Filezilla FTP-server kan directorylijst niet ophalen

Ik gebruik Filezilla Server 0.9.45 beta om mijn server op afstand te beheren.
Nadat ik het had ingesteld, heb ik getest om verbinding te maken met het IP-adres 127.0.0.1, en het werkte met succes. Om echter op afstand verbinding te maken met de server, heb ik de poort doorgestuurd naar poort 21 en geprobeerd verbinding te maken via het IP-adres van mijn computer.

Status: Connecting to [My IP]:21...
Status: Connection established, waiting for welcome message...
Response:  220 Powered By FileZilla Server version 0.9.45 beta
Command:  USER hussain khalil
Response:  331 Password required for user
Command:  PASS *********
Response:  230 Logged on
Status: Connected
Status: Retrieving directory listing...
Command:  CWD /
Response:  250 CWD successful. "/" is current directory.
Command:  PWD
Response:  257 "/" is current directory.
Command:  TYPE I
Response:  200 Type set to I
Command:  PORT 192,168,0,13,205,63
Response:  200 Port command successful
Command:  MLSD
Response:  150 Opening data channel for directory listing of "/"
Response:  425 Can't open data connection for transfer of "/"
Error: Failed to retrieve directory listing

Dit blijft lokaal werken, maar niet bij verbinding op afstand… Hoe kan ik dit oplossen?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Wanneer u het poortcommando naar uw server stuurt, vraagt u de server om verbinding met u te maken (op het externe netwerk). Als het externe netwerk ook een NAT-router heeft en u de poort die u verzendt met uw PORT-opdracht niet hebt doorgestuurd, kan de server u niet bereiken.

De meest gebruikelijke oplossing zou zijn om het PASV-commando naar de server te sturen in plaats van het PORT-commando. Het PASV-commando vraagt de server om een luistersocket te maken en een verbinding van de externe machine te accepteren om de gegevensverbinding tot stand te brengen.

Om het PASV-commando te laten werken, moet u ook een reeks poorten voor de passieve gegevensverbindingen doorsturen. De passieve verbindingspoorten (die moeten worden doorgestuurd) moeten worden vermeld in de FileZilla-documentatie.


Antwoord 2, autoriteit 97%

Ik heb zojuist de codering gewijzigd van “Gebruik expliciete FTP over TLS indien beschikbaar” naar “Alleen gewone FTP gebruiken” (onveilig) bij sitemanager en het werkt!


Antwoord 3, autoriteit 98%

Bestand> Sitebeheerder> Selecteer uw site > Overdrachtsinstellingen> Actief

Werkt voor mij.


Antwoord 4, autoriteit 97%

De meeste antwoorden hier hebben betrekking op configuratie, eigenlijk gewoon door sftp://toe te voegen aan je host (zie onderstaande afbeelding), je kunt dat soort problemen onmiddellijk oplossen, werkt voor mij.

En houd er ook rekening mee dat als u de Vaggelis-handleidingvolgt, u uw beveiliging verlaagt, sftpis beter dan gewone ftpte gebruiken.

Ik heb zojuist de codering gewijzigd van “Gebruik expliciete FTP over TLS indien beschikbaar” naar “Alleen gewone FTP gebruiken” (onveilig) bij sitemanager en het werkt!


Antwoord 5, autoriteit 44%

Ok, dit heeft veel geholpen, ik kon geen oplossing vinden.

Simpel, ik heb de FTP-poort al doorgestuurd naar mijn server. (De standaardwaarde is 14147, ik gebruik dit als voorbeeld)

Ga naar Bewerken > Algemene instellingen, Luisterpoort moet degene zijn die je gebruikt, in dit geval 14147.

Ga vervolgens naar Instellingen passieve modus, ik vinkte “Gebruik aangepaste poort” aan en voer het bereik 50000 – 50100 in.

Vervolgens op uw router, port forward 50000 – 50100 naar het server-IP lokaal.

IPv4-specifieke instellingen die ik standaard heb laten staan, mijn client opnieuw heb verbonden en nu verschijnt de bestandslijst.

Zorg ervoor dat de firewall van uw servers een inkomende regel heeft die 14147 en 50000-50100 accepteert.

Eigenlijk wat Evan zei. Ik kan de veiligheid van het openen van deze poorten niet bevestigen, maar dit heeft mijn Filezilla-client en -server er uiteindelijk toe gebracht om te communiceren en bestanden te bekijken. Ik hoop dat dit iemand helpt.


Antwoord 6, autoriteit 31%

Mijn ervaring is dat de nieuwe versie van Filezilla dit probleem heeft, maar niet de oude versies. Ik gebruikte Filezilla en alles was in orde. Nadat ik een upgrade naar versie 3.10 had uitgevoerd, kreeg ik dit probleem en kon ik het niet oplossen. Ik heb versie 3.10 verwijderd en versie 3.8 opnieuw geïnstalleerd en het probleem was weg! Nu gebruik ik versie 3.8 en alles is in orde. Ik heb liever geen problemen, zelfs als ik oude versies moet gebruiken. 😉

Probeer de oude versie te installeren en upgrade niet, hoe vreemd dat ook mag klinken.


Antwoord 7, autoriteit 22%

Ik heb dit opgelost door naar Site Manager -> selecteerde de verbinding die Failed to retrieve directory listing-> Overgeschakeld naar het tabblad “Overdrachtsinstellingen” en stel “Overdrachtsmodus” in op “Actief” in plaats van “Standaard”. Controleer ook of je verbonden bent via VPN of iets dergelijks, dit kan ook interfereren.


Antwoord 8, autoriteit 9%

Ik had hetzelfde probleem – wat voor mij werkte – in Windows OS – is het toevoegen van FileZilla als firewall-uitzondering – onder een programma toestaan via firewallfuncties


Antwoord 9, autoriteit 9%

Voer Windows Defender Firewall uit met geavanceerde beveiliging

Start > Uitvoeren: wf.msc


Antwoord 10, autoriteit 6%

Ik had Filezilla 3.6 en had hetzelfde probleem als OP. Ik heb een upgrade naar 3.10.3 uitgevoerd in de veronderstelling dat dit het zou oplossen. Nee, nog steeds hetzelfde.

Toen heb ik wat rondgesnuffeld in de opties, en wat voor mij werkte, is:

Bewerken -> Instellingen -> FTP-> Passieve modus en overgeschakeld van “Val terug naar actieve modus” naar “Gebruik in plaats daarvan het externe IP-adres van de server”


Antwoord 11, autoriteit 6%

Ik heb hetzelfde probleem gehad. Dit kwam door de firewall. Ik gebruik windows server,

Kunt u de verbindingstoestemming voor programmatoestaan, in plaats van poort 21,22-toestemming.

Windows Firewall with Advanced Security->
Inbound Rules->
Add Rule->
Program->
"Select Filezilla path with Browse button"->
Allow the Connection

Antwoord 12, autoriteit 3%

Ik ondervond hetzelfde probleem met FZ-client, terwijl mijn notebook verbonden was via WLAN en DSL/router. In de verbindingsinstellingen van Site Manager werd ik toegepast Host:ftp.domain-name, Encryption: Only use plain FTP (onsecure) en User:[email protected] Vervolgens is de FTP-client succesvol verbonden met mijn websiteserver.
Meer FTP-verbindingsinformatie was te vinden in het CPanel van de webserver. Ik hoop dat dit helpt.


Antwoord 13

Ik had het probleem ook na het upgraden naar 3.10. Ik had versoin 3.6.02 rondhangen en dat geïnstalleerd. Probleem opgelost.


Antwoord 14

Ik had dat probleem met mijn server die in de cloud werd gehost. Ik heb de server maar een paar keer per jaar nodig en dus verandert het IP-adres als ik mijn server opstart. Het nieuwe IP-adres moet dan worden bijgewerkt in de instellingen van de passieve modus van de FTP-server!

De nieuwste versie van Filezilla werkt prima!


Antwoord 15

Als je VestaCP gebruikt, wil je misschien poorten 12000-12100 TCP op je Linux Firewall toestaan.

U kunt dit doen in VestAcc-instellingen.


Antwoord 16

Controleer of het IP-adres op de router hetzelfde is met die op de FTP-server. Zorg ervoor dat het hetzelfde is. Dit zou perfect moeten werken.


Antwoord 17

In mijn geval, Herstart mijn router die ik gebruikte om verbinding te maken met internet. Ik denk dat te veel verbindingen van hetzelfde IP-adres gingen en toen ik mijn router opnieuw opneemde, is mogelijk een nieuw IP toegewezen en nu werkt alles goed en geeft de passieve modus een goede snelheid in directory-lijst.


Antwoord 18

Ik gebruik SFTP en zijn werk voor mij.


Antwoord 19

het werkte voor mij:

Algemeen – & GT; Encryptie – & GT; Gebruik alleen gewone ftp

Overdrachtsinstellingen – & GT; Overdrachtsmodus – & GT; Actief

Overweeg dat het erg onzeker is en alleen moet worden gebruikt voor het testen.


Antwoord 20

Mijn probleem was ook de firewall. Ik gebruik een Linux-server met WHM / CPANEL. Mijn IP toevoegen aan de Quick Stilled My Closed. Ik had Filezilla niet bijgewerkt en ik denk niet dat er veranderingen waren in de server die het had moeten veroorzaken. Ik heb echter bewogen en mijn IP veranderde, dus misschien was dat het probleem. Veel succes met iedereen met deze waanzinnige irritante kwestie.


Antwoord 21

Nu in FileZilla, maak een nieuw account aan
1. Host is het FTP-adres – b.v. ftp.somewhere.com
2. Protocol is “SFTP-SSH-bestandsoverdrachtprotocol”
3. Gebruikers-ID is uw Bluehost-gebruikers-ID
4. Wachtwoord is uw Bluehost-wachtwoord
5. Klik op “Verbinden” om een ​​verbinding met directory-lijst op te stellen!

Hiermee is het probleem met 3.10 voor mij opgelost. En ik ben blij dat ik beveiligde toegang heb voor al mijn toekomstige bestandsoverdrachten. Het zou beveiligingsproblemen in de toekomst moeten voorkomen.

Other episodes