Problemen met het instellen van de werkmap

Ik heb een map gemaakt zodat het de hoofdwerkmap is, wat betekent dat alle bestanden die ik maak daar naartoe gaan en dat de bestanden die ik lees daar vandaan komen.
Om de een of andere reden nadat ik de map heb gemaakt en ik probeer deze in te stellen als de werkmap, krijg ik dit bericht:

Error in setwd("~/") : cannot change working directory  

Als ik bestanden probeer te maken, worden ze ergens anders opgeslagen en krijg ik een foutmelding wanneer ik ze probeer te laden. Ik gebruikte de functie scanen kreeg:

Error in file(file, "r") : cannot open the connection

Bovendien: Waarschuwingsbericht:

In file(file, "r") : cannot open file 'ff': No such file or directory

Antwoord 1, autoriteit 100%

Het commando setwd("~/")zou je werkmap op je thuismap moeten zetten. Mogelijk ondervindt u problemen omdat het besturingssysteem dat u gebruikt "~/"niet herkent als uw thuismap: dit kan zijn vanwege het besturingssysteem, of het kan zijn dat u dat niet hebt ingesteld als uw home directory elders.

Zoals je het bericht hebt getagd met RStudio:

  • Verplaats in het venster rechtsonder het tabblad naar ‘bestanden’.
  • Navigeer daar naar de map die u van plan was te gebruiken als uw werkmap.
  • Klik onder ‘meer’ op ‘instellen als werkmap’

U hebt nu de map in als uw werkdirectory. Gebruik de opdracht getwd()om de werkdirectory te krijgen, omdat deze nu is ingesteld en sla dat op als een variabele string bovenaan uw script. Gebruik vervolgens setwdmet die tekenreeks als het argument, zodat elke keer dat u het script uitvoert dat u dezelfde map gebruikt.

Bijvoorbeeld bovenaan mijn script dat ik zou hebben:

work_dir <- "C:/Users/john.smith/Documents"
setwd(work_dir)

Antwoord 2, Autoriteit 41%

Dit kan helpen …
Gebruik de volgende code en blader door de map die u wilt instellen als de werkmap

setwd(choose.dir())

Antwoord 3, Autoriteit 9%

Ik heb net dit foutbericht gebeuren. Bij het zoeken naar waarom, heb ik erachter gekomen dat er een gerelateerd probleem is dat je niet kan optreden als je geen aandacht besteedt – dezelfde fout treedt op als de map die je probeert niet te bewegen, niet bestaat.


Antwoord 4

Misschien is het het geval dat je je pad in een paar regels hebt, heb je invoer gebruikt om het te maken? Zo ja, dan kan een deel van u paden eruit zien “/ \ NDATA /” in plaats van “/ gegevens /”, wat het probleem veroorzaakt. Zet het gewoon in één regel en het probleem is opgelost!

Other episodes