Waar stel je de Oauth Redirect URI voor Facebook-apps in?

We worden gevraagd om de OAuth-omleidings-URI voor Facebook in te stellen (zoals hieronder weergegeven) in de instructies om Google Firebase in te stellen om Facebook-aanmelding te gebruiken.

We hebben in elk menu voor onze app geklikt. Waar is het? Zou het iets anders kunnen heten?

Van de Firebase-documentatie:

…zorg ervoor dat uw OAuth-omleidings-URI (bijv. my-app-12345.firebaseapp.com/__/auth/handler) wordt vermeld als een van uw OAuth-omleidings-URI’s op de instellingenpagina van uw Facebook-app op Facebook voor ontwikkelaars site in de Productinstellingen > Facebook-aanmeldingsconfiguratie.


Antwoord 1, autoriteit 100%

Ik vond deze instelling ook moeilijk.

Als u zich op https://developers.facebook.com/bevindt, kunt u uw apps in de rechterbovenhoek naast uw profielfoto vinden. Als u de app selecteert, gaat u naar de instellingen voor die app.

Zorg ervoor dat u in uw app-instellingen op https://developers.facebook.com/sa/apps/<my-app-id>de Facebook Login< toevoegt /kbd>-product. Voer vervolgens onder "Client OAuth-instellingen" de URL in het vak "Geldige OAuth-omleidings-URI's" in.


Antwoord 2, autoriteit 48%

Volgens nieuwe wijzigingen in de gebruikersinterface van de Facebook-ontwikkelaarswebsite, kunt u deze hier vinden. Een afbeelding per afbeelding weergeven om deze te vinden.

1.Klik op Product toevoegen zoals in de afbeelding hieronder.

invoeren afbeelding beschrijving hier

2.Je krijgt een scherm zoals dit. Daarin zie je een lijst met producten die Facebook biedt. In de afbeelding kun je Facebook-login niet zien omdat ik het al heb toegevoegd.

enter afbeelding beschrijving hier

3.Klik op instellingen van Facebook login.

enter afbeelding beschrijving hier

4.U krijgt het vereiste scherm met Client OAuth Login en het veld voor het invoeren van de omleidings-URL.

enter afbeelding beschrijving hier


Antwoord 3, autoriteit 5%

1- Ga naar uw Firebase-console -> Authenticatie -> INLOGMETHODE -> Facebook. Je vindt die link onder je App Secret en App ID. Kopieer het. (Het zou zoiets als dit moeten zijn: https://your-app-id.firebaseapp .com/__/auth/handler)

2- Ga naar https://developers.facebook.com/apps/-> uw app -> Product -> Facebook Login (voeg het toe als dit nog niet het geval was) -> Instellingen. Plak de link die je hebt gekopieerd in het vak "Geldige OAuth-omleidings-URI's".


Antwoord 4, autoriteit 3%

Het staat niet meer in de instellingen. U vindt een optie "+ Product toevoegen" in het linkermenu. Selecteer dat & selecteer vervolgens "Facebook-link". Daar vind je een vak om de link te plakken.

BTW, dit kan veranderen wanneer FB besluit hun menu-UI opnieuw te ontwerpen


Antwoord 5

FB is op zoek naar een OAuth Redirect-string die er als volgt uitziet: https://firebaseappname.firebaseapp.com/__/auth/handler

FirebaseConsole biedt het hier: Firebase-> Authentication-> Sign-in Method-> Facebook

De knop [Save Changes]op de FB-ontwikkelaarsportal was erg glitchy, wijzigingen opslaan -> herlaad pagina -> verifieer of uw OAuth Redirect-vermelding blijft bestaan.


Antwoord 6

kijk in de linkerbalk, onder de titel PRODUCTEN, en dubbelklik op de titel facebook Login.

Other episodes