Intel HaxM is vereist om deze AVD

Ik heb Android Studio 3.3.1geïnstalleerd en alles werkte perfect totdat ik het sloot. Wanneer ik nog een keer op te openen, zegt mijn project:

Intel HaxM is vereist om deze AVD

uit te voeren

Onbekende fout, wat moet ik doen?


Antwoord 1, Autoriteit 100%

In mijn geval heb ik software geïnstalleerd die vereist is om Hyper-V in te schakelen. Als je er ook tegenkomt, controleer het.
Op het venster (ik bedoel, ik config op venster, niet Ubuntu of MacOSX), het zit in "Turn Windows feature on or off". Schakel Hyper-V uit en start uw computer opnieuw op.


Antwoord 2, Autoriteit 67%

Wanneer Android Studio open is, klikt u op Configureren op de rechter benedenhoek en selecteer vervolgens SDK-manager uit de lijst. Ga naar SDK-tools

Zoek naar Intel Haxm en zorg ervoor dat het wordt gecontroleerd. Als dit niet het geval is, vinkt u het vakje aan en klik op Toepassen.
En je bent goed om te gaan.

Zorg ervoor dat het samen met de Android-emulator is geïnstalleerd. Dan zou het moeten werken.


Antwoord 3

Ik heb vele malen vele malen geprobeerd met Android Studio, maar de werkte goed is

This didn't work for me. Even after installing with this step, Android Studio kept telling me HAXM wasn't installed. After doing this step though, I was able to find "haxm-7.6.5-setup.exe" in "~\AppData\Local\Android\Sdk\extras\intel\Hardware_Accelerated_Execution_Manager" and running that setup file fixed the issue. 

Other episodes