Suggesties nodig: effectieve Java tot C Broncode Converter

Ik heb een beetje googled, maar kon geen goede Java vinden aan C Broncode-omzetter.

Mijn vraag is:

 1. Is dit mogelijk?

 2. Zijn er betrouwbare Java aan C SRC-converter waarvan u kunt bedenken waar ik eens naar kan bekijken?


Antwoord 1, Autoriteit 100%

Dit is mogelijk, maar uiterst moeilijk – voor starters, zou u een vuilniscollector moeten integreren met uw C-bron. Er zijn een paar projecten die dit proberen, b.v. toba , maar ze zijn onbetrouwbaar en niet langer gehandhaafd. Meestal vind je iemand die zoiets als dit in hun masterproef probeert, waarna het snel wordt verlaten.

Als u dit doet om uw programma te versnellen, dan is Java niet vrij snel in vergelijking met native samengestelde code (hoewel het nogal wat meer geheugen wordt gebruikt), en uw vertaalde C-code zal niet in staat zijn om ten volle te profiteren van de C-taal.


Antwoord 2, Autoriteit 100%

Universal-transplanor kan Java-programma’s vertalen in verschillende andere programmering Talen, waaronder C. Deze software is nog steeds experimenteel, maar het is al in staat om een ​​subset van Java in C en verschillende andere talen te vertalen.

Dit is bijvoorbeeld een mogelijke invoer in Java:

public static int add(int a, int b){
  int i = 0;
  System.out.println("hello");
  return a + b;
}

… en dit is de uitgang van de vertaler in C:

int add(int a,int b){
  int i=0;
  printf("%s\n","hello");
  return a+b;
}

Antwoord 3

Gebruik Java2C: een vertaler van Java tot C-taal, speciaal voor ingesloten en snelle realtime-toepassingen, waaronder een Javalike Runtime-systeem in c.

http://sourceforge.net/projects/java2c/


Antwoord 4

U kunt ook XMLVM proberen, die de bron van Java niet converteert naar C, maar Java Bytecode (waarvan ik denk dat het veel nuttiger is).

U kunt een kijk hier

Other episodes