Kan nieuwe stopcontactverbinding niet plaatsen

Kan geen nieuwe stopcontactverbinding invoegen: kon geen informatie voor de klas vinden en er werd geen klas met de naam “ViewController” weergegeven

Oplossingen die ik heb gedaan:
– XCode opnieuw gestart
– Systeem opnieuw opgestart
– De inhoud van afgeleide gegevens verwijderd uit /Bibliotheek/developer/xcode

Maar niets werkte voor mij

Hier is de schermafbeelding voor de fout


Antwoord 1, autoriteit 100%

Ik heb vandaag hetzelfde probleem als jij… Ik denk dat dit een bug van Xcode is, hieronder is de manier om het probleem op te lossen:

  1. Sluit het project waaraan u werkt.
  2. Verwijder de map ‘DerivedData’ van uw project. (Deze map kan zich in de map van uw project bevinden, of in ~/Library/Developer/Xcode/DerivedData/(uw project)/ ) of ergens anders die door u is ingesteld.
  3. start je project opnieuw.

Na deze stappen zou het probleem opgelost moeten zijn. En uit mijn ervaring kunnen deze stappen veel Xcode-problemen oplossen, dus als je weer een probleem hebt met Xcode, probeer dan eerst deze stappen.


Antwoord 2, autoriteit 52%

Verwijderen (referentie verwijderen, niet verwijderen) en vervolgens het juiste bestand toevoegen (het bestand van de klasse waaraan u het stopcontact wilt toevoegen) is eigenlijk voldoende.

Bewerk 1Ik ontdekte dat ik na het uitvinken (in XCode 6.3.1) een paar seconden moest wachten voordat de Indexingverscheen en voltooid was in het vak met de projectnaam . Idem voor de terugweg. Dit verhoogde de kans om het probleem in bijna alle (maar niet alle) gevallen op te lossen.

Bewerk 2
Referentie verwijderen betekent dat u het bestand niet volledig verwijdert, maar het gewoon uit het project verwijdert (het bestaat nog steeds in de map van uw project, u voegt het later toe).


Antwoord 3, autoriteit 20%

Dat is meestal een probleem van file indexing.

Probeer om het te repareren clean your targeten als dit niet werkt, gaat u naar uw map Derived Dataen verwijdert u uw toepassing daar.
Dit dwingt xCode om de bestanden opnieuw te indexeren


Antwoord 4, autoriteit 5%

Ik heb net hetzelfde probleem op Xcode 4.6.2.
Oplossingen geprobeerd die in verschillende antwoorden/opmerkingen werden gepresenteerd, maar het werkte nog steeds niet.

Toen deed ik alleen maar:

  1. bewaar al mijn werk;
  2. gewoon Xcode afsluiten& laad het opnieuw;
  3. toen kon ik de nieuwe stopcontactverbinding met succes plaatsen.

Hopelijk bespaart dit wat tijd/frustratie voor iemand anders.


Antwoord 5, autoriteit 5%

Persoonlijk had ik hetzelfde probleem: “kon geen nieuwe stopcontactverbinding invoegen” EN toen ik iets als “UI…” begon te typen, deed XCode niets.
Ik zocht naar antwoorden, ik probeerde verschillende dingen… maar het was gewoon een niet-aangevinkt vakje. Toen ik een nieuwe klas aan het maken was, schakelde XCode het selectievakje uit om de klas aan het project te koppelen (denk ik).

Ik kan geen screenshot plaatsen omdat ik geen 10 reputaties heb, maar wanneer je je klas aanmaakt, vraagt ​​XCode je waar je deze wilt opslaan. Onderaan het Finder-venster heb je ‘Targets’ en twee vakken: ‘YouProjectName’ en ‘YouProjectNameTests’. Je moet de eerste (tenminste) controleren.

Ik hoop dat dit zal helpen. Ik zag verschillende discussies over het onderwerp.


Antwoord 6, autoriteit 3%

Ik kwam onlangs dit probleem tegen. Ik realiseerde me al snel dat de oorzaak mijn eigen toedoen was geweest. Ik had eerder XCode-indexering uitgeschakeld (wat vroeger een eeuwigheid duurde en mijn RAM opslokte), met behulp van de onderstaande code in een terminalvenster:

defaults write com.apple.dt.XCode IDEIndexDisable 1

Om XCode terug te zetten naar de standaardstatus, heb ik de volgende regel in een terminalvenster gebruikt:

defaults write com.apple.dt.XCode IDEIndexDisable 0

Voila! Alles is weer goed..


Antwoord 7, autoriteit 2%

Als je de klasse in je Xcode-project hebt geïmporteerd, moet je de klasse (.m-bestand) handmatig toevoegen aan je ‘Compileerbronnen’.

Selecteer projectpictogram > DOELEN > Bouwfasen > Bronnen compileren
Klik op de knop + en voeg uw *.m-bestand toe.


Antwoord 8

Eindelijk deed ik het door de xcode volledig van mijn mac te verwijderen en het xocde.dmg-bestand opnieuw te installeren en vervolgens MobileDevice.pkg en MobileDeviceDevelopment.pkg te installeren op /Applications/Xcode.app/Contents/Resources/Packages


Antwoord 9

zorg ervoor dat uw bron is opgenomen in de plaats “Bouwfasen”.

Dit lost mijn probleem op. Maar ik denk dat Xcode nog steeds erg buggy en vervelend is.

Other episodes