Hoe de “Serverfout in ‘/’-toepassing”-fout op te lossen?

Ik probeer een asp.net-toepassing op onze server te implementeren terwijl ik de volgende foutmelding krijg.

Server Error in '/' Application. 
________________________________________
Configuration Error 
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately. 
Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.
Source Error: 
Line 63:       ASP.NET to identify an incoming user. 
Line 64:     -->
Line 65:         <authentication mode="Windows"/>
Line 66:         <!--<forms loginUrl="~/SCR.UI/Login1.aspx"/>
Line 67:         </authentication>-->
Source File: D:\BarclaysPayamentManagementSystem\scr.ui\web.config  Line: 65

Wat is de reden en hoe dit op te lossen?

Help alstublieftAntwoord 1, autoriteit 100%

Deze fout kan optreden wanneer u door een ASP.NET-toepassing probeert te bladeren.

De foutopsporingsinformatie laat zien dat “Deze fout kan worden veroorzaakt doordat een virtuele map niet is geconfigureerd als een toepassing in IIS.”

Deze fout treedt echter voornamelijk op in twee scenario’s.

 1. Wanneer u een nieuwe webtoepassing maakt met Visual Studio .NET, wordt automatisch de virtuele map gemaakt en geconfigureerd als een toepassing. Als u de virtuele map echter handmatig aanmaakt en deze niet als toepassing is geconfigureerd, kunt u niet door de toepassing bladeren en krijgt u mogelijk de bovenstaande foutmelding. De foutopsporingsinformatie die u krijgt zoals hierboven vermeld, is van toepassing op dit scenario.

Om het op te lossen, klik met de rechtermuisknop op de virtuele map – selecteer eigenschappen en klik vervolgens op
“Maken” naast het label “Toepassing” en het tekstvak. Het zal automatisch de “toepassing” maken met behulp van de naam van de virtuele map. Nu is de applicatie toegankelijk.

 1. Als u subdirectories in uw toepassing heeft, kunt u een web.config-bestand voor de subdirectory hebben. Er zijn echter bepaalde eigenschappen die niet kunnen worden ingesteld in de web.configvan de submap, zoals authenticatie, sessiestatus (u ziet mogelijk dat de foutmelding het regelnummer toont waar de authenticatie of sessie state wordt gedeclareerd in de web.config van de subdirectory). De reden is dat deze instellingen niet kunnen worden overschreven op het niveau van de subdirectory, tenzij de subdirectory ook is geconfigureerd als een toepassing (zoals vermeld in het bovenstaande punt).

Meestal hebben we de gewoonte om web.configtoe te voegen aan de submap als we de toegang tot de bestanden in de submap willen beschermen (bijvoorbeeld, de map is admin en we willen de beheerderspagina’s van niet-geautoriseerde gebruikers).


Antwoord 2, autoriteit 29%

Ik had deze fout toen de .NET-versie verkeerd was – zorg ervoor dat de site is geconfigureerd voor degene die je nodig hebt.

Zie aspnet_regiis.exevoor details.


Antwoord 3, autoriteit 24%

Ik had deze fout met VS 2015, in mijn geval ging ik naar de pagina met projecteigenschappen, het tabblad Web en klikte op de knop Create Virtual Directoryin het gedeelte Servers en loste het op


Antwoord 4, autoriteit 14%

Het klinkt alsof de beheerder het “authenticatie”-knooppunt van de web.config heeft vergrendeld, wat je vrij gemakkelijk kunt doen in de globale web.config. Of, in een notendop, dit werkt zoals bedoeld.


Antwoord 5, autoriteit 5%

Ik had net hetzelfde probleem met Visual Studio 2012. Voor een internettoepassingsproject.
Hoe de “Serverfout in ‘/’ toepassing”-fout op te lossen?

Op zoek naar een antwoord Ik kwam dit bericht tegen, maar geen van deze antwoorden helpt me.
Dan vond ik hier een ander bericht op stackoverflow dat het antwoord heeft om dit probleem op te lossen.
Opgegeven argument viel buiten de bereik van geldige waarden. Parameternaam: site


Antwoord 6, autoriteit 5%

Wanneer u een nieuwe webtoepassing maakt met visual studio.net, wordt automatisch de virtuele map gemaakt en geconfigureerd als een toepassing. Als u de virtuele map echter handmatig aanmaakt en deze niet als toepassing is geconfigureerd, kunt u niet door de toepassing bladeren en krijgt u mogelijk de bovenstaande foutmelding.


Antwoord 7

De foutmelding is vrij duidelijk: je hebt een configuratie-element in een web.config-bestand in een submap van je webapp dat op dat niveau niet is toegestaan – OF je bent vergeten je webapplicatie te configureren als IIS-applicatie.

Voorbeeld: u probeert instellingen op applicatieniveau te overschrijven, zoals parameters voor formulierauthenticatie in een web.config in een submap van uw applicatie


Antwoord 8

Ik kreeg deze fout ook toen ik een edmx-bestand van het entiteitsframework naar een submap “Modellen” verplaatste. Dit veranderde automatisch de metadata in mijn verbindingsreeksinstelling in mijn app.config.

Dus voordat de verbindingsreeks veranderde… zag het er ongeveer zo uit:

<connectionStrings>
  <add name="MyDbEntities" connectionString="metadata=res://*/MyDb.csdl|res://*/MyDb.ssdl|res://*/MyDb.msl; ...
</connectionStrings>

En nadat… het de naam van de submap “Modellen” heeft toegevoegd (btw… het heeft ook “Modellen” toegevoegd aan de naamruimte voor de gegenereerde EF-klassen) en de verbindingsreeks ziet er nu ongeveer zo uit:

<connectionStrings>
  <add name="MyDbEntities" connectionString="metadata=res://*/Models.MyDb.csdl|res://*/Models.MyDb.ssdl|res://*/Models.MyDb.msl; ...
</connectionStrings>

Ik heb een websiteproject dat verwijst naar dit Entity Framework DB-project. Maar de web.config had niet de updates voor de verbindingsreeks… en toen begon ik de compilatiefout te krijgen die hier wordt besproken.

Om deze fout op te lossen, heb ik de verbindingsreeks in de web.config in het websiteproject geüpdatet zodat deze overeenkomt met de app.config in mijn EntityFramework-project.


Antwoord 9

vs2017 zojuist toegevoegd in deze regels aan het bestand csproj.user

  <IISExpressAnonymousAuthentication>enabled</IISExpressAnonymousAuthentication>
  <IISExpressWindowsAuthentication>enabled</IISExpressWindowsAuthentication>
  <IISExpressUseClassicPipelineMode>false</IISExpressUseClassicPipelineMode>
with these lines in Web.config

<compilation debug="true" targetFramework="4.5" />
<httpRuntime targetFramework="4.5" maxRequestLength="1048576" />
<identity impersonate="false" />
<authentication mode="Windows" />
<authorization>
 <allow users="yourNTusername" />
 <deny users="?" />
</authorization>

En het werkte


Antwoord 10

Ik heb het venster Eigenschappen voor het betreffende websiteproject geopend en Windows-verificatie gewijzigd in “Ingeschakeld” en dat loste mijn probleem op in VS 2019.

Other episodes