Visual Studio: de bewerking kon niet worden voltooid. De parameter is onjuist

Ik heb de hele avond aan een nieuwe oplossing gewerkt. Bouwen zonder problemen, maar ineens kreeg ik de volgende foutmelding bij het bouwen:

De bewerking kan niet worden voltooid. De parameter is onjuist.

Ik heb nu veel threads doorzocht, maar ik heb nog geen fatsoenlijke oplossing gevonden. moet ik ook vermelden. Ik ben opnieuw opgestart, heb geprobeerd mijn VS 2015 Express-installatie zonder geluk te repareren.

Dit gebeurt bij ELKE oplossing, niet alleen bij mijn nieuwe, zelfs als ik alles sluit, een gloednieuw project start en probeer te bouwen.

Alle suggesties zijn welkom!


Antwoord 1, autoriteit 100%

Dan (de originele poster) vermeldde in een opmerking hierboven dat het draaien van Visual Stuio als admin dit voor hem oploste.


Antwoord 2, autoriteit 44%

Dit antwoord heeft me geholpen: https://stackoverflow.com/a/9130257/6524796Er staat dat je moet proberen te verwijderen het .suo-bestand. Om dit bestand te vinden, opent u de map voor uw oplossing in Verkenner, zorg ervoor dat u “Verborgen items” kunt zien en zoek naar “.suo”. Selecteer en verwijder degene voor de oplossing die u problemen geeft bij het bouwen. Sluit Visual Studio en open de oplossing.


Antwoord 3, autoriteit 20%

Probeer uw projectreferenties te controleren. Ik had hetzelfde probleem en ontdekte dat een van de referenties ontbrak.

Kijk onder: Debug> Projectnaam eigenschappen> Referenties


Antwoord 4, autoriteit 14%

Ik heb dit meegemaakt in het onderstaande scenario en afsluiten & heropening van Visual Studio2015 loste het voor mij op.

Ook al vermeldt OP dat hij al

zelfs als ik alles sluit, start ik een gloednieuw project…

Ik plaats deze oplossing voor anderen die dit nog niet hebben geprobeerd.

Referentie– Bedankt Jon Schneider

Scenario

We hebben een bibliotheek die we onderhouden in een privé-nugetrepo. In plaats van bèta’s te bouwen, compileer ik soms de bibliotheek gewoon lokaal, laat ik de verwijzing naar het nuget-pakket vallen en voeg ik de verwijzing toe aan de lokale bak van de bibliotheek. Bij het opnieuw opbouwen van het project krijg ik soms deze foutmelding. Door het project te sluiten en opnieuw te openen, is het opgelost en kan ik bouwen.


Antwoord 5, autoriteit 2%

Ga na wat ik heb gevonden…. Het bouwen van een 2015-project met vs2015 zal uiteindelijk slagen… Laten we zeggen dat het project 2 configuraties heeft (voor dit specifieke geval):
"Release MD|Win32"
"Release MD|x64"

Bellen

devenv myProject.vcxproj /build "Release MD|x64"

zal werken, maar bellen

devenv myProject.vcxproj /build "Release MD|Win32"

WERKT NIET

je moet gewoon de devenv aanroepen met x86in plaats van Win32….. Er is geen enkele verwijzing in mijn projectbestand naar x86…. kan het niet eens vinden als commentaar…


Antwoord 6, autoriteit 2%

Ik heb alle hier vermelde opties geprobeerd en niets werkte voor mij. Ik ontdekte dat een andere projectmap was gesleept en neergezet in de map van mijn oplossing buiten Visual Studio. Ik heb de map teruggezet waar hij thuishoorde en moest ook het .suo-bestand verwijderen.

Plaats dit gewoon voor het geval iemand anders het gevreesde slepen en neerzetten tegenkomt en per ongeluk de hele oplossing verbreekt.


Antwoord 7, autoriteit 2%

Als geen van bovenstaande werkt: ik ontdekte dat mijn probleem was dat ik een lege omgevingsvariabele had, zichtbaar in de projecteigenschappen (onder Debug). Het verwijderen ervan loste het probleem op:

voer hier de afbeeldingsbeschrijving in


Antwoord 8, autoriteit 2%

Ik heb een identieke foutmelding met Microchip Studio (vs met afgenomen bits). De oorzaak was twee exemplaren van de Microchip-studio-applicatie die samen lopen. Waarschijnlijk omdat beide projecten zijn geconfigureerd om een ​​exclusieve bron te gebruiken – een enkel atmel-ijs dat op mijn systeem is aangesloten.

Oplossing: Sluit beide / alle gevallen van microchipstudio en start opnieuw op met slechts één, degene die u wilt compileren.


9

Geen van het bovenstaande werkte voor mij. Herstart de computer echter herstarten van het probleem.


10

In mijn geval was de oplossing veel minder ingewikkeld. We hadden de projectnaam gegeven in plaats van het pad naar het projectbestand als onderdeel van de Vlag van / Project.


11

In het geval dit iemand helpt, had ik deze cryptische fout ook – toen ik in de VS-resource-editor zat, terwijl ik probeerde met de rechtermuisknop op een bediening te klikken en “Klasse toevoegen”.

vastgesteld door:

“Programma’s toevoegen of verwijderen”, Microsoft Visual Studio Installer, wijzigen, wijzigen.
Voeg “Universal Windows Platform Development” toe.
Voeg “C++ MFC toe voor de nieuwste V142 Build-gereedschappen (X86 & AMP; X64)” (onder individuele componenten).

Other episodes