wat is een parseerfout en hoe los ik deze op

Ik heb problemen met mijn site, www.jeremyspence.net78.net. Er zouden vijf verschillende kleurruimten moeten zijn, en er zijn er maar drie, dus ik probeerde een css-validator te gebruiken en er stond een parseerfout op de delen van de css waar ik problemen mee heb, maar ik begrijp niet wat er mis mee is en waarom het hier niet werkt is de validator http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator ?uri=www.jeremyspence.net78.net&profile=css3&usermedium=all&warning=1&vextwarning=&lang=nlen hier is de css

#mecontainer {
    width: 100%;
    height: 1080px;
    padding-top:50px;
    background: #cecefe;
}
#supportcontainer {
    width: 100%;
    height: 1080px;
    padding-top:50px;
    background: #fecefe;
}

Antwoord 1, autoriteit 100%

Je hebt een soort onzichtbaar karakter waar de validator ergens in stikt (dwz het ziet eruit en gedraagt zich als een spatie, maar het is niet de spatie). Als ik uw CSS-bestand rechtstreeks bekijk en de inhoud kopieer/plak in de directe invoervalidatie van de CSS-validator, wordt het gevalideerd.


Antwoord 2, autoriteit 62%

De probleempersonages in http://www.jeremysspectce.net78.net/css/ General.css kan worden geanalyseerd met behulp van REX SWAIN’s http viewer met behulp van de optie Weergave-indeling ” Hex “. Het kan dan worden gezien dat ze HEX A0 zijn. Het karaktercodering lijkt nergens te worden verklaard, dus browsers (en validators) moeten raden. Als UTF-8 geïmpliceerd is, is A0 een gegevensfout op tekenniveau. Als ISO-8859-1 of Windows-1252 is geïmpliceerd, staat het voor no-break-ruimte, wat niet is toegestaan in CSS.

De oorsprong van het probleem is waarschijnlijk in een authoringprogramma dat een normale ruimte heeft omgezet naar een no-break-ruimte. Het lijkt op een ruimte, loopt als een ruimte, kwak als een ruimte, maar het is nog steeds geen ruimte, in CSS-parsing. U moet dus het CSS-bestand bewerken en de aanstootgevende inkepingen vervangen door eenvoudige ruimtes.

Other episodes