Bestaand Eclipse-project koppelen aan bestaande SVN-repository

Ik heb een eclipse-project op mijn harde schijf, dat is een vrij recente check-out van een SVN-repository. Ik heb dit project geïmporteerd in mijn Eclipse-werkruimte en wil het nu koppelen aan de SVN-repository.

Hoe doe ik dit? De enige opties die ik lijk te hebben onder Klik met de rechtermuisknop -> Team is “Share Project”, waardoor ik alleen een eerste import kan doen.

Bewerken: Motivatie – Het is een grote opslagplaats en ik wil niet echt alles via het netwerk moeten importeren.

Bewerken 2:Er zijn (om de een of andere reden) geen .svn-directory’s in het project. Dus misschien is een verse import van svn de enige optie


Antwoord 1, autoriteit 100%

Team->Share projectis precies wat je moet doen. Selecteer SVNin de lijst en klik vervolgens op ‘Volgende’. Subclipsezal de aanwezigheid van .svn-mappen opmerken die u zullen vragen om te bevestigen dat de informatie correct is, en het project associëren met subclipse.


Antwoord 2, autoriteit 12%

Ik wilde alleen toevoegen dat als je Team -> Project delen, het is waarschijnlijk dat u het project uit de werkruimte moet verwijderen voordat u het weer importeert. Dit is wat er met mij is gebeurd en ik moest het verwijderen en naar de werkruimte lezen om het zichzelf te herstellen. (Dit gebeurde bij het overstappen van dramatisch verschillende Eclipse-versies + plug-ins die dezelfde werkruimte gebruikten.)

subclipse toont “share project” in het contextmenu van het project in eclipse


Antwoord 3

Ik kwam hetzelfde probleem tegen. Ik checkte uit met de Tortoise-client en probeerde vervolgens de projecten in Eclipse te importeren met behulp van de importwizard. Eclipse heeft de svn-locatie niet herkend. Ik heb de optie delengeprobeerd zoals vermeld in de bovenstaande berichten en het probeerde deze projecten in SVN vast te leggen. Maar mijn probleem was een niet-overeenkomende versie. Ik selecteerde svn 1.8-versie in eclipse (ik gebruikte 1.7 in eclipse en 1.8.8 in schildpad) en importeerde de projecten vervolgens opnieuw. Het is zonder problemen opgelost.


Antwoord 4

Ik gebruik de Tortoise SVN-client. U kunt het gewenste project van SVN ook in een of andere map bekijken. U kunt een .SVN-map in het project zien. Kopieer de .SVN-map naar de werkruimtemap. Verwijder nu het project uit eclipse en importeer hetzelfde opnieuw in eclipse. U kunt nu zien dat het project nu is gekoppeld aan svn


Antwoord 5

In het geval van SVN-servers moet je een centrale repository maken met alle projecten. De inhoud van de repository kan worden geüpload met de opdracht Team/Share; in het geval van de Subversive-client voert het automatisch een commit uit na het importeren, zodat je je bestanden kunt uploaden.

Deze stap kan op geen enkele manier worden omzeild met een gecentraliseerd versiebeheersysteem zoals SVN.


Antwoord 6

Ik krijg deze vraag heel vaak gesteld, of het slim is om “Deel project…” te gebruiken als een eclipse-project is losgekoppeld van de SVN-tegenhanger in de repository. Dus voeg ik mijn antwoord toe aan deze thread.

De SVN-Team optie “Deel project …” is prima voor projecten die bestaan ​​in SVN en in uw Eclipse-werkruimte, zelfs als het Eclipse-project de verborgen .svn-configuratie mist. Je kunt ze nog steeds aansluiten. Eclipse SVN-implementatie (Subclipse/Subversive) controleert of de opgegeven SVN http(s)-bron is ingevuld. Zo ja, dan worden alle bestaande bestanden gekopieerd en gekoppeld (uitgecheckt in SVN-termen) naar uw zeer persoonlijke Eclipse-werkruimte.

Waarschuwing:

  • Maak een back-up als u afhankelijk bent van uw lokale bestanden. De SVN-implementatie kan zijn gedrag bij elke release veranderen.
  • Als je meerdere projecten in elkaar hebt ingekapseld, zorg er dan voor dat je het SVN-pad naar het juiste lokale pad wijst.

groeten,
Feder


Antwoord 7

Probeer dit: Sluit het project en open het. Het linkt automatisch met svn, als het project is uitgecheckt van een geldig svn-pad.

Other episodes