Probleem met CocoaPods arm64

Bij het gebruik van Podfile voor het ontwikkelen van een iOS 7-app met Xcode5, kregen we dit probleem altijd.

Na wat zoeken lijkt CocoaPods geen definitieve oplossing te hebben gevonden? Misschien opgelost op dit moment als je dit ziet.

Hoe dergelijke problemen nu op te lossen?

Het probleem was:
Pods werd afgewezen als een impliciete afhankelijkheid voor ‘libPods.a’ omdat de architecturen ‘armv7 armv7s’ niet alle vereiste architecturen ‘armv7 armv7s arm64’ bevatten


Antwoord 1, autoriteit 100%

  1. Selecteer het Pods-project
  2. Verander Build Active Architecture Onlyvan Yesin No.

Dat werkte voor mij.

Opmerking:
CocoaPods-gids voor probleemoplossingraadt aan om de Debug-instelling in uw Xcode-project aan te passen in plaats van de Build Active Architecture Onlyvan de Pod te wijzigen. Zolang ze overeenkomen, lijkt het probleem op te lossen.

voer hier de afbeeldingsbeschrijving in


Antwoord 2, autoriteit 13%

Probeer eerst cacaopods bij te werken in uw terminal: gem update cocoapods

Als het daarna niet werkt, ga dan naar je werkruimte, klik op het Pod-project, selecteer alle Pod-doelen en stel Architecturesin op (armv7 armv7s arm64).

Nog steeds niets? Probeer het allemaal terug te zetten naar (armv7 armv7s).

xcode screenshot


Antwoord 3, autoriteit 5%

Ik had soortgelijke problemen met XCode 6.1waarbij pod installvaak opnieuw koppelingsfouten introduceerde. Door $(OTHER_LDFLAGS)toe te voegen aan de "Other Linker Flags"van mijn doelwit, kwam ik hier doorheen. Kijk of dit helpt.


Antwoord 4, autoriteit 2%

Gewoon om mee te doen aan de “mogelijke oplossingen”-pool en omdat veel mensen met CocoaPods-problemen deze pagina van Google vinden:

Ik heb vrijwel alle voorgestelde oplossingen geprobeerd, maar wat het voor mij deed was: Ga in het Pods-project in je werkruimte naar Build Settings-> Base-SDK. Dit moet vetgedrukt worden vermeld. Druk op backspace om het in te stellen als standaard en zet het weer terug naar uw voorkeuren (in mijn geval Latest iOS(iOSx.x)).

Dit loste vreemd genoeg al mijn ongeldige architectuurfouten op. Kan anderen helpen.

Other episodes