Waar is SQL Server Management Studio 2012?

Ik had SQL Server 2008 R2 en Visual Studio 2008 en 2010 op mijn laptop. Ik heb SQL Server 2012 geïnstalleerd en heb eindelijk SQL Server Data Tools om te verschijnen, zodat ik SSRS-rapporten kan maken in Visual Studio 2010.

Hoewel ik vaakbeheertools heb geïnstalleerd op twee afzonderlijke exemplaren van SQL Server 2012, kan ik ze niet vinden in Programma’s en kan ik ze niet uitvoeren. Het enige SSMS-programma dat ik kan vinden, draait SSMS 2008 R2.

Ik realiseer me dat het algemeen advies is om SQL Server vóór Visual Studio te installeren, maar ik wil Visual Studio echt niet verwijderen, omdat dit een groot aantal andere problemen met zich meebrengt.

Hoe kan ik dit probleem oplossen?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Je kunt hier SSMS Express-tools krijgenof volledige SQL Server Eval-tools van hier. MSDN/TechNetDownloads is momenteel de enige plek om RTM-versies (niet-eval) van de SSMS 2012-toolset te krijgen.

Let op dat de eerste link nu (dec 2017) verwijst naar ‘Microsoft® SQL Server® 2012 Service Pack 2 (SP2) Express’. sms’en 2014 en 2017 zijn nog steeds beschikbaar.


Antwoord 2, autoriteit 98%

Download gewoon SQLEXPRWT_x64_ENU.exevan Microsoft-downloads – SQL Server® 2012 Express met SP1


Antwoord 3, autoriteit 73%

Ik kwam zojuist dit probleem tegen. Ik moest de installatie voor SQL Server weer openen en op Installatie-> klikken. Nieuwe SQL-serverinstallatie of voeg functies toe aan bestaande installatie. Wanneer we vervolgens de instructie volgen totdat we functieselectiehebben bereikt, vinkt u het selectievakje SQL Management-tools aan en gaat u verder.

Ik heb geen idee waarom deze software als een functie wordt beschouwd en op deze manier wordt verborgen. Het zou een zelfstandige software-installatie moeten zijn.


Antwoord 4, autoriteit 16%

Ik heb ontdekt dat de opdrachtregel in deze situaties mijn vriend is.

Ik installeerde de SQL Server 2012 Enterprise Management Tools, inclusief Management Studio, van de dvd (eigenlijk gemounte ISO), zonder iets anders te installeren met deze opdracht:

e:\setup.exe /Q /IACCEPTSQLSERVERLICENSETERMS /ACTION=install /FEATURES=Tools

Voer de opdrachtprompt uit met verhoogde bevoegdheden. En wees geduldig, want het moet de installatiebestanden uitpakken. Probeer de MSI-bestanden niet rechtstreeks te installeren, aangezien u de afhankelijkheidscontrole kwijtraakt die bij het hoofdinstallatieprogramma is geleverd.

Nogmaals, dit is om de volledige versie van de Enterprise- of Developer-media te installeren, als je die hebt, en geen genoegen wilt nemen met de gratis Express-editie.


Antwoord 5, autoriteit 11%

Volledige of “Volledige Management Studio” in tegenstelling tot “Express”.

Ik was erg in de war over een waargenomen gebrek aan Management Studio op een nieuw ingerichte SQL Server 2012SP1-standaard en enterprise-editie op Azure draaiend op Windows Server 2012.

Normaal gesproken zou het te vinden zijn via de snelkoppelingen op de startknop of in ieder geval ergens in C:\Program Files.

Uiteindelijk vond ik C:\SQLServer_11.0_Full, het installatiepad voor de afbeelding – uitgevoerd en bevestigd dat Management Studio inderdaad standaard was geïnstalleerd, ook al kon het niet worden gezien via Add Remove Programma’s.

Kortom, als u een SQL Server 2012-VM inricht op Windows Server 2012op Azure voer gewoon PowerShelluit en voer vervolgens ssms.exein om toegang te krijgen tot Management Studio .

C:\Program Files (x86)\Microsoft SQL Server\110\Tools\Binn\ManagementStudio\ssms.exe

Antwoord 6, autoriteit 8%

Op de Officiële SQL Server 2012 ISO die kan worden gedownload, navigeer gewoon naar \x64\Setup\ (of \x86\Setup) en u zult “sql_ssms.msi” vinden. Het is slechts ongeveer 60 MB, en aangezien het een .MSI is, kun je het waarschijnlijk zo instellen dat het automatisch wordt geïnstalleerd (bijvoorbeeld voor een grote laboratorium- of klasomgeving).


Antwoord 7, autoriteit 7%

Laat antwoord, maar kan andere lezers van pas komen

Hoewel de installatie van SQL Server Management Studio gebruiksvriendelijk is (min of meer), lijken mensen nog steeds tegen verschillende problemen aan te lopen. Er zijn veel tutorials en instructies online, en ik heb persoonlijk de instructies gevolgd die in dit artikel staan: http://www.sqlshack.com/sql-server-management-studio-step-step-installation-guide/

Er wordt uitgelegd hoe u een standalone SSMS installeert, maar u kunt SSMS ook samen met SQL Server installeren. Zorg er wel voor dat u Management Tools heeft geselecteerd in het functieselectiescherm.

Ik raad ook aan om een stapsgewijze zelfstudie te lezen over het installeren van SSMS 2008 Express na Visual Studio 2010, die u hier kunt vinden: http://blogs.msdn. com/b/bethmassi/archive/2011/02/18/step-by-step-installing-sql-server-management-studio-2008-express-after-visual-studio-2010.aspx

Het kan helpen als u Visual Studio 2010 net hebt geïnstalleerd, maar ook SQL Server Management Studio wilt installeren.


Antwoord 8, autoriteit 5%

Na teruggaan naar het installatieprogramma & door “Management Tools” aan te vinken, was ssms.exe beschikbaar onder “C:\Program Files\Microsoft SQL Server\110\Tools\Binn\ManagementStudio” (iedereen bedankt voor het aangeven waar het te vinden is).

sql-server instellen


Antwoord 9, autoriteit 4%

Alleen directe MSDN-link naar Management Studio 2012: SQL Server 2012 Express Management Studio met Service Pack 1 (x64) – (Engels)


Antwoord 10, autoriteit 3%

Ik heb het hier gevonden:
http://www.microsoft.com/en-us/download /details.aspx?id=29062

Dit vereiste geen TechNet-rigamarole of het gebruik van hun vreselijke op Java 7 gebaseerde downloadmanager.


Antwoord 11, autoriteit 3%

Ik heb alle onderdelen van SQL Server 2012 verwijderd via het Configuratiescherm in Windows en vervolgens opnieuw geïnstalleerd (door “Alle functies” te kiezen). Nu werkt het!


Antwoord 12, autoriteit 3%

Voor afzonderlijke modules (x86 en x64), zie Servers
Microsoft® SQL Server® 2012 Express
.


Antwoord 13, autoriteit 2%

Ik heb het van hiergedownload (genaamd ‘Microsoft SQL Server Data Tools’ ). In deze versie krijgt u een Visual Studio 2012installatie met de functionaliteit om de SQL Server 2012-server.


Antwoord 14

Installeer SQLEXPRADV_x64_ENU voor x64 bit-versie vanaf hier en kies ervoor om alle componenten te installeren. Hiermee wordt SQL Server Management Studio geïnstalleerd. Met deze installatie kunt u ook Reporting Services installeren.

/Express met geavanceerde services (bevat de database-engine, Express Tools, Reporting Services en Full Text Search)/

Downloadlink:
http://www.microsoft.com/en-us/download /details.aspx?id=29062


Antwoord 15

Selecteer SQL Management Studio in de vervolgkeuzelijst in SQL Server 2012 Express downloaden.


Antwoord 16

Ik heb hier gevonden wat lijkt op de nieuwste releases van SQL Server Management Studio uit 2014 en 2012 Vorige releases van SQL Server Management Studio


Antwoord 17

Voer PowerShell uit en typ:

gci -Path "C:\Program Files*\Microsoft SQL Server" -Recurse -Include "Ssms.exe" | Select -ExpandProperty FullName

Other episodes