Hoe jQuery-ondersteuning in Aptana Studio 3 in te schakelen

Hoe kan ik jQuery inschakelen in Aptana Studio 3 (bèta)?

Ik heb geen document gezien voor deze versie.

Ondersteunt Aptana Studio 3 (bèta) jQuery?


Antwoord 1, autoriteit 100%

In Studio 3 komt veel van dit soort functionaliteit nog steeds, aangezien Aptana meer een TextMate-bundelroute gaat gebruiken voor een groot deel van hun functies, wat ik echt cool vind.

Dat gezegd hebbende, er is al een jQuery-bundel. De jQuery-bundel, als u deze nog niet hebt geïnstalleerd, kan worden geïnstalleerd vanuit Aptana via het menu Opdrachten (Commands->Bundle Development->Install Bundle en selecteer vervolgens jQuery in de lijst).

Deze ondersteuningsdiscussie bevat enkele details over jQuery-codehulp in Aptana:
https://aptanastudio.tenderapp.com/discussions /problems/2006-studio-3-jquery-support-is-laccking

In het bijzonder vermeldt het het toevoegen van een jQuery vs doc-bestand (http:// code.jquery.com/jquery-1.4.1-vsdoc.js) toevoegen aan uw project. Dit lijkt de sleutel te zijn.

Als u de jQuery-bundel installeert en het bovengenoemde JS-bestand toevoegt, kunt u jQuery-codehints krijgen in uw Aptana-editor(s). Ik heb dit net doorgenomen in een van mijn Rails-projecten en het werkt (ik gebruik de nieuwste bètaversie van Studio 3 voor Mac).


Antwoord 2, autoriteit 15%

Dit is onjuist. Hoewel dit je jQuery-fragmenten en enkele opdrachten geeft, hoef je alleen maar een enkel bestand toe te voegen om jQuery-inhoudshulp toe te voegen. Volg in plaats daarvan de instructies hier:

http://wiki.appcelerator.org/display/tis/Using+JavaScript+Libraries


Antwoord 3, autoriteit 2%

om code-assistentie met aptana 3 te krijgen, volgt u deze instructies
https://wiki.appcelerator.org/display/tis/JavaScript+Bibliotheek+Support (dwz Commands-> Bundel dev->Install-> selecteer jQuery)
en plaats je jquery.js-bibliotheek zoals gewoonlijk in je project (zet het in een map naar keuze)


Antwoord 4

Ik heb net het afgelopen uur geprobeerd dit werkend te krijgen.

Eclipse’s ondersteuning voor javascript is verschrikkelijk. Ik heb VJET en aptana geprobeerd. Een eenvoudige complete code die string.replace() bevat, zal niet verschijnen.

Voor iedereen die deze pagina bezoekt, zou ik dit willen zeggen: doe niet eens de moeite. Eclipse is gewoon geen javascript IDE.

Other episodes