SFTP-bibliotheken voor .NET

Kan iemand een goede SFTP-bibliotheek aanbevelen om te gebruiken? Op dit moment kijk ik naar producten zoals SecureBlackbox, IPWorks SSH, WodSFTP en Rebex SFTP. Ik heb echter nog nooit een SFTP-bibliotheek gebruikt, dus ik weet niet zeker waar ik naar op zoek ben.

Als iemand deze eerder heeft gebruikt, is er dan een reden waarom ik voor product “X” zou moeten kiezen in plaats van “Y”?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Ik heb rondgekeken en gevonden dat deze vork van SharpSSHen SSH.NETzijn de meest up-to-date en best onderhouden bibliotheken voor SFTP(niet te verwarren met FTPS) communicatie in .NET. SSH.NET is een schone .NET 4.0-implementatie van het SFTP-protocol, en ik heb het in een aantal oplossingen met vlag en wimpel en groot succes gebruikt.

De originele SharpSshlijkt dood te zijn en de meeste andere oplossingen ook niet vereisen installatie van Windows-uitvoerbare bestanden of een hoop geld (of erger; beide).


Antwoord 2, autoriteit 60%

Wij gebruiken WinSCP. Het is gratis. Het is geen lib, maar heeft een goed gedocumenteerde en volledig uitgeruste opdrachtregelinterface die u kunt gebruiken met Process.Start.

Update:met v.5.0 heeft WinSCP een .NET-wrapperbibliotheeknaar de scriptlaag van WinSCP.


Antwoord 3, autoriteit 9%

Bekijk dit eens: http://www.tamirgal.com/home/ dev.aspx?Item=sharpSsh

SharpSSH is een pure .NET-implementatie
van de SSH2-clientprotocolsuite. Het
biedt een API voor communicatie met
SSH-servers en kan worden geïntegreerd in
elke .NET-toepassing.

De bibliotheek is een C#-poort van de JSch
project van JCraft Inc. en is
uitgebracht onder licentie in BSD-stijl.

SharpSSH stelt u in staat om gegevens te lezen/schrijven
en bestanden overdragen via SSH-kanalen
met behulp van een API die lijkt op de API van JSch. In
daarnaast biedt het wat extra’s
wrapper klassen die zelfs bieden
eenvoudiger abstractie voor SSH
communicatie.

SharpSSH-projectpagina bij source forge:
http://sourceforge.net/projects/sharpssh


Antwoord 4, autoriteit 8%

We hebben een RebexFile Transfer Pack gekocht en alles is in orde. De API is eenvoudig, we hebben geen enkel probleem met communicatie, proxyservers enz…

Maar ik heb geen kans om het te vergelijken met een ander SFTP/FTPS-onderdeel.


Antwoord 5, autoriteit 7%

Bitvise heeft een geweldig product genaamd Tunnelier dat FTP naar SFTP kan overbruggen. Je zou dan de standaard FtpWebRequest in .NET kunnen gebruiken.

http://www.bitvise.com/ftp-bridge

Ik test dit momenteel voor mijn eigen doeleinden en zal updaten met mijn bevindingen.

bijwerken

Dit idee is niet ideaal voor automatisering zonder toezicht, tenzij je door hoepels wilt springen om de client verbonden te houden als een service of zoiets, wat ik heb bereikt door NSSM.

Ik heb CLI-automatisering geprobeerd met verschillende clients, waaronder bitvise en winscp.com. Ik heb ook deze .net-klassebibliotheken geprobeerd: Winscp, SSH.NET, SharpSSH en de commerciële SecureBlackBox SFTP-client.

SecureBlockBox werkte goed, maar het is heel zwaargewicht, kan behoorlijk duur zijn, afhankelijk van de licenties, en ik ben het niet zo veel eens met zijn API.

Hands naar beneden, de beste gratis SFTP-client voor .NET-ontwikkeling is winspp . Ik heb een paar klassen- en uitbreidingsmethoden geschreven om het gemakkelijker te maken: winscp.extensions


Antwoord 6, Autoriteit 5%

Ik gebruik Chilkat’s Native SFTP-bibliotheek (http: //www.chilkatsoft. com / ssh-sftp-component.asp ) nu een paar maanden en het werkt goed. Ik gebruik het in een nachtelijke taak om grote bestanden te downloaden en privé-key-authenticatie te doen. Enige probleem dat ik had, had de 64bit-versie om te werken aan Windows Server 2008, ik moest vcredist_x64.exe (http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=14632 ) op mijn server.


Antwoord 7

Voor uitgebreide SFTP-ondersteuning in .NET Probeer edtftpnet / pro . Het is al lang geleden met ondersteuning voor veel verschillende SFTP-servers.

We verkopen ook een SFTP-server voor Windows, completeftp , dat is Een goedkope manier om ondersteuning te krijgen voor SFTP op uw Windows-machine. Heeft ook FTP en FTP’s.


Antwoord 8

Ik heb IP * Works SSH gebruikt en het is geweldig. Eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Bovendien is hun steun eersteklas wanneer u vragen of problemen tegenkomt.

Other episodes