Kun je de zweefstatus in Firebug “sticky” maken?

Als ik een site aan het debuggen ben, zijn de zwevende selectors soms een beetje langdradig en vergelijkbaar met andere. Is er een manier om een ​​soort “plakkende” status toe te passen op zweefregels in Firebug?

Voorbeeld; Ik zweef over een navigatiebalk en wil de selector uit firebug kopiëren om in de CSS te zoeken, maar zodra ik mijn muis beweeg, verdwijnt de selector (uiteraard) als de nav <li>is niet meer aan het zweven.

Is er een manier om dit te doen?

Bedankt 🙂


Antwoord 1, autoriteit 100%

Bij het inspecteren van links toont Firebug de standaard CSS-status, d.w.z. stijlen toegepast op a:link. Standaard worden de :hover en :active stijlen niet getoond. Gelukkig kunt u de status van de link wijzigen door op Stijl te klikken en de juiste optie te kiezen:

voer hier de afbeeldingsbeschrijving in


Antwoord 2, autoriteit 74%

Voor wat ik wilde, is er een optie voor in de vervolgkeuzelijst Styleboven de CSS-stijlen voor het element. Klik gewoon op de vervolgkeuzelijst en selecteer :activeof :hoveren het behoudt de stijlen voor het geselecteerde en zwevende element 🙂


Antwoord 3, autoriteit 13%

Soms worden items niet beïnvloed door de “:hover”-status, maar door een mouse-over in jQuery of iets dergelijks, in dat geval kunt u de gebeurtenis handmatig activeren (of de gebeurtenis forceren) in het console-tabblad door te schrijven:

$('#a-random-selector').mouseover()

Ik hoop dat het helpt, ik kwam hier op zoek naar dit antwoord, maar moest het zelf uitzoeken


Antwoord 4, autoriteit 4%

U kunt proberen Chrome-inspecteur te gebruiken en :active :visited state etc. te activeren op het element onder stijlen.

voer hier de afbeeldingsbeschrijving in


Antwoord 5, autoriteit 3%

Open zowel firebug als webontwikkelaar->Inspector. Zoek in het Inspector-venster de coderegel waar de hover begint, klik met de rechtermuisknop en kies de :hover. Dan blijft de hover-status behouden, je kunt doen wat je wilt in firebug.

Other episodes