Project verwijderen van Android Studio

weet iemand hoe een project uit Android Studio te verwijderen in een poging om het opnieuw te exporteren van Eclipse?

Tot nu toe heb ik geprobeerd alle gradle-bestanden te verwijderen die aan het project zijn gekoppeld, wat een fout veroorzaakt wanneer Android Studio mijn project probeert te openen.

Deze bestanden waren niet gevestigd in de map AndriodstudioProjects omdat ik alleen het project importeerde dat het niet is verplaatst ….

In feite wat ik wil bereiken, is het bestanden uit de lijst van recente projecten in Android Studio verwijderen, het opnieuw exporteren van Eclipse en vervolgens een werkproject importeren in Android Studio.


Antwoord 1, Autoriteit 100%

Bestand & GT; Sluiten project

Verplaats uw muiscursor in het project en druk op de knop Knoppen verwijderen 🙂

bewerken
Probeer dit oplossing , werkt voor mij


Antwoord 2, Autoriteit 22%

Dit is voor Android Studio 1.0.2 (Windows7). Klik met de rechtermuisknop op het project op de projectbalk en verwijder.

Verwijder vervolgens de projectmap vanuit uw gebruikersmap onder ‘Androidstudiooproject’ met Windows Explorer.

Sluit de studio en Relaunch U krijgt een welkomstscherm gepresenteerd. Klik op het verwijderde project van het linkerdeelvenster en selecteer vervolgens de optie om uit de lijst te verwijderen. Gedaan!


Antwoord 3, Autoriteit 11%

In het dialoogvenster “Welkom bij Android Studio” kunt u de app markeren die u wilt verwijderen uit Android Studio en druk op Verwijderen op uw toetsenbord.


Antwoord 4, Autoriteit 4%

U moet het project sluiten, zweven over het project in het Welkomstscherm en drukt u vervolgens op de knop Verwijderen.


Antwoord 5, Autoriteit 3%

 1. Ga naar uw Android-projectdirectory

  C:\Users\HP\AndroidStudioProjects
  

 2. Wis Delete welke u moet verwijderen

 3. Start Android Studio


Antwoord 6, Autoriteit 3%

Het project kan worden verwijderd uit de lijst “Recente project”, maar blijft u nog steeds in de projectdirectory.
Verwijderen uit de projectlijst:

 1. Sluit het project
 2. Markeer het project in de lijst “Recente project”
 3. Druk op Backspace (niet verwijderen!)

Om het project volledig te verwijderen:

 1. Lijstartikel
 2. Gebruik Windows File Explorer om naar de projectdirectory Android Studio te navigeren (normaal in “x: \ gebruikers \ uname \ androidstudiooprojects”)
 3. Selecteer het project om
 4. te verwijderen

 5. Druk op Verwijderen (niet Backspace!)

Antwoord 7, Autoriteit 2%

Vond dit elders op het web, het verwijdert in principe alles (behalve het werkruimtes.xml-bestand, dat u handmatig kunt verwijderen in de map Project).

 1. Klik met de rechtermuisknop op de projectnaam onder het pictogram Opslaan.
 2. Klik op Verwijderen
 3. Ga naar uw projectmap en controleer alle bestanden die zijn verwijderd.


Antwoord 8

Maak het eenvoudig

 1. Open project
 2. Ga naar de map AndroidstudioProjects
 3. Klik met de rechtermuisknop op de projectnaam om
 4. te verwijderen

 5. Klik op Verwijderen


Antwoord 9

De eenvoudigste manier om dit te doen, is door het project te sluiten. Gebruik de bestandsverkenner om naar de locatie van dat project te gaan en te verwijderen.

Veel processen, zelfs gewoon verwijderen, kan vervelend zijn om uit te zoeken in de studio. De meeste opties voor het verwijderen van een goede oplossing zijn om te verwijderen met behulp van de bestandsverkenner. Dit is een onderdeel van het proces dat ook werkt voor het verwijderen van modules. Wat u waarschijnlijk zult vinden is ook pijnlijk


Antwoord 10

Selecteer uw project in het projectenvenster > Bestand > Projectstructuur > (in de sectie Modules) selecteer je project en klik op de min-knop.


Antwoord 11

Of als u het niet wilt bouwen, verwijdert u het gewoon uit het bestand settings.gradle


Antwoord 12

Ik moest mijn project volledig van eclipse verwijderen. Om dit te doen heb ik de map van mijn project in de werkruimte gekopieerd en op mijn bureaublad geplakt. Navigeerde vervolgens terug naar eclipse, klikte met de rechtermuisknop op geselecteerd verwijderen en vink vervolgens het vakje aan om het project uit mijn werkruimte te verwijderen.

Hierna heb ik Eclipse gesloten. Android-studio geopend en geprobeerd mijn geïmporteerde project te openen. Op dat moment vertelde het me dat het project niet bestond en gaf het me een optie om het van de lijst te verwijderen. Nadat ik hierop had geklikt, sloot ik Android Studio en toen ik het opnieuw opende, was het project verdwenen.

Eindelijk heb ik Eclipse opnieuw geopend en mijn project geïmporteerd uit bestaande bronnen om het weer in Eclipse te krijgen.

OPMERKING

Ik zou adviseren tegen het gebruik van Android-studio op projecten die u hebt die al goed werken met Eclipse. Android Studio is cool als je nieuwe projecten maakt, maar uit mijn ervaring zijn er veel problemen met build paden wanneer ik een build.gradle importeer van Eclipse naar Android Studio. Android-studio is geweldig, maar onthoud dat het nog steeds in de I / O-pre-release is !!!

– Alleen mijn 2 cent!


Antwoord 13

Als u probeert te verwijderen / snijden zoals gesuggereerd door @Pacific P. REGMI en als u “map in gebruik” krijgt die u niet kunt verwijderen / knippen, sluit u alle ANDROID-studio-instanties.


Antwoord 14

De locatie van SDKis onjuist, de naam van één filer is met plaats waar dit een probleem maakt. Door het verwijderen van die ruimte wordt opgelost.
OUDE SDKLOCATION:

C:\Users\At Tech\AppData\Local\Android\Sdk

Nieuwe SDKLocatie:

F:\AndroidSDK\Sdk

Antwoord 15

Als het Windows is, hoeft u alleen maar de root van dat project binnen de bestandsverkenner te verwijderen. Klik met de rechtermuisknop op de naam van de app in Android Studio en vervolgens “Toon in File Explorer”. Verwijder vervolgens de projectmap alles in totaal.

Other episodes