Hoe stel ik 777-rechten in voor een bepaalde map?

Hoe 777-toestemming voor de map in te stellen.

  • ik moet de machtiging van de volgende map instellen op 777:
    admin\includes\module_installation

Ik heb geen idee hoe ik de machtiging 777 voor een bepaalde map in venster 7 moet instellen??

Help me alstublieft, hoe kan ik dit instellen?
Ik gebruik Windows 7.


Antwoord 1, autoriteit 100%

777is een machtiging in een op Unix gebaseerd systeem met volledige lees-/schrijf-/uitvoermachtiging voor de eigenaar, groep en iedereen. Over het algemeen geven we deze toestemming aan activa die niet veel hoeven te worden verborgen van publiek op een webserver, bijvoorbeeld afbeeldingen..

U zei I am using windows 7.als dat betekent dat uw webserver op Windows is gebaseerd, moet u daarop inloggen en met de rechtermuisknop op de map klikken en machtigingen instellen voor everyoneen als je een Windows-client gebruikt en de server is op Unix/linux gebaseerd, gebruik dan wat ftp-software en klik in de bovenliggende map met de rechtermuisknop en wijzig de toestemming voor de map.

Als u ook toestemming wilt geven voor sub-directories, dan is het meestal de optie om die toestemming recursief in te stellen.

En, als je zin hebt om het vanaf de opdrachtregel te doen, gebruik dan stopverf en log in op de server en ga naar de bovenliggende directory includesen schrijf de volgende opdracht

chmod 0777 module_installation/

voor recursief

chmod -R 0777 module_installation/

Ik hoop dat dit je zal helpen


Antwoord 2, autoriteit 15%

De eenvoudigste manier om machtigingen in te stellen op 777 is door verbinding te maken met uw server via een FTP-toepassing zoals FileZilla, klik met de rechtermuisknop op map, module_installation en klik op Machtigingen wijzigen – schrijf vervolgens 777 of controleer alle machtigingen.


Antwoord 3, autoriteit 8%

  1. Klik met de rechtermuisknop op de map, klik op Eigenschappen.
  2. Klik op het tabblad Beveiliging
  3. Voeg de naam everyonetoe aan de gebruikerslijst.

Antwoord 4

ga naar FileZilla en selecteer aan welke map je 777 toestemming krijgt, klik dan met de rechtermuisknop op toestemming 777 instellen en selecteer het selectievakje en dan ok.

Other episodes