Wanneer heb ik een fb:app_id of fb:admins nodig?

In het document voor de like-knop van Facebook staat: “Als uw webpagina een echte entiteit vertegenwoordigt, zoals films, sportteams, beroemdheden en restaurants, gebruik dan het Open Graph-protocol om informatie over de entiteit te specificeren.”

Ik voeg like-knoppen toe aan blogposts/video’s/artikelen die niet echt entiteiten zijn. Rechts? Dus ik heb geen fb:app_id of fb:admins nodig? Maar in stap 2 van het maken van een like-knop staat er: “Get Open Graph Tags” en wanneer ik Linter gebruik om mijn like-knoppen te valideren zonder fb:admins en fb:app_id krijg ik een “fb:admins en fb:app_id tags zijn ontbreekt.”

Als blijkt dat ik fb:admins en fb:app_id tags nodig heb, heb ik dan een Facebook-like-pagina nodig om ze te vinden?

Ook is het fb:admins EN fb:app_id of fb:admins OF fb:app_id, ik weet niet of ik beide nodig heb of niet.

En in de graph.facebook/somepage geeft het een id, maar welke id is dat? Bijvoorbeeld:
Hoe fb:app_id voor Facebook-meta te krijgen


Antwoord 1, autoriteit 100%

Door de fb:app_id-tag in uw HTML HEAD op te nemen, kan de Facebook-schraper de Open Graph-entiteit voor die URL aan een toepassing koppelen. Hierdoor kunnen alle beheerders van die app Insights bekijken over die URL en alle sociale plug-ins die ermee verbonden zijn.

De fb:admins-tag is vergelijkbaar, maar stelt u in staat om elke gebruikers-ID op te geven die u toestemming wilt geven om het bovenstaande te doen.

U kunt een van deze tags of beide opnemen, afhankelijk van hoeveel mensen u de Insights wilt beheren, enz. Een enkele als fb:adminsis vrijwel een minimumvereiste. De rest van de Open Graph-tags worden nog steeds opgepikt wanneer mensen uw URL delen en leuk vinden, maar dit kan in de toekomst problemen veroorzaken, dus voeg een van de bovenstaande toe.

fb:admins wordt als volgt gespecificeerd:
<meta property="fb:admins" content="USER_ID"/>
OF
<meta property="fb:admins" content="USER_ID,USER_ID2,USER_ID3"/>

en fb:app_id vinden dit leuk:
<meta property="fb:app_id" content="APPID"/>


Antwoord 2, autoriteit 18%

Om de Like-knop te gebruiken en de Open Graph uw website te laten inspecteren, heeft u een applicatie nodig.

Dus je moet de Like-knop koppelen aan een fb:app_id

Als u wilt dat andere gebruikers de beheerpagina voor uw website op Facebook zien, voegt u fb:adminstoe. Dus als u de ontwikkelaar van de applicatie en de eigenaar van de website bent, hoeft u fb:admins

niet toe te voegen


Antwoord 3, autoriteit 7%

Ik denk dat de documentatie redelijk nuttig is!

Als je het nog eens leest, staat er dat het toevoegen van open grafiekelementen aan je website ervoor zorgt dat je website als een Facebook-pagina gaat fungeren en je de mogelijkheid krijgt om updates voor hen te publiceren, enz.

Dus ik denk dat het aan jou is – je kunt ofwel een pagina hebben zonder OG-elementen, wat minder werk is, maar ook minder ‘lonend’ voor jou.

Als je og gebruikt, stel dan het type in op: blog

Tot slot: fb:adminsoffb:app_id– Een door komma’s gescheiden lijst van de Facebook-ID’s van paginabeheerders of een Facebook Platform-app-ID. Vermeld minimaal alleen je eigen Facebook-ID.

Dus zet daar gewoon je eigen fbid in. Als tip kun je deze gemakkelijk achterhalen door naar de url van je profielfoto op facebook te kijken.

Other episodes