VCRUNTIME140_1.dll ontbreekt na het bouwen van een oplossing met c++

h c++

Ik heb een klein tekstavontuur gemaakt. Ik heb de oplossing gebouwd met Visual Studio Community 2019 met behulp van Release- en x64-instellingen. Ik heb het *.exe-bestand samen met de andere gegenereerde bestanden gecomprimeerd en naar een andere pc gestuurd waarop VS niet is geïnstalleerd en de fout die u in de afbeelding ziet, kwam naar voren. Ik heb mijn pc doorzocht en het bestand staat in een aantal verschillende mappen, waaronder system32, dus ik weet niet waar ik het bestand op de nieuwe pc moet plaatsen.

Alle hulp wordt op prijs gesteld. Bedankt


Antwoord 1, autoriteit 100%

Volgens de opmerking van @user4581301 is het antwoord het downloaden van een actueel herdistribueerbaar Microsoft Visual C++ voor de juiste architectuur (d.w.z. x64).

Omdat ik al een 2019 van de herdistribueerbare versie had geïnstalleerd, moest ik de bijbehorende 2015-2019 x64 distribueerbaar.


Antwoord 2, autoriteit 13%

Ik heb de meest gestemde oplossing geprobeerd en ik miste deze nog steeds. We kwamen erachter dat MS een andere versie van VC-redist heeft op de Visual Studio-downloadpagina. Kijk in het gedeelte Overige hulpmiddelen. Nadat dat was geïnstalleerd, werd een ontbrekende DLL toegevoegd.


Antwoord 3, autoriteit 4%

Ik kreeg dezelfde fout en installeerde het bestand VCRUNTIME140_1.dllen plaatste het in het MySQL Shell 8.0 bin-bestand.

Probleem opgelost.


Antwoord 4

Ik had ook te maken met dit probleem. De onderstaande oplossing werkte voor mij.
Oplossing:

  1. Download het VCRUNTIME140_1.dll-bestand
  2. Plaats het in het pad – C:\Windows\System32

Controleer of het je probleem oplost.


Antwoord 5

Download en installeer zowel de x86- als de x64-versie van Microsoft Visual C++ 2015 – 2019 Redistributable hier

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Other episodes