Je hebt toestemming van “Myself” nodig om de map te verwijderen – hoe op te lossen

Ik probeer een map te verwijderen als beheerder, maar ik krijg de melding “Je hebt toestemming van UserAdam nodig om de map te verwijderen”. Het probleem is dat ik ben aangemeld als UserAdam! Ik heb ook geprobeerd de eigenaar te wijzigen in Beheerder, maar het mocht niet baten.


Antwoord 1, autoriteit 100%

Ik kwam hetzelfde probleem tegen: probeerde een map te verwijderen (als admin), maar kreeg een foutmelding “Je hebt rechten nodig van MYCOMPUTER\Admin…” Op de een of andere manier werkte dit:

p>

Ik ging gewoon naar de map en verwijderde alles erin. Als ik nu de map probeer te verwijderen, werkt het prima.

Ik weet niet zeker waarom, maar het lijkt erop dat je een vergelijkbare oplossing hebt gevonden. Het is echter niet nodig om FileAssassin te gebruiken, markeer gewoon de mapinhoud en verwijder deze zoals normaal.


Antwoord 2, autoriteit 36%

Ik had hetzelfde probleem en ik vond een vrij eenvoudige oplossing die nog niet is genoemd en waarschijnlijk de beste kans van slagen heeft.

Geef gewoon volledige toegang tot “Iedereen” in de eigenschappen van het bestand en verwijder het daarna meteen.

Om als beheerder de toegang tot het bestand te wijzigen: open het contextmenu en ga naar Properties -> Security -> Advanced. Dit zou een nieuw venster moeten openen met een lijst van meerdere gebruikers en hun toegang tot het bestand/de map, met name Everyone. Selecteer Everyoneen klik op edit. Selecteer in het volgende menu Full Controlen klik vervolgens op OK.

Het bestand zou nu voor iedereen toegankelijk moeten zijn, inclusief u, zodat het kan worden verwijderd.


Antwoord 3, autoriteit 27%

Dit werkte voor mij:

  1. Open command promptals beheerder
  2. Voer rd /S /Q "P:\Ath\To\Directory"

Ik kreeg geen foutmelding en mijn map is met succes verwijderd.


Antwoord 4, Autoriteit 9%

Als u het project opent in Visual Studios, sluit u eruit en verwijdert u het bestand.

Had dit probleem vandaag nog en zag dit antwoord overal


Antwoord 5, Autoriteit 9%

Om wat extra detail toe te voegen, in het geval van toestemming van uzelf, is het waarschijnlijk dat u momenteel een toepassing hebt die een bestand gebruikt / een vergrendeling heeft op die map / bestanden binnenin die een fout zal geven.

Sluitende relevante toepassingen kan dit worden verhelderd, indien een herstart niet alle bestandssloten wist die het mogelijk bevrijden.

Als geen van beide dingen werken, zijn de ACL-machtigingen op de map waarschijnlijk misvormd en op de een of andere manier beschadigd


Antwoord 6

Ik denk dat het een bug of zoiets is. Wanneer het bestand in gebruik is (het is open in sublieme tekst of misschien enkele andere tekst-editors), zal het geen bestand in gebruik nemen. In plaats daarvan zal het zeggen dat je geen toestemming hebt. Als u niet weet waar het in is, moet u uitloggen en moet het verwijderen. (Dat is tenminste wat er met mij is gebeurd)

Other episodes