adb-server is verouderd. doden

Ik maak mijn eerste react-native project met deze tutorial: http://facebook.github .io/react-native/

Als het gaat om het uitvoeren van code en het uitvoeren van react-native run-androidkrijg ik:

adb server is out of date.  killing...
* daemon started successfully *

En de app op het Android-apparaat werkt duidelijk niet.

Ik heb de SDK opnieuw geïnstalleerd, geprobeerd om adb kill-serveren adb start-serverte gebruiken, maar niets lijkt te werken

Ik gebruik Android 4.4 en Ubuntu 14.04


Antwoord 1, autoriteit 100%

Open Android Studio en update vervolgens al uw build-tools, installeer de SDK’s die u nodig heeft voor uw apparaat en zorg ervoor dat u ANDROID_HOMEenv var in dezelfde map heeft gezet als in Android Studio (gewoonlijk in /home/you/Android/Sdk), update ook het react-native-cli node-pakket. Voer adb kill-serveren adb start-serveruit.

Waarschijnlijk zult u problemen hebben met de adb-versie, verander gewoon uw prullenbak:

sudo cp ~/Android/Sdk/platform-tools/adb /usr/bin/adb

sudo chmod +x /usr/bin/adb


Antwoord 2, autoriteit 35%

In de laatste adb-update is de adb-server verouderd. kill…bericht is vervangen door meer informatief adb-serverversie (%d) komt niet overeen met deze client (%d)

Dus deze oplossing is van toepassing op beide.

De hoofdoorzaak van de fout is dat uw systeem meerdere adbbinaire bestanden van verschillende versies heeft geïnstalleerd. Deze adbbinaire bestanden kunnen afkomstig zijn van verschillende bronnen – gedistribueerd samen met enkele ontwikkelingstools of zelfs geïnstalleerd vanuit uw officiële linux-distributierepository. Ik zou het ten zeerste afraden om een ​​van deze bronnen te gebruiken. De officiële bron van de meest recente versie van adbis het pakket platform-toolsvan de Android SDK. De adbtag-infopaginabevat de directe links naar het pakket.

Dus als je Android SDKal hebt geïnstalleerd, update dan het pakket platform-toolsnaar de nieuwste versie met behulp van SDK Manager. Zo niet – download en pak de inhoud van het bestand platform-tools.zipvoor uw platform uit in een map. Voeg die map toe aan je $PATH. Stop nu alle actieve adb-processen en zorg ervoor dat u alle andere exemplaren van adbvindt en verwijder ze. In zeldzame gevallen kan sommige software niet meer werken. In dat geval zou je ofwel de interne instelling van die applicatie moeten wijzigen om hem te vertellen waar het nieuwe binaire bestand te vinden is, of als de applicatie een hardgecodeerde adb-locatie gebruikt – maak gewoon een symbolische link naar de nieuwe locatie.

Dat is het. Geen mismatches in server-/clientversies meer. Hoewel u de procedure mogelijk moet herhalen na het installeren van andere software die voorverpakt wordt geleverd met een eigen adb-kopie.


Antwoord 3, autoriteit 30%

Het kan zijn dat u naast de SDK’s ook het pakket adbheeft geïnstalleerd. In dat geval een

sudo apt purge adb

kan het probleem oplossen.


Antwoord 4, autoriteit 2%

Ik krijg deze fout bij gebruik van ADB (1.0.32) en Genymotion (2.8.2). Mijn oplossing was om de ADB van de VM te wijzigen, van de ADB van mijn lokale Android SDK naar Genymotion ADB (standaard).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Other episodes