Mijn nieuwe Github-pagina wordt niet weergegeven

Dus ik volg deze handleiding hier om een Github-pagina te maken

Ik heb een repository gemaakt, deze naar mijn projectdirectory gekloond en gepusht, en kwam uiteindelijk bij deze laatste stap:

Fire up a browser and go to http://username.github.io. Give it a couple of minutes for your page to show up—there will be a delay this very first time. In the future, changes will show up pretty much instantly.

Mijn Github repo-link is deze:
https://github.com/leongaban/gabanco

Dus ik nam aan dat mijn Github-paginalink zou zijn:
http://leongaban.gabanco.github.io/

of

http://leongaban.github.io/

Echter geen enkele link werkt momenteel 🙁

Heeft iemand eerder een Github-pagina gemaakt? Uiteindelijk wil ik Jekyll erop uitproberen.


Antwoord 1, autoriteit 100%

Hernoem je repository naar <yourusername>.github.iozoals uitgelegd in de documentatie.

Als u een gebruikerssite wilt publiceren, moet u een repository maken die eigendom is van uw gebruikersaccount met de naam <user>.github.io.

Bewerken:
U kunt alleen uw eigen accountnaam gebruiken voor een gebruikers- of organisatiepagina’s-repository. Een repository zoals joe/bob.github.io zal geen Pages bouwen.


Antwoord 2, autoriteit 97%

Ik weet niet zeker of de site wat tijd nodig had om te verschijnen, maar ik kreeg een 404-fout nadat ik mijn master-branch had gepusht… Daarna heb ik mijn ‘thema’ gewijzigd in de instellingen van de repo. Ineens begon het te werken! Er verscheen een bestand met de naam config.ymlmet de metadata van het thema.


Antwoord 3, autoriteit 93%

Probeer een lege commit te pushen en ververs de pagina. Het zou moeten werken.

git commit --allow-empty -m "Trigger rebuild"
git push

Antwoord 4, autoriteit 69%

Als je de juiste repositorynaam hebt en je krijgt nog steeds een 404-foutmelding, kan het een oplossing zijn om naar de repository te pushen.

Dit is wat voor mij werkte. Na de push verscheen het meteen.


Antwoord 5, autoriteit 34%

Geef uw repository de juiste naam, zoals vermeld in de eerste stap:

Ga naar GitHub en maak een nieuwe repository met de naam
gebruikersnaam.github.io, waarbij gebruikersnaam je gebruikersnaam (of organisatie) is
naam) op GitHub.


Antwoord 6, autoriteit 10%

Ik had hetzelfde probleem. Ik heb het opgelost door naar de Settingsvoor de repository te gaan en de naam van de repository te veranderen in username.github.io


Antwoord 7, autoriteit 7%

In mijn geval had ik de juiste repositorynaam en kreeg ik nog steeds een 404-fout. Toen vond ik ditantwoord, dus ik maakte een wijziging en pushte opnieuw. Deze keer kwamen de veranderingen van mijn eerste push naar voren. Dus ik wachtte een tijdje en een paar minuten later kwamen de veranderingen van mijn tweede push tevoorschijn. Het kan zijn dat wijzigingen niet onmiddellijk zichtbaar zijn.


Antwoord 8, autoriteit 7%

Voor mij liet de tweede commit direct mijn Github-pagina zien.
Ditis erg handig.


Antwoord 9, autoriteit 7%

Als je je repository de juiste naam hebt gegeven, zoals <username>.github.io, en het laat zien dat Github-pagina’s in onderhoud zijn, wacht dan een paar minuten en ververs dan. Uw site wordt weergegeven.

Maar als er een 404-fout wordt weergegeven, controleer dan of index.html in uw hoofdmap staat en of uw Github-pagina’s zijn ingeschakeld via het tabblad Instellingen.

Ga naar deze link – https://github.com/<username>/<username>.github.io/settings
En controleer het gedeelte Github-pagina’s waarin u de bron moet configureren.


Antwoord 10, autoriteit 7%

je kunt de map eenvoudig wijzigen van rootnaar docsof omgekeerd.

Het werkte voor mij.


Antwoord 11, autoriteit 3%

Ik had hetzelfde probleem. Ik denk dat je eerst moet controleren of JOUW Github-pagina’s zijn ingeschakeld. Dit kunt u controleren bij “instelling”. Verander dan welke html-website dan ook
from”github.com/username/repo1/repo2/repo3…/blob/master/file.html”

naar “gebruikersnaam.github.io/repo1/repo2/repo3…/file.html” .

Probeer het dan eens.
Veel succes.


Antwoord 12, autoriteit 3%

In mijn geval gebruikt mijn paginarepository het naamgevingsschema gebruikersnaam/gebruikersnaam.github.io, maar werkt het nog steeds niet.

Ik kloon de repository gewoon naar lokaal, en nieuw een push_test.txt-bestand en push het naar de repository, en dan https ://gebruikersnaam.github.iowerkt.


Antwoord 13, autoriteit 3%

Blijkbaar had ik een fout in mijn html-bestand “Geen nieuwe regel aan het einde van het bestand”. Nadat ik dit probleem had opgelost en nog een Commit and Push deed, werkte het.


Antwoord 14, autoriteit 3%

Gebruik de GitHub-gebruikersnaam in het eerste deel van de repositorynaam. Wacht 2 minuten na het toevoegen van uw leeftijd. Gebruik de Google Webmaster Search Console om de pagina te verifiëren die u heeft gemaakt op GitHub-pagina’s.

rahul-inspired-iosdeveloper.github.io

Antwoord 15, autoriteit 3%

ga naar projectinstellingen, en scroll naar beneden, zoek de github pagina’s sectie. het zou kunnen zeggen dat je geen bron hebt gekozen. ik heb er een gekozen en wacht 2 minuten, dan werkt het.


Antwoord 16

De oplossing die de 404-foutpagina oploste, was om de vertakking te wijzigen van hoofd- naar gt-pagina’s


Antwoord 17

In het geval dat u alles hebt gevolgd dat in de stappen wordt verteld, zoals:
De naam van de repository moet gebruikersnaam.github.io zijn

Het belangrijkste is dat je READ.md-bestandmoet toevoegen aan je repository. Uw website wordt zeker weergegeven.


Antwoord 18

Ik had hetzelfde probleem met de Angular-app. Ik ben vergeten de repo openbaar te maken 🙂 Ook al heb ik het naamgevingsschema voor gebruikersnaam/gebruikersnaam.github.io niet gebruikt, het werkte bij <username>.github.io/<repo-name>.


Antwoord 19

Mijn pagina werkte, maar toen probeerde ik hem te verbinden met Heroku, wat leidde tot een 404-fout. Na terugschakelen naar het origineel, kreeg ik nog steeds de fout. Ik heb dit omzeild door naar de instellingen van de repo te gaan en de naam daadwerkelijk te veranderen.


Antwoord 20

Zorg ervoor dat het index.html-bestand aanwezig is in uw code, anders geeft het een 400-fout


Antwoord 21

Vergeet niet Git Pages in te schakelen


Antwoord 22

Nog een ander datapunt: controleer uw filiaal.

Als u een nieuwe repo aanmaakt, is de standaardbranch “main”. De branch die nodig is voor de GitHub-pagina is “master”.


Antwoord 23

Als iemand anders de gh-pages NPM-bibliotheek gebruikt om te implementeren (d.w.z. voor een React-app), moet u na de implementatie nog een stap doen.

Scroll op uw GitHub-instellingenpagina omlaag naar “GitHub-pagina’s” en wijzig de bronvertakking in “gh-pages”. Deze branch zou automatisch voor u moeten worden aangemaakt zodra u uw app implementeert.


Antwoord 24

In mijn geval gebeurde het omdat ik mijn index.html-bestand in een map van een hoofdtak had. Om het te laten werken, moet u een bestand index.htmldirect in uw eerste repositories hebben, niet in mappen of submappen erin. Dat is het.


Antwoord 25

Geen paniek en hernoem je GitHub-repository en bekijk je pagina waarop het wordt geüpload en je kunt het daarna hernoemen naar de oorspronkelijke naam.

Other episodes