Kan registratieprofiel niet maken

Ik probeer een project te maken in Xcode, versie 8.0 beta 6 (8S201h) en ik krijg deze foutmelding.

voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

Het Apple-account is gratis omdat ik gewoon wat aan het spelen ben met Xcode, maar het dwingt me om het als een team in te stellen. Hulp?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Controleer het schemamenu bovenaan het Xcode-projectvenster. Kijk naar de bestemming waar je naartoe wilt rennen. Als je in de simulator rent, hoef je je project niet te ondertekenen.

enter afbeelding beschrijving hier

Als je in een apparaat loopt, moet je het eigenlijke apparaat aansluiten. Er mag geen“generiek apparaat” op staan.


Antwoord 2, autoriteit 41%

In mijn geval verdween deze fout toen ik de “Bundle Identifier” veranderde in iets minder generiek (bijvoorbeeld door aan het einde wat willekeurige getallen toe te voegen)


Antwoord 3, autoriteit 10%

Verander de bundel-ID in iets unieks.

Als je een zelfstudie volgt en alleen een generieke identifier invoert, zal het toevoegen van een paar cijfers aan het einde waarschijnlijk je problemen oplossen.

d.w.z. als u HelloWorldhad, verander dit dan in HelloWorld12345


Antwoord 4, autoriteit 5%

Na een uur worstelen heb ik het vinkje bij ‘Ondertekenen automatisch beheren’ uitgeschakeld en ben ik teruggegaan naar de ouderwetse manier om mijn profielen op te geven. Waarschijnlijk niet het beste om te doen, maar het werkt.


Antwoord 5, autoriteit 4%

ondersteuning voor foutopsporing voorbereiden

Het profileren van uw telefoon duurt enkele minuten. . . bekijk de statusbalk bovenaan om er zeker van te zijn dat je telefoon bovenaan wordt geprofileerd.

Zorg er vervolgens voor dat u UW TELEFOON als doel kiest, niet iPhone 7 of iPhone 8… uw exacte telefoon. Dit doet u door te kiezen voor: Product > Bestemming > (kies je telefoon)

Je telefoon wordt pas weergegeven nadat deze is aangesloten, ingeschakeld en een paar minuten heeft gestaan ​​terwijl Xcode een profiel aanmaakt.
bestemming


Antwoord 6, autoriteit 3%

Ik heb deze fout meerdere keren gehad en wat het voor mij oplost is het volgende:

 1. Klik in de lijst met alle certificaten met de rechtermuisknop op elke rij en verplaats elk certificaat naar de prullenbak (ga naar Xcode > Voorkeuren > Account kiezen > Klik op Details bekijken)
 2. Ga naar het ledencentrum download de juiste certificaten opnieuw en klik erop zodat
 3. Herstart Xcode
 4. Ga naar de build-instellingen en stel de juiste code-ondertekening in voor debug/release – je zou een optie in de rij moeten kunnen zien met de tekst “Identiteiten van profiel…”

Als dit niet werkt, kunt u overwegen uw certificaat in te trekken en vervolgens een nieuw certificaat te maken en de bovenstaande stappen opnieuw uit te voeren.


Antwoord 7, autoriteit 3%

Controleer deze dingen.

1.Er is een apparaat aangesloten op uw systeem of niet.

2.Implementatiedoel in xcode. (Algemeen->Deployment info->Deployment target)
Het moet overeenkomen met de ios-versie van uw apparaat.

3.Wijzig uw bundel-ID. Volg de algemene regels voor het instellen van een unieke bundel-ID voor uw project terwijl het op het apparaat wordt uitgevoerd.
Zie deze wat is de juiste indeling van de bundel-ID in iOS?

Wees ook voorzichtig met het aantal bundel-ID’s dat u in het project instelt. Onthoud alle bundel-ID’s of noteer ze ergens. Aangezien je een gratis account gebruikt, heb je beperkte toegang tot het aantal bundel-ID’s.

Je moet ook pushmeldingen uitschakelen in de sectie “Mogelijkheden” van het project. Probeer ook “App-groepen” te wijzigen in de indeling group.com.someString.

Deze dingen hielpen me om mijn app zonder fouten op een echt apparaat uit te voeren.


Antwoord 8, autoriteit 3%

Ik had hetzelfde probleem met het inrichtingsprofiel. Als je een iPhone hebt, kun je verbinding maken met je Mac met een kabel en het provisioningprofiel wordt automatisch gedefinieerd.
voer hier de afbeeldingsbeschrijving in


Antwoord 9, autoriteit 3%

Na enige tijd met dezelfde verontrustende fout en nadat ik een unieke bundelidentificatie had geschreven en het hielp niet,
Ik heb op internet gezocht en vond hierdat mijn fout was dat ik een virtueel apparaat selecteerde en niet een echt apparaat De oplossing was:

1.Ik heb mijn iPhone aangesloten

2.Ik klikte op de knop – stel het actieve schema in. en daar was het op de top – apparaat iPhone.
de fout is verdwenen.

voer hier de afbeeldingsbeschrijving in


Antwoord 10

Het probleem achter deze fout is Onbeschikbaarheid van app-ID met opgegeven bundel-ID

Oplossing: Verander de bundel-IDeenvoudig 🙂


Antwoord 11

Dit toevoegen omdat het me 4 uur kostte om erachter te komen..

Xcode kan het inrichtingsprofiel niet maken voor een apparaat zonder naam, d.w.z. “” of ” “. Toen ik de naam van mijn apparaat in iets anders veranderde, werkten de bovenstaande stappen.


Antwoord 12

Handleiding:

 • Ga naar je Apple-ontwikkelaarsaccount en klik op certificaten
 • Selecteer apparaten aan de linkerkant
 • Voeg de apparaatnaam en de bijbehorende UDID toe. Sluit Xcode en klik op automatisch ondertekenen

Automatisch:

 • Bevestig je iPhone aan Xcode. en voer de app daarop uit. Xcode maakt automatisch een profiel aan.

Antwoord 13

Deze fout is omdat u een doel heeft geselecteerd in plaats van een projectnaam, dus alstublieft, aan de linkerkant van algemeen in Xcode vindt u uw projectnaam. Klik erop en verander het van doel- naar projectgedeelte.


Antwoord 14

Verander Deployment Targetnaar een nieuwere versie en vervolgens opgelost


Antwoord 15

Voor mij gebeurde dit toen ik een tvOS-app aan het maken was en geen AppleTV had geregistreerd.

Over het algemeen moet u het apparaat aansluiten of erop zijn ingelogd (verbonden).. dan wordt het hier weergegeven: https://developer.apple.com/account/resources/devices/list

Je kunt daar ook apparaten toevoegen..je moet op reset klikken om een ​​nieuw apparaat toe te voegen. de reset-knop moet worden gelabeld als wijzigen omdat het niets reset.

Als u bijvoorbeeld een tvOS-app moet maken, moet u een Apple TV in de apparatenlijst hebben. Als je dat eenmaal hebt toegevoegd, ben je klaar om te gaan. kusjes.


Antwoord 16

Beide fouten ontstaan ​​als gevolg van een niet bestaand inrichtingsprofiel. Om er een aan te maken, doet u het volgende zoals voorgesteld in de foutmelding:

 1. Steek uw Apple-apparaat in
 2. Kies het apparaat in het menu Schema’s/simulator
 3. Daarna wordt automatisch een inrichtingsprofiel aangemaakt

voer hier de afbeeldingsbeschrijving in


Antwoord 17

Voor mij gebeurde dit toen ik probeerde te draaien op een apparaat met een nieuwere versie van iOS dan ondersteund door de versie van Xcode die ik gebruikte.


Antwoord 18

Als u ZONDER iPhone wilt instellen, kunt u handmatig certificaten downloaden van de website van Apple en een profiel maken. De certificaten die u op de Mac installeert en het profiel importeert u na het downloaden in XCode. Het werkte voor mij. Volg de links:

Documentatie:
https://developer.apple.com/pt/support/certificates/

Certificaten:
https://developer.apple.com/account/resources/certificates/list

Profiel:
https://developer.apple.com/account/resources/profiles/list


Antwoord 19

Het is precies zoals het zegt.
Om xCode iets te laten automatiseren, moet je je eigen iPhone daarregistreren bij de UDID, die u kunt vinden in de Finder of Systeeminformatie (USB-sectie) wanneer u verbinding maakt met uw iPhone.

Kan inrichtingsprofiel niet maken. Er zijn geen apparaten geregistreerd in uw account op de ontwikkelaarswebsite. Selecteer een apparaatuitvoeringsbestemming om Xcode deze te laten registreren.


Antwoord 20

Wijzig bundel-ID, Straight-oplossing


Antwoord 21

Wat me van deze fout heeft gered, was toen ik mijn bundel-ID veranderde.

Probeer dat maar eens

Other episodes