Mijn C#-toepassing retourneert 0xE0434352 naar Windows Taakplanner, maar crasht niet

Ik heb een paar C#-apps geschreven die ik gebruik via de taakplanner van Windows. Ze werken met succes (zoals ik kan zien aan de logbestanden die ze aan het schrijven zijn), maar de taakplanner van Windows laat zien dat ze een laatste run-resultaat van 0xE0434352retourneren. Moet ik iets doen in mijn C#-toepassing zodat deze een succescode retourneert naar de Windows-taakplanner?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Een andere optie is om gewoon het toepassingslogboek te gebruiken dat toegankelijk is via de Windows Event Viewer. De .Net-fout wordt opgenomen in het toepassingslogboek.

Je kunt deze evenementen hier bekijken:

Event Viewer (lokaal) > Windows-logboeken > Aanvraag


Antwoord 2, autoriteit 43%

Bij het instellen van een taak in nieuwe vensters heb je twee velden “programma/script” en “Start in (Optioneel)“. Zet de programmanaam als eerste en de programmalocatie als tweede.
Als u dat niet doet en uw programma start niet in de directory met exe, zal het geen bestanden vinden die zich daarin bevinden.


Antwoord 3, autoriteit 27%

Hans Passant had gelijk, ik heb een handler toegevoegd voor AppDomain.CurrentDomain.UnhandledException zoals hier beschreven http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.appdomain.unhandledexception(v=vs.71).aspxIk heb de uitzondering kunnen vinden die gebeurde en corrigeerde het.


Antwoord 4, autoriteit 13%

Ik verwees naar een toegewezen schijfen ik ontdekte dat de toegewezen schijven niet altijd beschikbaar zijn voor het gebruikersaccount dat de geplande taak uitvoert, dus gebruikte ik \\IPADDRESSin plaats van MAPDRIVELETTER:en ik ben aan de slag.


Antwoord 5, autoriteit 7%

In het geval dat het anderen helpt, kreeg ik deze foutmelding wanneer de service de taak was uitgevoerd op geen schrijft toestemming voor de uitvoerbare locatie. Het probeerde daar een logbestand te schrijven.


Antwoord 6, Autoriteit 2%

Ik had dit probleem en het was te wijten aan de .NET Framework-versie. Ik had het build naar Framework 4.0 geüpgraded, maar dit leek van invloed op sommige Comms DLL’s die de applicatie gebruikte. Ik rolde terug naar Framework 3.5 en het werkte prima.


Antwoord 7, Autoriteit 2%

Ik heb dezelfde foutmelding, maar ik heb het opgelost door het bestand leespad van “configfile.xml” te wijzigen naar appdomain.currentdomain.basedirectory.tostring () + “configfile.xml “

In mijn geval, deze fout vanwege de fout van het bestand Path omdat Task Manager het programma start van “System32” als eerste pad, maar de map die we dachten.


Antwoord 8

Ik kreeg hetzelfde berichtbericht binnen DotNet Core 2.2 met MVC 5, maar er werd echter niets ingelogd op de Windows Event-viewer.

Ik vond dat ik het project SDK van Microsoft.NET.Sdk.Webnaar Microsoft.NET.Sdk.Razor(gezien in de projects.csprojbestand). Ik veranderde deze terug en het werkte prima 🙂


Antwoord 9

In mijn geval was het omdat ik berichtvakken had. Zodra ik die code uitlegde, begon het te werken. Ik herinnerde me dat dat een probleem zou kunnen zijn toen ik naar het evenementlogboek keek zoals gesuggereerd in deze thread. Bedankt iedereen!


Antwoord 10

Ik heb dit probleem tegengekomen bij het werken met COM-objecten. Onder bepaalde omstandigheden (mijn schuld), vernietigde ik een extern .exe-proces, in een parallelle draad, een variabele geprobeerd om toegang te krijgen tot de COM-interface-app.method en een crash-crash vond plaats. Taakplanner zag dit en sluit de app af. Maar als u de app in de console uitvoert en de uitzondering niet behandelt, blijft de app werken …

Houd er rekening mee dat als u onbeheerde code of externe objecten (advertentie, socket, com …) gebruikt, moet u ze controleren!


Antwoord 11

Het is toestemmingsprobleem in mijn geval dat de taakplanner een gebruiker heeft die geen toestemming heeft op de server waarin de database aanwezig is.

Other episodes