Hoe het nieuwe foutopsporingsvenster in VS2017 uit te schakelen

Ik gebruik Visual Studio 2017 RC en raak erg gefrustreerd door het nieuwe Chrome-venster dat verschijnt als je op Foutopsporing klikt.

Problemen met het Chrome-venster voor foutopsporing:

  • Het duurt lang om de website te starten/’bijvoegen’ (ik denk dat het alle javascript-foutopsporing toevoegt die ik niet nodig heb omdat ik daar toch Chrome DevTools voor gebruik)
  • Niet koppelbaar (als tabblad) met andere Chrome-vensters
  • Onthoud formuliergeschiedenis niet. Als ik formulieren aan het testen ben, kan ik formuliergegevens niet automatisch aanvullen, dus moet ik elke keer het hele stuk overtypen
  • Onthoud de url-geschiedenis niet. Als ik een specifieke pagina op mijn site aan het testen ben, kan ik de url niet snel selecteren in de vervolgkeuzelijst van de Chrome-urlbalk. Moet de url volledig typen
  • Extensies zijn niet ingeschakeld, dus ik kan mijn liniaal of kleurkiezer-extensies niet gebruiken
  • Chrome-venster sluit wanneer het debuggen stopt, dus ik moet een nieuw venster openen om op de lokale site te blijven browsen

Weet iemand hoe je dit nieuwe Debug-stijlvenster kunt uitschakelen en terug kunt gaan naar hoe het was in VS 2015?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Ik weet niet zeker of dit met de laatste VS 2017 Update kwam, maar binnen Debug -> Opties die je nu kunt uitschakelen.

Deselecteer gewoon de gemarkeerde:
voer hier de afbeeldingsbeschrijving in


Antwoord 2, autoriteit 25%

Voor degenen die de 15.7-update hebben en het uitschakelen van de JavaScript-opties niet helpen, hebben hier een oplossing gevonden:

https://blogs.msdn.microsoft.com/webdev/2016/11/21/client-side-debugging-of-asp-net-projects-in-google-chrome/

Extra’s > Opties > Projecten en oplossingen > Web Projects, verwijder het vinkje bij “Stop debugger wanneer browservenster is gesloten”


Antwoord 3, autoriteit 13%

Dit is geen probleem, eerder een nieuwe functie in VS 2017. Voorheen konden we JS en TypeScript alleen debuggen met IE in debug-modus (van VS). Maar nu hebben ze debugging JS en TS in VS geïntroduceerd met behulp van de Remote Debugging-functie van Chrome. Als u uw toepassing in de foutopsporingsmodus uitvoert (door op F5) te drukken en Chrome is de geselecteerde browser, zal Visual studio 2017 proberen een foutopsporingssessie op afstand te openen met Chrome op een speciale poort. Met foutopsporing op afstand,

  1. De browser wordt gestart in de gewone modus, d.w.z. geen extensie en geen geschiedenis enz. Foutopsporing op afstand werkt niet met een bestaande instantie van Chrome die al actief is.

  2. Je ziet dit venster altijd een tijdje. Op dit moment probeert VS de externe debugger aan VS te koppelen

voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

  1. Om terug te gaan naar de VS 2015-ervaring met foutopsporing, wijzigt u het foutopsporingsdoel van Chrome in IIS Express.

Dit bericht beschrijft deze functie in detail. https://blogs.msdn.microsoft.com/webdev/2016/11/21/client-side-debugging-of-asp-net-projects-in-google-chrome/

Een soort snelle oplossing is om op F5 te drukken en de foutopsporing te starten
sessie en vergeet het nieuw geopende Chrome-venster. Ga naar je
normale Chrome-instantie en open uw site gewoon in een nieuw tabblad. Jij zal
nog steeds in staat zijn om fouten op te sporen en alles te doen omdat IIS Express dat zal doen
je app nog steeds op die poort draaien.

Bijwerken:
Het onderstaande antwoord van @Steveadoo is de juiste weg vooruit. De optie die in zijn screenshot wordt getoond, bepaalt hoe Chrome wordt gestart voor foutopsporing. Haal het vinkje weg als u bij uw normale Chrome-instantie wilt blijven.

Hopelijk helpt dit.


Antwoord 4, autoriteit 6%

Hier is de Microsoft-blog over deze nieuwe functionaliteit en hoe u deze kunt herstellen.

HTTPS://blogs.MSDN.Microsoft.com/Webdev/2016/11/21/Client-Side-Debugging-of-aSp-Net-Projects-in-Google-chrome/

Hier is het pad dat ik heb gevolgd om uit te schakelen:

Debug & GT; Opties & GT; Debugging & GT; Generaal & GT; (Oplossing) Schakel Javascript-foutopsporing in voor ASP.NET (Chrome en IE).


5, Autoriteit 6%

Voor vs 2017, ga naar Tools – & GT; Opties – & GT; Projecten en oplossingen- & GT; Webprojecten en verwijder de laatste optie zoals weergegeven in afbeelding.

Ook kunt u hier verwijzen: https://www.johanbostrom.se/blog/how-to-disable-the-built-in-chrome-from-starting-wanneer-debugging-in-visual- Studio-2017

 Voer hier de afbeeldingsbeschrijving in


6, Autoriteit 3%

 Voer hier de beschrijving in in VS-menu Klik op:

Gereedschap & GT; Opties & GT; Zoeken naar “browserprojecten” & GT; Untick de laatste optie “Stop Debugger wanneer het browservenster gesloten is.

Dit doet de taak.


7

In Visual Studio 2017:

 Voer hier de afbeeldingsomschrijving in

Als het u opnieuw vraagt ​​om JS Debugger weer in te schakelen, kiest u een andere optie (deze blijft u doorvragen of u breakpoints in uw scriptcode hebt):

 Schakel scriptdebugger uit

Other episodes