>[email protected]</string>
  <string>icon-76.png</string>
  <string>[email protected]</string>
</array>

Dit hiergevonden door zoeken naar “De bundel bevat geen app-pictogram voor iPhone / iPod Touch van exact ‘120×120’ pixels, in .png-indeling.” in Google.


Antwoord 3, autoriteit 3%

Je hoeft het niet op deze ingewikkelde manier te doen. Als je XCode 5 gebruikt (waarvan ik zeker weet dat de meesten van ons dat zijn), maak dan je pictogrammen en noem ze wat je maar wilt, d.w.z.

 • myIcon-58.png
 • myIcon-57.png
 • myIcon-72.png
 • myIcon-80.png
 • mijnIcon-100.png
  ….

En sleep ze naar de juiste vakken onder AppIcon. Zie schermafbeeldingen. U hoeft het plist-bestand niet handmatig te bewerken.

voer hier de afbeeldingsbeschrijving in
voer hier de afbeeldingsbeschrijving in
voer hier de afbeeldingsbeschrijving in


Antwoord 4, autoriteit 2%

Een gemakkelijke manier als je een app-pictogram van de grootte 1024 X 1024 hebt. Upload het gewoon op onderstaande site, het zal een pictogrammap genereren. Voeg AppIcon.appiconsettoe aan je applicatie.

Stap 1:

Upload uw bestaande 1024 X 1024-pictogram op de onderstaande site:

https://makeappicon.com/

Stap 2:

Het zal je e-mail sturen.

Download icon.zip vanuit e-mail.

Stap 3: Sleep AppIcon.appiconsetnaar uw applicatie. Het bevat alle vereiste iconen.

Het kan jullie allemaal helpen.

Bewerken: ik ben geen eigenaar/promotor van deze site. Het zal onze tijd besparen.


Antwoord 5, autoriteit 2%

Ik wil nog een valkuil toevoegen. Zelfs als je alles goed hebt gedaan, kun je vast komen te zitten door deze fout als je meer dan één doel in je bouwproces ondersteunt.

De afbeeldingsmiddelencatalogus maakt deel uit van een doel en zelfs als u het in Xcode5 hebt geselecteerd om gebruiktvoor uw doel te gebruiken, betekent dit niet dat het automatisch wordt toegevoegd.

Als resultaat werkt de build als een tierelier, maar de activacatalogus wordt niet toegevoegd aan de IPA en de AppStore-validatie mislukt met de fout dat de pictogrammen ontbreken.

Als u wilt corrigeren of controleren of de activa deel uitmaken van het doel, selecteert u de activa-invoer in het Xcode-project en zorgt u ervoor dat uw doel is aangevinkt in het infovenster.


Antwoord 6, autoriteit 2%

In mijn geval was het gekoppeld aan CocoaPods. Ik heb een hoop tijd besteed om te vinden wat de reden was, want alles leek correct. Ik vond het hier https://github.com/CocoaPods/CocoaPods/issues/7003. Ik heb zojuist de “[CP] Copy Pods Resources” en “[CP] Embed Pods Frameworks” boven “Copy Bundle Resources” in de bouwfasen verplaatst en de fout is verdwenen.


Antwoord 7

Ik had hetzelfde probleem toen ik de app indiende met Xcode 4.6. Het herkent de pictogrammen met de afmetingen 120×120, 58×58, 29×29, enz. niet. Dus toen ik probeerde deze pictogrammen toe te voegen aan de info.plist en de app ter beoordeling in te dienen, stond Xcode 4.6 me dit niet toe. Bij het indienen van de app zonder de bovenstaande pictogrammen, kreeg ik een e-mail met de tekst –

“Uw levering is gelukt, maar u kunt de volgende problemen oplossen bij uw volgende levering:
Ontbrekend aanbevolen pictogrambestand – De bundel bevat geen app-pictogram voor iPhone / iPod Touch van exact ‘120×120’ pixels, in .png-indeling.”

Omdat het werd aanbevolen en niet nodig was, heb ik de app toch ingediend. Ik heb de hierboven aanbevolen pictogrammen aan de bundel toegevoegd, maar heb ze niet gespecificeerd in Info.plist. Ik kreeg weer dezelfde mail. Deze keer negeerde ik het en tot mijn verbazing werd de app geaccepteerd.

Ik wilde dat mijn app op iOS 5 en hoger zou draaien en daarom moest ik Xcode 4.6 gebruiken en niet de nieuwste Xcode 5 die alleen apps voor iOS7 en hoger toelaat.

UPDATE:

OPMERKING: “Vanaf 1 februari 2014 moeten nieuwe apps en app-updates die naar de App Store worden verzonden, worden gebouwd met Xcode 5 en iOS 7 SDK”.
https://developer.apple.com/news/?id=12172013a#top

Dit scenario is dus in de toekomst ongeldig.


Antwoord 8

Dit moet een waarschuwing worden genoemd, geen fout. In de e-mail staat tenminste dat het pictogrambestand “aanbevolen” is en niet “verplicht”. U kunt deze waarschuwing veilig negeren als u zich op iOS 6 richt. Natuurlijk heeft u voor iOS 7 de nieuwe afmetingen nodig en moet u ook letten op de nieuwe afronding van de hoeken van het pictogram


Antwoord 9

Voor alle Xamarin.iOS- of Xamarin.Forms-ontwikkelaars moet u bovendien het .csproj-bestand (voor het iOS-project) controleren en ervoor zorgen dat het verwijzingen naar de PNG’s bevat en niet alleen naar de activacatalogus, d.w.z.

<ItemGroup>
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Contents.json" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-40.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-40%402x.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-40%403x.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-60%402x.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-60%403x.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-72.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-72%402x.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-76.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-76%402x.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-83.5%402x.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-Small-50.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-Small-50%402x.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-Small.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-Small%402x.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon-Small%403x.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\Icon%402x.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\NotificationIcon%402x.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\NotificationIcon%403x.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\NotificationIcon~ipad.png" />
<ImageAsset Include="Resources\Images.xcassets\AppIcon.appiconset\NotificationIcon~ipad%402x.png" />
</ItemGroup>

Antwoord 10

In mijn geval heb ik eenvoudig de sleutel CFBundleIcons~ipadverwijderd uit het bestand info.plistdat het gebruik van AppIconset voor iPad blokkeerde .

Het doel van mijn project was iPhone en IOS 8. XCode-versie was 6.3. Het instellen van CFBundleIcons~ipadkomt waarschijnlijk van een vroege versie van XCode.


11

Ik heb mijn Appicon-catalogus handmatig gemaakt en had alle juiste pictogrammen erin, maar mijn project gebruikte het niet als de pictogramcatalogus. Op het algemene tabblad van het project (waar u de projectnaam en het versienummer kunt instellen), was er een invoer voor app-pictogrammenbron, maar op geen enkele manier om de gecreëerde catalogus te selecteren die ik heb gemaakt. Ik moest op de knop klikken om een ​​nieuwe catalogus te maken en verwijder dan die nieuwe catalogus en vervolgens de knop veranderd in een menu waarin ik de bestaande catalogus zou kunnen selecteren.


12

Ik kreeg deze foutmelding toen ik het app-pictogram-afbeelding gebruikte dat werd verkleind tot 120×120 van 180×180 sized pictogram met behulp van de preview-app op Mac. De fout is verdwenen als ik het 120×120-pictogram uit het project heb verwijderd. Het wijzigen van pictogrammen kunnen verknoeien met het formaat dat Apple vereist is.

Other episodes