Hoe maak je een hyperlink in Discord, in een embed, in het algemeen

Ik heb vandaag een groot onderzoek gedaan naar hyperlinks en hoe ze te gebruiken. Maar alles wat ik vond werkte niet, waarschijnlijk verouderd…
Ik ben geïnteresseerd in of het mogelijk is om als normale gebruiker een hyperlink te maken in een guild-kanaal.
Maar ik heb deze informatie meer nodig voor het programmeren van mijn discord.js-bot. Hoe kan ik een hyperlink gebruiken in een embed, maar nietin de titelspecifieke. Ik weet dat ik de tekst int .setTitle (“Titel”) kan schrijven en vervolgens .setURL (“https://…”) kan schrijven, maar ik heb die hyperlinks nodig om in een veld te werken. Misschien wil ik gewoon dat de bot een bericht stuurt dat een hyperlink is.

Kan iemand mij in het algemeen helpen met hyperlinks, of mij een nuttige documentatie sturen die niet verouderd is?

GROTE DANK JE WELbij voorbaat!


Antwoord 1, autoriteit 100%

Jakye heeft gelijk. Alleen bots kunnen dit bereiken (maar niet in veldtitels, pas op). Doe gewoon [link text here](url here).

"Track cases globally, or in a country, by supplying 2-letter [country codes](https://countrycode.org/)."

Deze insluitbeschrijving resulteert in:

dit in het insluiten. Als u erop klikt, gaat u naar countrycode.org.
.addField()gebruiken:

yourEmbed.addField("Title here, no hyperlinks allowed", "Main text here, so you can put a hyperlink here [like so.](https://example.com)");

Als u wilt dat het bericht van een bot slechts een hyperlink is, moet u een insluiting maken en alleen de beschrijving instellen, hyperlinks zoals hierboven weergegeven. (je kunt de insluitkleur natuurlijk ook instellen)

Other episodes