kan niet verwijderen () om een ​​variabele in R [DUPLICEIG]

Ik heb de remove()-functie in het verleden om beide datasets en variabelen te verwijderen. In de afgelopen dagen heb ik echter geen variabelen kunnen verwijderen, hoewel ik in staat ben om datasets te verwijderen.

Ik weet niet hoe ik gegevens moeten uploaden naar een stackoverflow-vraag, maar ik kan je de gebruikte code laten zien die ik heb gebruikt en de uitvoer die ik heb gekregen. De dataset wordt test2en de variabele genoemd, bevindt zich verbcatTC. Ik heb niet de dataset bevestigd. Hieronder staan ​​vier pogingen om deze variabele te verwijderen, samen met het waarschuwingsbericht dat elke keer wordt ontvangen. Dan run ik twee regels code om u alles te laten zien dat deze variabele in de dataset bestaat.

Heel erg bedankt voor uw hulp en laat het me weten of ik meer informatie kan geven. Ook, welke andere functie kan ik gebruiken om van variabelen af ​​te komen voor het geval ik niet kan krijgen remove()om te werken?

> remove(test2$verbcatTC)
Error in remove(test2$verbcatTC) : 
  ... must contain names or character strings
> remove("verbcatTC")
Warning message:
In remove("verbcatTC") : object 'verbcatTC' not found
> remove(verbcatTC)
Warning message:
In remove(verbcatTC) : object 'verbcatTC' not found
> remove("test2$verbcatTC")
Warning message:
In remove("test2$verbcatTC") : object 'test2$verbcatTC' not found
> head(test2$verbcatTC)
[1] Positive Positive Positive Positive Positive Positive
Levels: Negative Positive
> str(test2$verbcatTC)
Factor w/ 2 levels "Negative","Positive": 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 ...

Antwoord 1, Autoriteit 100%

rm()en remove()zijn voor het verwijderen van objecten in uw omgeving (met name de globale env rechtsboven in de RStudio-vensters), niet voor het verwijderen van kolommen . U moet cols instellen op NULLom ze te verwijderen, of subset(of Dplyr::selectenz.) uw dataframe om de kolommen die u wilt verwijderen. Als je alleen het hele dataframe uit een omgeving wilt verwijderen, dan werkt rm()nog steeds.

Other episodes