Hoe kan ik een projectmap van binnen visuele studio wijzigen?

Mijn huidige oplossing voor het hernoemen van de map Project is:

 • Verwijder het project uit de oplossing.
 • Hernoem de map buiten Visual Studio.
 • Voeg het project opnieuw toe aan de oplossing.

Is er een betere manier?


Antwoord 1, Autoriteit 100%

TFS-gebruikers: Als u broncontrole gebruikt die vereist dat u het voor uw hernoemingsbestanden / mappen wilt waarschuwen, kijk dan naar Dit antwoord in plaats daarvan die de extra stappen dekt. ​​


Om een ​​project van een project te hernoemen <Map , Bestand (.*proj) en Display Name in Visual Studio:

 • Sluit de oplossing.
 • Hernoem de map (en) buiten Visual Studio. (Hernoem in TFS als het gebruik van de broncontrole)
 • Open de oplossing, negeer de waarschuwingen (antwoord “nee” indien gevraagd om een ​​project uit de broncontrole te laden).
 • Ga door alle niet beschikbaar projecten en …
  • Open de -gebruikers -venster voor het project (markeer het project en druk op ALT + ENTER of F4 of rechts-Click & GT; eigenschappen).
  • Stel de eigenschap 'bestandspad ' in op de nieuwe locatie.
   • Als de accommodatie niet bewerkbaar is (zoals in Visual & NBSP; Studio & Nbsp; 2012), open dan de .slnbestand rechtstreeks in een andere editor, zoals Notepad ++ en update in plaats daarvan de paden. (Mogelijk moet u eerst de oplossing in TFS, enz.)
   • bekijken

  • Reload Het project - rechts-Click & GT; Reload Project.
  • Wijzig de weergavenaam van het project door deze te markeren en op F2te drukken, of klik met de rechtermuisknop op > naam wijzigen.

Opmerking:andere voorgestelde oplossingen waarbij het project moet worden verwijderd en vervolgens opnieuw aan de oplossing moet worden toegevoegd, verbreken de projectreferenties.

Als u deze stappen uitvoert, kunt u ook overwegen de volgende namen te wijzigen zodat deze overeenkomen:

 1. Montage
 2. Standaard-/rootnaamruimte
 3. Naamruimte van bestaande bestanden (gebruik de refactortools in Visual Studio of ReSharper'sinconsistente naamruimten gereedschap)

Overweeg ook om de waarden van de volgende assemblagekenmerkente wijzigen:

 1. AssemblyProductAttribute
 2. AssemblyDescriptionAttribute
 3. AssemblyTitleAttribute

Antwoord 2, autoriteit 16%

Dit is eenvoudig in Visual Studio 2015(werkt mogelijk in oudere versies)

 1. Klik in Solution Explorer met de rechtermuisknop op HoofdoplossingNaam wijzigen
 2. Klik in Solution Explorer met de rechtermuisknop op project(onder oplossing) → Naam wijzigen
 3. Dubbelklik in Solution Explorer of klik met de rechtermuisknop op Eigenschappen→ ga naar Tabblad Toepassing, hernoem Assemblynaamen Standaardnaamruimte overeenkomen.
 4. Als je de naamruimte ook wilt hernoemen, open dan een van je klasbestanden. Klik met de rechtermuisknop op de naamruimte → Naam wijzigen.... Dit zou alle verwijzingen naar uw naamruimte in het hele project moeten zoeken en vervangen.
 5. Sluit het project → hernoem de projectmap.
 6. Bewerk het bestand .slnin Kladblok, en verander het pad naar de csproj, dwz fu\bar.csprojbar\bar.csproj.

Antwoord 3, autoriteit 13%

Er is een andere manier om dit te doen, door de *.sol, *csproj-bestanden te gebruiken.

 1. Open uw oplossingsbestand.
 2. Zoek naar de *.csproj die u wilt wijzigen.
 3. Het zal zo zijn (ten opzichte van het *.sol-bestand):

  Project("{FAE04EC0-301F-11D3-BF4B-00C04F79EFBC}") = "Shani.Commands.Impl", "Shani.Commands.Impl\Shani.Commands.Impl.csproj", "{747CFA4B-FC83-419A-858E-5E2DE2B948EE}"

 4. En verander gewoon het eerste deel in de nieuwe directory, bijvoorbeeld:

  Impl\Shani.Commands.Impl\Shani.Commands.Impl.csproj

 5. Vergeet natuurlijk niet om het hele project naar die map te verplaatsen.


Antwoord 4, autoriteit 7%

Man, wat heb ik hier mee geworsteld. Helaas is er geen oplossing met één klik in Visual Studio, maar als u Visual Studio 2012gebruikt en uw project onder bronbeheer staat met Team Foundation Server, vindt u hier hoe ik het heb laten werken, met behoud van de brongeschiedenis:

(Lees de opmerking van @mjv hieronder, want hij merkt op dat je stap 5-10 kunt overslaan)

 1. Zorg ervoor dat u alle wijzigingen heeft ingecheckt, zodat er geen wijzigingen in behandeling zijn.
 2. Verwijder het project uit de oplossing door met de rechtermuisknop te klikken en Verwijderente selecteren.
 3. Nu, in Windows Verkenner, hernoem de projectmap.
 4. Ga terug naar Visual Studio en klik in Solution Explorer met de rechtermuisknop op de oplossing en kies Toevoegen-> Bestaand project. Selecteer het projectbestand voor het project dat u in stap 2 hebt verwijderd, dat zich in de hernoemde map moet bevinden.
 5. Het project is nu terug in de oplossing, maar het project lijkt niet te zijn toegevoegd aan bronbeheer. Om dat op te lossen, opent u Source Control Explorer.
 6. Zoek de projectmap in Source Control Explorer, die overeenkomt met de projectmap op je schijf, die je in stap 3 hebt hernoemd.
 7. Hernoem de map in Source Control Explorer, zodat deze dezelfde naam heeft als de projectmap op schijf.
 8. Kijk nu eens naar je openstaande wijzigingen. U zou wijzigingen in het oplossingsbestand en een hernoemingsbewerking in de projectmap moeten hebben.
 9. Voer een rebuild uit en zorg ervoor dat alles correct wordt gecompileerd. Als u interprojectverwijzingen had naar het project dat u hernoemde, moet u deze opnieuw toevoegen aan de afzonderlijke projecten die ernaar verwezen.
 10. Je zou nu helemaal klaar moeten zijn. Ga en check alles in.

De bovenstaande gids werkte voor mij. Als het niet voor u werkt, probeer dan uw lokale oplossing volledig te verwijderen en verwijder de maptoewijzing in uw werkruimte. Start Visual Studio opnieuw voor het geval dat. Zorg ervoor dat u de hele oplossing daadwerkelijk van uw computer hebt verwijderd. Lees nu de oplossingstoewijzing naar uw werkruimte en ontvang de nieuwste versie. Probeer nu de bovenstaande stappen. Hetzelfde geldt als er iets misgaat tijdens het volgen van bovenstaande stappen. Verwijder je oplossing gewoon lokaal en download de nieuwste bron, en je hebt een schone lei om mee te werken.

Als je nog steeds problemen hebt, zorg er dan voor dat je niets handmatig in het oplossingsbestand hebt gewijzigd of andere 'trucs' hebt geprobeerd voordat je de bovenstaande stappen probeert. Als je iets hebt gewijzigd en het hebt ingecheckt, kun je overwegen om een rollback uit te voeren naar het punt net voordat je begon te knoeien met het hernoemen van het project.

Natuurlijk wilt u het project zelf ook een andere naam geven, in Solution Explorer. U kunt dit doen vóór de bovenstaande stappen, maar zorg er in dat geval voor dat u die wijziging incheckt voordat u de bovenstaande stappen toepast. U kunt het ook achteraf doen, maar zorg ervoor dat u eerst alle bovenstaande stappen volgt en controleer uw wijzigingen voordat u probeert de projectnaam te hernoemen in Solution Explorer. Ik raad niet aan om de bovenstaande stappen te combineren met een hernoeming van de projectnaam in Solution Explorer. Het zou echter kunnen werken, maar ik zou aanraden om het in 2 aparte wijzigingensets te doen.


Antwoord 5, autoriteit 4%

Momenteel niet. Nou, eigenlijk kun je op het kapotte projectknooppunt klikken en in het eigenschappenvenster zoeken naar de eigenschap 'Pad', op het kleine bladerpictogram klikken en het nieuwe pad selecteren.

Voilà 🙂


Antwoord 6, autoriteit 4%

De eenvoudigere oplossing is de volgende:

 1. Klik met de rechtermuisknop op het project en hernoem het.
 2. (optioneel) Open de eigenschapsinstellingen van het project en wijzig de naam van de assembly (en optioneel de standaardnaamruimte) om de nieuwe projectnaam te gebruiken.
 3. (optioneel) Selecteer de naamruimtenaam in een bronbestand, klik met de rechtermuisknop en selecteer Refactor/Hernoemenom de naamruimte globaal te hernoemen naar de nieuwe projectnaam.
 4. (optioneel) Open het bestand AssemblyInfo.cs en wijzig de naam van de assembly zodat deze overeenkomt.
 5. Sla de oplossing op en sluit deze.
 6. Gebruik Windows Verkenner om de projectmap te hernoemen naar de nieuwe naam.
 7. Open het SLN-bestand in een teksteditor en zoek die ene verwijzing naar het projectpad en wijzig deze om de nieuwe mapnaam te gebruiken.

Er zijn vier benodigde stappen, maar zeven worden aanbevolen. Aan het eind van de dag wordt het project echter volledig hernoemd. Technisch gezien hoeft de mapnaam voor het project niet overeen te komen met het project zelf, dus zelfs die stap is optioneel, maar het kan verwarrend zijn als ze niet overeenkomen. Hetzelfde geldt voor de assembly- en namespace-namen.


Antwoord 7

In andersjanmyr's antwoord het is gemakkelijker om het project eerst te hernoemen.

 1. Hernoem het project.
 2. Sluit de oplossing (opslaan).
 3. Hernoem de mappen buiten Visual Studio.
 4. Open de oplossing en negeer de waarschuwingen.
 5. Doorloop alle niet-beschikbare projecten en stel de eigenschap 'File Path' in op de nieuwe locatie van uw projectbestand, d.w.z. someproject.csproj.
 6. Laad het project opnieuw.

Nadat deze stappen zijn uitgevoerd, wilt u wellicht ook andere verwijzingen hernoemen naar uw oude projectnaam.

In projecteigenschappen, update de Assembly-naam en de standaardnaamruimte.

Hiermee wordt het volgende in het projectbestand bijgewerkt...

<RootNamespace>SomeProjectName</RootNamespace>
<AssemblyName>SomeProjectName</AssemblyName>

...en de fout "Naamruimte komt niet overeen met bestandslocatie, zou moeten zijn: 'SomeProjectName'"

Hernoem je root-naamruimte (als je ReSharper hebt, klik dan met de rechtermuisknop op de naamruimte en ga naar Refactor -> Rename).

Wijzig alle exemplaren van uw oude projectnaam in AssemblyInfo.cs.


Antwoord 8

Voor degenen die Visual Studio + Git gebruiken en de bestandsgeschiedenis willen behouden (werkt met het hernoemen van beide projecten en/of oplossingen):

 1. Visual Studio sluiten

 2. Dupliceer in het .gitignore-bestand alle negeerpaden van het project waarvan je de naam wilt wijzigen met hernoemde versies van die paden.

 3. Gebruik het Git move commando als volgt:

  git mv <old_folder_name> <new_folder_name>
  

  Zie documentatie voor extra opties: https://git-scm.com/docs/git- mv

 4. In uw .sln-bestand: Zoek de regel die uw project definieert en wijzig de mapnaam in het pad. De regel zou er ongeveer zo uit moeten zien:

  Project("{FAE04EC0-301F-11D3-BF4B-00C04F79EFBC}") = "<Project name>", "<path-to-project>\<project>.csproj"
  
 5. Open Visual Studio en klik met de rechtermuisknop op project → Naam wijzigen

 6. Hernoem daarna de naamruimten.

  Ik heb gelezen dat ReSharperhier enkele opties voor heeft. Maar eenvoudig zoeken/vervangen deed het werk voor mij.

 7. Verwijder oude .gitignore-paden.


Antwoord 9

Voor Visual Studio 2017 kunt u mijn Visual Studio-extensie gebruiken:

Downloaden

Het zal het project hernoemen in:

 • De projectlocatiemap
 • Het oplossingsbestand
 • Referenties in andere projecten
 • De naam van de assembly, informatie
 • De standaard naamruimte

Antwoord 10

Ik moest dit gewoon zelf doen (met Visual Studio 2010). Zoals sommige mensen hebben geantwoord, lijkt de eenvoudigste stap te zijn:

 1. Sluit het Visual Studio-project.
 2. Open het .sln-bestand en hernoem het voorvoegsel van de projectdirectory voor elk van de .csproj-exemplaren.
 3. Sla het .sln-bestand op
 4. Hernoem de map van de daadwerkelijke projectmap op uw harde schijf zodat deze overeenkomt met uw wijzigingen in het .sln-bestand.
 5. Open de .sln (in Visual Studio) en herbouw

Antwoord 11

Met behulp van Visual Studio 2019 heb ik onderstaande stappen gevolgd om de wijziging van de projectnaam te laten slagen:

 1. Sluit de oplossing
 2. Hernoem de projectmap zodat deze overeenkomt met de nieuwe projectnaam
 3. Open oplossingsbestand in kladblok++ soort editor en bewerk het FilePath met de nieuwe projectnaammap
 4. Open de oplossing en klik op Nee als u wordt gevraagd of u wilt openen vanuit bronbeheer
 5. Klik met de rechtermuisknop op het project waarvan u de naam wilt wijzigen en klik op Eigenschappen en wijzig vervolgens hieronder:
  Wijzig de naam van de vergadering,
  Standaard Assembly-naamruimte en
  Montage-informatie met nieuwe naam
 6. Open een van de bestanden en verplaats het bestand naar een nieuwe naamruimte, wat door alle bestanden zal worden gedaan
 7. Als je app.config-achtige bestanden hebt, zorg er dan voor dat je ze ook naar een nieuwe naamruimte verplaatst
 8. Herstel het opnieuw en het zal met succes werken

Antwoord 12

Wat voor mij werkte in Visual Studio 2017:

 • Sluit de oplossing in Visual Studio
 • Hernoem de mappen van projecten in de oplossing.
  • (druk op wijziging in bronbeheer - Git in mijn geval)
 • Bewerk het .sln-bestand in een teksteditor (buiten Visual Studio 2017) en verander de naam van de map.
 • Open de oplossing opnieuw in Visual Studio

Er stond zoiets als "project opnieuw toevoegen". Ik heb alles opnieuw opgebouwd en alles was goed om te gaan.


Antwoord 13

Een bewezen oplossing voor Visual Studio-extensie voor Data Tools for Business Intelligence (SSDT-BI 2013):

 1. Verplaats de projectmap naar de nieuwe locatie (hernoem nog niets)
 2. In Solution Explorer, hernoem het project/de oplossing.
 3. Sluit (en bewaar) het nieuw hernoemde project.
 4. Hernoem de projectmap en het .sln-bestand.
 5. Gebruik een teksteditor en open het hernoemde projectoplossingsbestand (.sln) (ik gebruikte Notepad++)
 6. In regel nummer 6 ziet u: "Project {fdjfksdjk4387!...} = "OLDPROJECT", "OLDFOLDER\OLDPROJECT.rptproj". Hernoem alles met de nieuwe namen die in stap 4 zijn gebruikt (dwz ... = "NEWPROJECT", "NEWFOLDER\NEWPROJECT.rptproj"... )
 7. Dat is het!

Het is 100% getest en werkte in mijn geval feilloos.

OPMERKING: ik kan niet bevestigen of het werkt onder verschillende projectsjablonen en andere Visual Studio-versies. Maak zoals altijd vooraf een back-up van alles.


Antwoord 14

Zie item 3 in het gelinkte artikel.

 1. Sluit de oplossing en de IDE.
 2. In Windows Verkenner: verander de mapnaam in de nieuwe naam.
 3. In Windows Verkenner: Open het .sln-bestand met een teksteditor.
 4. Verander de mapnaam in de nieuwe naam en sla op.
 5. Start de IDE opnieuw en open de oplossing via het menu BestandRecente bestandenals het niet automatisch start.
 6. Klik op de projectmap in Solution Explorer en controleer het pad-eigenschap in de eigenschappen onderaan. Het verwijst nu naar de nieuwe projectmap.

het werkte voor mij.


Antwoord 15

Ik heb dit veel keren moeten doen. Het is erg handig om een ​​bestaand project te kunnen herstellen, maar kunnen de tekst hernoemen in naamruimten, bestanden en mappen (inclusief bestand / mapnamen).

Gebruik een recursieve vondst en het vervangen van beginnend bij de hoofdmap betekent dat de hernoeming niet breekt links naar projecten in de oplossingsbestanden en projectreferenties.

Daartoe heb ik een project gemaakt om dit te doen. De applicatie doet ook een poging om versiebesturingsmappen zoals .git, .svn en het .vs-instellingenbestand te negeren. Meer informatie is in de README.

https://github.com/garethrbrown/vs-project-rename


Antwoord 16

Ik heb zojuist dit probleem opgelost voor mezelf dat een wereldwijde dotnet-tool wordt geschreven (waar zit ook rekening met GIT + -geschiedenis).

installeren via
dotnet tool install -g ModernRonin.ProjectRenamer, Gebruik met renameproject <oldName> <newName>.

Documentatie / Tinkering / PRS op

https://github.com/modernronin/projectrenamer


Antwoord 17

Dit is hoe ik mijn bestaande project in VS19 heb hernoemd.

 1. Sluit het Visual Studio-project
 2. Hernoem en open en open de naam van elke projectmap op uw schijf
 3. Hernoem elke .csproj
 4. Open .Sln-bestand en hernoem het prefix voor projectdirectory voor elk van de .csproj-voorvallen.
 5. Open het .sln-bestand in Visual Studio en Rebuild
 6. Update de vorige nameSpace-referentie met een nieuwe door elk bestand te doorlopen of ReplaceAll te gebruiken

Antwoord 18

Opmerking: deze oplossing is voor Visual Studio 2008, maar zou hier moeten werken.

 1. Gebruik Windows Verkenner en hernoem beide oplossingsmappen (de bovenliggende map en de onderliggende map) naar de nieuwe oplossingsnaam.
 2. Verwijder het bestand .slndat zich in de bovenliggende map bevindt.
 3. Selecteer in Visual Studio menu BestandOpen Project.
 4. Blik in de nieuwe map die je zojuist hebt hernoemd en open het .csproj-bestand (in de onderliggende map).
 5. Klik met de rechtermuisknop op de projectnaam en wijzig de naam naar de gewenste naam. (Het moet dezelfde naam hebben als de map in stap 1.)
 6. Selecteer menu BestandSluit oplossing. Er verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd of u wijzigingen in het bestand .slnwilt opslaan. Klik op Ja.
 7. Wijs in het dialoogvenster Bestand opslaan alsnaar de nieuw hernoemde map bovenliggendeen klik op Opslaan.
  (Opmerking: zorg ervoor dat het bestand .slndezelfde naam heeft als de map. Dit is niet vereist, maar zorgt wel voor consistentie.)

Gereed.


Antwoord 19

Ik heb een kleine tool geschreven die al deze stappen automatiseert. Het ondersteunt voorlopig ook Subversion.

Informatie over huidige releases is te vinden op Informatie over Visual Studio Project Renamer.

De nieuwste releases kunnen nu worden gedownload van de Downloadpagina voor Visual Studio Project Renamer.

Feedback wordt zeer op prijs gesteld.


Antwoord 20

Ik had vaak hetzelfde probleem met het hernoemen van een project in Visual Studio en het bewerken van de mapnaam, projectnaam en .sln-bestand om dat te bereiken. Ik heb zojuist een VBScript-script geschreven dat dat allemaal voor elkaar krijgt. Je moet voorzichtig zijn met de snaren die je kiest om te vervangen.

Je hoeft alleen het .vbs-bestand in dezelfde map te plaatsen als het .sln-bestand van de oplossing.

' Script parameters'
Solution = "Rename_Visual_Studio_Project" '.sln'
Project = "Rename_Visual_Studio_Project" '.csproj'
NewProject = "SUCCESS"
Const ForReading = 1
Const ForWriting = 2
Set objFso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
scriptDirr = objFso.GetParentFolderName(wscript.ScriptFullName)
' Rename the all project references in the .sln file'
Set objFile = objFso.OpenTextFile(scriptDirr + "\" + Solution + ".sln", ForReading)
fileText = objFile.ReadAll
newFileText = Replace(fileText, Project, NewProject)
Set objFile = objFSO.OpenTextFile(scriptDirr + "\" + Solution + ".sln", ForWriting)
objFile.WriteLine(newFileText)
objFile.Close
' Rename the .csproj file'
objFso.MoveFile scriptDirr + "\" + Project + "\" + Project + ".csproj", scriptDirr + "\" + Project + "\" + NewProject + ".csproj"
' Rename the folder of the .csproj file'
objFso.MoveFolder scriptDirr + "\" + Project, scriptDirr + "\" + NewProject

Antwoord 21

 1. Hernoem het project in de oplossing en de projectmap

 2. Verwijder het project uit de oplossing

 3. Voeg het bestaande project toe aan de oplossing (uw hernoemde project)

Het werkt voor mij. TFS zal ook het nieuwe project volgen.


Antwoord 22

Dit werkte goed voor mij in Visual Studio 2019.

 1. Hernoem de oplossing, projecten in Visual Studio door simpelweg single
  door normaal op de bestandsnamen te klikken.
 2. Hernoem de naamruimten in Visual Studio.
 3. Hernoem de gewenste elementen op de hoofdprojectpagina (publicatielocatie, applicatie, standaard naamruimte, wat dan ook). Zoals correct opgemerkt, doet dit niets voor de mappen, maar het hernoemt de projectbestanden en houdt alles bij elkaar in Visual Studio.
 4. Sluit Visual Studio.
 5. Hernoem de mappen.
 6. Open Visual Studio en antwoord 'nee' tegen het ophalen van projecten van Source Control.
 7. Verwijder de niet-geladen projectreferenties.
 8. Voeg elk project weer toe met Bestaand project toevoegen vanuit oplossing. Dit bracht alles samen en het project werd voor mij gebouwd.

Reageer en corrigeer alles wat hierboven niet werkt.


Antwoord 23

Als je TFS gebruikt, is stap 2 eigenlijk om de map in bronbeheer te hernoemen en dan de laatste versie op te halen voordat je de oplossing opnieuw opent.


Antwoord 24

We hebben onlangs een bèta geüpload van een gratis Visual Studio-extensie die dit voor je doet.

Bekijk Visual Studio Gallery: Gallery downloaden


Antwoord 25

Nou, ik heb het op mijn manier gedaan

 • Visual Studio 2012 sluiten
 • Hernoem uw submap naar de gewenste naam onder .sln
 • Verwijder het *.suo-bestand
 • Open de oplossing opnieuw en corrigeer eventuele eigenschappen van Project(en) die zijn geladen om te voldoen aan de nieuwe submapnaam

Antwoord 26

 1. Hernoem het project buiten Visual Studio.
 2. Bewerk uw_project_naam.slnmet een teksteditor en hernoem het pad naar het nieuwe pad.

Antwoord 27

Open .sln in een teksteditor en verander in de volgende regel <FolderName> naar je nieuwe mapnaam
Project("{FAE04EC0-301F-11D3-BF4B-00C04F79EFBC}") = "Ricky", "\.csproj", "{021CC6B0-8CFB-4194-A103-C19AF869D965}"


Antwoord 28

Na het wijzigen van de mapnaam opent u het .sln-bestand in Kladbloken verander het pad in een nieuw pad.


Antwoord 29

Vergelijkbare problemen doen zich voor wanneer een nieuw project moet worden aangemaakt en u een andere projectmapnaam wilt dan de projectnaam.

Als je een nieuw project aanmaakt, wordt het opgeslagen op

./path/to/pro/ject/YourProject/YourProject.**proj

Laten we aannemen dat u het rechtstreeks in de map jectwilde hebben:

./path/to/pro/ject/YourProject.**proj

Mijn tijdelijke oplossing om dit te bereiken is om het project te maken met het laatste deel van het pad als naam, zodat er geen extra map wordt gemaakt:

./path/to/pro/ject/ject.**proj

Als je het project nu hernoemt vanuit Visual Studio, bereik je het doel zonder dat je Visual Studio hoeft te verlaten:

./path/to/pro/ject/YourProject.**proj

Het nadeel van deze aanpak is dat je de standaard naamruimte en de naam van de uitvoer binary ook moet aanpassen, en dat je naamruimten moet bijwerken in alle bestanden die zijn opgenomen in de projectsjabloon.


Antwoord 30

Ik gebruik Visual Studio 2013 en TFS2013.

Ik deed het als volgt:

 1. Open Visual Studio, zonder de oplossing zelf te openen, en gebruik Source Control Explorerom mappen voor projecten te zoeken en te hernoemen
 2. Dubbelklik op het oplossingsbestand in Bronbeheerverkennerom een oplossing te openen.
 3. Je krijgt een vraag: "Er zijn recentelijk projecten aan deze oplossing toegevoegd. Wil je ze van bronbeheer krijgen?"en je kiest Ja.
 4. Nu zijn de map- en projectstructuur er, maar nu bestanden, dus nu krijg je de nieuwste versie van bronbeheer
 5. Probeer wijzigingen op te bouwen en vast te leggen.

Other episodes