Visual Studio Code open tabblad in nieuw venster

Ik probeer een tabblad in een nieuw venster in Visual Studio Code te openen, zodat ik het naar een ander scherm kan verplaatsen. Als ik het tabblad naar het andere scherm sleep, wordt er een bestand gemaakt. Is er een snelkoppeling om een ​​tabblad in een nieuw Visual Studio Code-venster te openen, zodat ik het naar een ander scherm kan verplaatsen?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Op Windows en Linux drukt u op CTRL+K, laat u de toetsen los en drukt u op O(de letter O, niet nul).

Druk op macOS op CMD+Ken vervolgens op O(zonder CMDingedrukt te houden).

Hiermee wordt het actieve bestandstabblad in een nieuw venster/instantie geopend.


Antwoord 2, autoriteit 19%

Dit is een zeer hoog gewaardeerd probleemverzoek in Github voor zwevende Windows.

Totdat ze het ondersteunen, kunt u de volgende oplossingenproberen:

1. Dubbele werkruimte in nieuw venster [1]

De Duplicate Workspace in New Window Commandwas toegevoegd in v1.24 (mei 2018) om dit op te lossen.

 1. Open sneltoetsen Ctrl+ K, Ctrl+ S
 2. Wijs workbench.action.duplicateWorkspaceInNewWindowtoe aan Ctrl+ Shift+ Nof wat je maar wilt

Dupliceer werkruimte in nieuw venster

2. Open actief bestand in nieuw venster [2]

In plaats van handmatig een nieuw venster te openen en het bestand te slepen, kunt u het allemaal doen met één enkele opdracht.

 1. Open actief bestand in nieuw venster Ctrl+ K, O

Open actief bestand in nieuw venster

3. Nieuw venster met hetzelfde bestand [3]

Zoals AllenBooTung ook al aangaf, kunt u elk bestand openen/slepen in een aparte lege instantie.

 1. Nieuw venster openen Ctrl+ Shift+ N
 2. Tabblad naar nieuw venster slepen

4. Open werkruimte en map tegelijkertijd [4]

VS-code staat u niet toe om dezelfde map in twee verschillende gevallen te openen, maar u kunt Werkruimtengebruiken om dezelfde map met bestanden in een side-by-side-instantie.

 1. Map openen Ctrl+ K,Ctrl+ O
 2. Huidige project opslaan als werkruimte
 3. Map openen Ctrl+ K,Ctrl+ O

Voor elke tijdelijke oplossingkunt u ook overwegen om automatisch opslaan in te stellen, zodat de documenten gesynchroniseerd blijven door de instelling files.autoSavebij te werken naar afterDelay, onFocusChangeof onWindowChange

AutoSave


Antwoord 3, autoriteit 5%

Als ik de schermen wil splitsen, doe ik meestal een van de volgende dingen:

 1. open een nieuw venster met: Ctrl+Shift+N
  en daarna sleep ik het huidige bestand dat ik wil naar het nieuwe venster.
 2. in de bestandsverkenner – ik druk op Ctrl+Enter op het bestand dat ik wil – en dan openen dit bestand en het andere bestand samen in hetzelfde scherm maar in gesplitste modus, zodat je de twee bestanden samen kunt zien. Als het scherm breed genoeg is, is dit helemaal geen slechte oplossing waar je aan kunt wennen.

Antwoord 4

Met Visual Studio 1.43 (Q1 2020), werkt de sneltoets Ctrl+Ken vervolgens Ovoor een bestand.

Zie uitgave 89989:

Het moet mogelijk zijn om b.v. roep de opdracht “Open Active File in New Window” op en open dat bestand in een lege werkruimte op internet.

nieuwe vensters -- https://user-images.githubusercontent.com/900690/73733120-aa0f6680-473b-11ea-8bcd-f2f71b75b496.png


Antwoord 5

Gewoon een update, 1 februari 2019: cmd+shift+nop Mac opent nu een nieuw venster waarin je over tabbladen kunt slepen. Ik kwam er pas achter toen ik via KyleMit’s reactie zag dat zijn suggestie voor de belangrijkste mapping al was toegewezen aan de juiste actie.


Antwoord 6

Druk op Command+K (wacht, het zal wachten op het indrukken van een toets die u in de onderstaande balk kunt zien) en druk vervolgens op O.
Het is dus Cmd+k+ O(spatie staat voor weinig wachten).


Antwoord 7

Als het geaccepteerde antwoord bijvoorbeeld niet voor u werkt, is uw sneltoets mogelijk gewijzigd om andere dingen te doen. U kunt de opdrachtinvoer starten met Ctrl + Shift + P, typ vervolgens ‘nieuw venster’ en u ziet het resultaat File: Open active tab in a new window, en selecteer het.


Antwoord 8

Je kunt ook op Win+Shift+[n] drukken. N is de positie van de app in de taakbalk. Als het bijvoorbeeld is vastgezet als de eerste app, drukt u op WIn+Shift+1 en Windows zal een nieuwe instantie openen.
Dit werkt voor alle toepassingen.

Ik ben het ermee eens dat al deze tijdelijke oplossingen niet nodig zouden moeten zijn. Vrijwel elke andere app kan tabbladen als een venster naar buiten slepen. Ik kan niets bedenken dat ik heb gebruikt dat dat niet doet en VSCode zou alomtegenwoordige functies moeten implementeren waarvan we verwachten dat ze er zijn.


Antwoord 9

Ik wilde mijn tweede scherm gebruiken om een ​​voorbeeld van een document te bekijken. Geen van de suggesties werkte goed omdat het voorbeeld niet werd bijgewerkt in het tweede venster, zelfs niet wanneer de werkruimte was gedupliceerd en automatisch opslaan was ingeschakeld.

Mijn tijdelijke oplossing was om het venster gewoon groter te maken zodat het beide schermen beslaat, en het standaard gesplitste tabblad te gebruiken.

Als ik één venster over twee schermen wil uitbreiden, raad ik Microsoft PowerToysaan. De functie FancyZones kan zo worden geconfigureerd dat zones zich over verschillende monitoren kunnen uitstrekken, zodat een aangepast canvas kan worden gemaakt om snel een enkel venster naar beide schermen uit te breiden.


Antwoord 10

Als u de uitstekende

. gebruikt

VSCode voor Mac, 2020

tik gewoon op Apple-Shift-N(zoals in “nieuw venster”)

Sleep wat je maar wilt daarheen.

Other episodes