Visual Studio 2015 is erg traag

Ik ben net klaar met de installatie en de hele IDE is super traag. Het lijkt alsof het een soort zware CPU-aanroepen op de achtergrond doet, waarbij de hele IDE letterlijk vastloopt en ongeveer 2-3 seconden niet meer reageert.

Ik had dit probleem niet met Visual Studio 2013 Ultimate. Ik gebruik Visual Studio 2015 Professional.

Geïnstalleerde add-ons/pakketten:

  • Node.js-hulpprogramma’s
  • ReSharper

Heeft iemand een idee?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Ik ontdekte dat de Windows Defender Antimalware enorme vertragingen veroorzaakt.
Ga naar Update & Beveiliging -> Instellingen -> Windows Defender. Open de Defender en kies bij Instellingen de optie Uitsluitingen en voeg het proces “devenv.exe” toe. Het werkte voor mij


Antwoord 2, autoriteit 40%

Mijn Visual Studio 2015 RTM was ook erg traag met ReSharper 9.1.2, maar het werkt prima sinds ik een upgrade naar 9.1.3 heb uitgevoerd (zie ReSharper 9.1.3 to the Rescue). Misschien een aanwijzing.

Nog een aanwijzing. Een ReSharper 9.2-versie is beschikbaar gesteld aan:

verfijnt integratie met Visual Studio 2015 RTM en lost problemen op
ontdekt in versies 9.1.2 en 9.1.3


Antwoord 3, autoriteit 26%

Probeer ReSharper Code-inspectie uit te schakelen via menu OptiesCode-inspectieInstellingen kies Visual Studio IntelliSense (menu Optie IntellisenseAlgemeen) in plaats van ReSharper IntelliSense maakt het veel sneller.


Antwoord 4, autoriteit 20%

Probeer Node.js Tools for Visual Studio(NTVS) of de commerciële add-on ReSharper van JetBrains te verwijderen. Het gebruik van zowel NTVS als Resharper veroorzaakt geheugenlekken in Visual Studio 2015.

NTVS= Node Tools voor Visual Studio


Antwoord 5, autoriteit 18%

Ik heb zeer trage bewerkingen ondervonden met Visual Studio 2015 Community Edition, vooral tijdens het werken met HTML (en ook Razor) en JavaScript. Ik heb het probleem kunnen oplossen door de verwijzingen in het bestand “Scripts/_references.js” van mijn ASP.NET MVC-project te verwijderen. Verder heb ik autosynchronisatie in dat bestand uitgeschakeld door dit bovenaan het bestand _references.js toe te voegen.

Deze oplossing zorgt ervoor dat IntelliSense van Visual Studio niet alle beschikbare JavaScript-referenties laadt. IntelliSense van ReSharper werkt echter prima en snel.

/// <autosync enabled="false" />

Antwoord 6, autoriteit 8%

Als u last heeft van ReSharper, kunnen de onderstaande opties helpen.

Visual Studio-configuratie:

ReSharper kan conflicteren met de andere Visual Studio-add-ins en -extensies. Probeer in geval van vertragingen de andere add-ins een voor een uit te schakelen en controleer of dit helpt om Visual Studio te versnellen met ReSharper. Hier zijn enkele voorbeelden van bekende compatibiliteitsproblemen met andere add-ins:

Productiviteit Elektrisch gereedschap

VS-opdrachten

U kunt ook proberen de volgende opties uit te schakelen onder “Extra |
Opties | Omgeving | Algemeen”: Visueel automatisch aanpassen
ervaring op basis van clientprestaties Gebruik hardware-graphics
versnelling indien beschikbaar

ReSharper-configuratie.

Hoewel ReSharper een flink aantal krachtige en handige functies biedt, kunnen sommige ervan worden aangepast of uitgeschakeld om de snelheid te verbeteren. Hier zijn enkele voorbeelden:

Schakel Solution Wide Analysis (SWA) uit in “ReSharper | Opties | Code
Inspectie | Instellingen”, ‘Fouten analyseren in hele oplossing’ checkbox

Schakel terug naar Visual Studio IntelliSense in “ReSharper | Opties |
Omgeving | IntelliSense | Algemeen” dialoogvenster Caches wissen voor
huidige oplossing in “ReSharper | Opties | Omgeving | Algemeen”
dialoog

Hier zijn de links:


Antwoord 7, autoriteit 4%

Dit lijkt gek, maar na het verwijderen van C:\Users\{User}\AppData\Local\Microsoft\WebSiteCachebegon alles weer snel te gaan. Als je geen opties meer hebt, kun je dat proberen. Het is het enige dat voor mij werkte.


Antwoord 8, autoriteit 3%

Hetzelfde probleem hier, Visual Studio 2015 Pro Update 2 op een gloednieuwe machine.
De editor was extreem traag en typte als kauwgom.

De reden was ESET NOD32 Antivirus 9. Het heeft een ding genaamd “Host Intruder Prevention System (HIPS)” standaard ingeschakeld. Ik weet niet hoe nuttig dit is, maar het kan worden uitgeschakeld of ik heb zojuist een regel toegevoegd om devenv.exetoe te staan.

Nu is het in orde.


Antwoord 9, autoriteit 3%

Ik had een soortgelijk probleem, maar alleen bij het opstarten;

Om mijn startprobleem op te lossen:

Ik heb extensies verwijderd uit Visual Studio 2012 voor telefoons;

Repareer Visual Studio 2015 hetzelfde…
verwijder Visual Studio 2015 (loopt vast, niet allemaal verwijderd)

Gebruik vervolgens:

https://github.com/tsasioglu/Total-Uninstaller

Verwijder alles wat mogelijk was met Visual Studio 2015, Visual Studio 2013, enz.

Installeer Visual Studio opnieuw fout: Lookup logs, inet, etc. en vond Visual C++ redist 2015. Ik heb vc_redist.x64.exe en vc_redist.x86.exe opnieuw geïnstalleerd en gerepareerd.

Ik heb Visual Studio 2015 opnieuw geïnstalleerd en nu heb ik geen opstartproblemen (vsHub kan worden verwijderd en verbonden services kunnen worden uitgeschakeld…)


Antwoord 10, autoriteit 2%

Ik had hetzelfde probleem met VS 2015 Community met Node Tools.

Ik zag enkele problemen over dit probleem in de NTVS github-repository, en het kan verband houden met het analysebestand in het project. In feite heb ik dit bestand bij elke projectlading verwijderd en het wordt sneller, maar ik denk dat de veiligste manier om het te verbeteren is door enkele directorybestanden te negeren, zoals de onderstaande link.

https://github.com/Microsoft/nodejstools/ wiki/Projects#ignoring-directories-for-analysis


Antwoord 11, autoriteit 2%

Dit is hoogstwaarschijnlijk omdat u een aantal SQL Server-componenten hebt verwijderd die Visual Studio gebruikt. Hoewel Visual Studio nog steeds werkt, is het erg traag.

Ga gewoon naar “Programma’s en onderdelen” in het Configuratiescherm en repareer Visual Studio. De benodigde Visual Studio-componenten worden opnieuw geïnstalleerd en Visual Studio is net zo snel terug als voorheen.


Antwoord 12

Ik heb ervaren dat bij het downgraden (d.w.z. verwijderen en opnieuw installeren) van VS 2015 Ultimate naar VS 2015 Professional, de IDE erg traag was en constant vastliep.

Het doen van een nieuwe kloon van de repository, of – zoals een van mijn collega’s probeerde – het opschonen van alle bestanden die niet in broncodebeheer staan ​​(in het geval van Git git clean -xfd), hielp me om van dit probleem af. De IDE loopt nu weer soepel.

De veronderstelling is dat Ultimate enkele bestanden achterlaat die dit gedrag in Professional veroorzaken, maar ik heb niet kunnen achterhalen welke.


Antwoord 13

In mijn geval hadden zowel 2015 express web als 2015 Community geheugenlekken (tot 1,5 GB) die om de 5 minuten vastliepen en crashten. Maar alleen in projecten met Node js.
wat dit probleem voor mij oploste, was het uitschakelen van de intellisense: tools–> opties–> teksteditor–>Node.js–> intellisense–>intellisense level=Geen intellisense.

En op de een of andere manier werkt Intellisense nog steeds))


Antwoord 14

Ik had dit probleem ook met Visual Studio 2015, ik heb alles geprobeerd wat ik kon lezen, maar uiteindelijk bleef er alleen een schone installatie over. Ik heb Microsofts tool VisualStudioUninstallergebruikt om elk onderdeel te verwijderen.

https://github.com/Microsoft/VisualStudioUninstaller

Gebruik:

  1. Extract TotalUninstaller.zip
  2. Open een beheerdersopdrachtprompt.
  3. Voer Setup.ForcedUninstall.exe uit
  4. Typ ‘Y’ om te verwijderen.

Na opnieuw installeren werkte alles weer normaal. Ik had niet bij elk project vertraging, maar één project veroorzaakte genoeg pijn, dus ik had echt geen keus.

Lees over een ander commando dat je ook kunt proberen, maar ik weet dat VisualStudioUninstallerwerkt, in ieder geval bij mij.

D:\vs_ultimate.exe /uninstall /force

Waarbij D: de locatie is van uw installatiemedia (gemonteerde iso, enz.).


Antwoord 15

Dit kan iemand misschien helpen, naast wat andere antwoorden hebben genoemd.

Wis de inhoud van de map AppData\Local\Microsoft\WebSiteCache.

In mijn geval had ik VS 2015 pro update 3 en dit heeft me geholpen VS te versnellen.


Antwoord 16

Dit kan iemand helpen die deze vraag bezoekt.

Ik had een probleem waarbij het alleen traag was in zeer grote bestanden. Bij het openen van accolades zoals {of na het invullen van een type, zoals decimal, bleef het hangen.

Dit is opgelost door de instelling “Toon een voltooiingslijst nadat elk teken is getypt” in Options => Teksteditor => C# => Intellisense


Antwoord 17

Dit antwoord lijkt misschien gek, maar ik had het energieschema van mijn laptop ingesteld op iets anders dan Hoge prestaties (in Windows). Ik kreeg constant geheugenwaarschuwingen in Visual Studio en dingen zouden een beetje traag verlopen. Nadat ik de energie-instelling heb gewijzigd in Hoge prestaties, zie ik geen probleem meer.


Antwoord 18

Na het upgraden van VS2013 ontdekte ik dat bij het debuggen in Visual Studio 2015 het vastliep, ik deselecteerde “Tools>Options>Debugging>General>Diagnostische hulpprogramma’s inschakelen tijdens het debuggen”
Het bracht debugging-sessies weer normaal.
Hoewel diagnostische gegevens nuttig zijn, heb ik ze niet altijd nodig, dus als ik ze ooit nodig heb, kan ik ze weer inschakelen.


Antwoord 19

Pc-stuurprogramma’s bijwerken

In mijn geval, en ik had een slechte vertraging bij het doen van de eenvoudigste dingen, hielp het om mijn pc-stuurprogramma’s bij te werken. De systeemstuurprogramma’s vormen de basis voor alles.

Ik had het geluk dat ik Dell heb en ze hebben geweldige website-ondersteuning om dit te doen. ik heb gegoogled

dell <mijn modelnaam> stuurprogramma’s bijwerken

of ga naar de startpagina voor stuurprogramma’s

Ik heb het alle drivers laten updaten die het wilde (Dell driver update is vrijwel automatisch).

Een groot deel van de vertraging lijkt te zijn verdwenen.

Other episodes