Wat is het verschil tussen een “lijnvoeding” en een “wagenrendement”?

Als er deze twee zoekwoorden zijn, moeten ze hun eigen betekenis hebben. Dus ik wil weten wat ze anders maakt en wat is hun code?


Antwoord 1, Autoriteit 100%

A Line Feed betekent het verplaatsen van één regel vooruit. De code is \n.
een wagen Return betekent de cursor verplaatsen naar het begin van de regel. De code is \r.

Windows-editors gebruiken vaak nog steeds de combinatie van zowel als \r\nin tekstbestanden. Unix gebruikt meestal alleen de \n.

De scheiding is afkomstig van Typewriter Times, toen u het wiel heeft omgezet om het papier te verplaatsen om de lijn te wijzigen en de wagen verplaatst om het typen aan het begin van een lijn te starten. Dit was twee stappen.


Antwoord 2, Autoriteit 11%

Sinds ik niet kan reageren omdat ik niet genoeg beloningspunten heb, moet ik antwoorden op het juiste antwoord gegeven door @burhan Khalid.
In zeer leek Taal Enter-toets Pers is een combinatie van koets rendement en lijntoevoer.
Carriage Return Points De cursor naar het begin van de lijn horizontly en lijntoevoer verschuift de cursor naar de volgende regel Verticaal.comBinatie van beide geeft u nieuwe lijn (\ n) effect.
Referentie – https://en.wikipedia.org/wiki/carriage_return#Computers


Antwoord 3, Autoriteit 2%

Beide zijn primair van de oude afdrukdagen.

Wagenretour komt uit de dagen van de Teletype-printers / oude typemachines, waar letterlijk de wagen terugkeert naar de volgende regel en duw het papier omhoog. Dit is wat we nu noemen \r.

Line feed LFgeeft het einde van de regel aan, het geeft aan dat de regel is geëindigd – maar verplaatst de cursor niet naar de volgende regel. Met andere woorden, het “brengt” de cursor/printerkop niet terug naar de volgende regel.

Voor meer details, de machtige wikipediate hulp.

Other episodes