Is er een online applicatie die automatisch boomstructuren voor uitdrukkingen / zinnen tekent?

d.w.z., het duurt elke zin / zin als invoer en automatisch figureert de boomdiagram.

Ik ben op zoek naar een manier om de boomstructuren voor zinnen / zinnen te zien waarvan ik niet zeker weet hoe ik moet tekenen.


Antwoord 1, Autoriteit 100%

Kortom, ja. Ik neem aan dat u het Engels op zoek bent: hiervoor kunt u de Link Parser van Carnegie Mellon .

Het is belangrijk om te onthouden dat er veel theorieën van syntaxis zijn, die volledig uitziende frase-structuurbomen kunnen geven; Verder zijn de bomen anders voor elke taal en mogelijk zijn mogelijk niet voor die talen.

Als een opmerking voor de toekomst: als u een zin heeft uitgesproken en tag het als linguistics(en syntaxof Whatnot, als dat beschikbaar is), kan iemand waarschijnlijk Ontleed het voor u en leid u er doorheen.


Antwoord 2, Autoriteit 42%

Er zijn veel opties die er zijn. Velen daarvan zijn beschikbaar als downloadbare software en openbare websites. Ik denk niet dat veel van hen verwachten te worden gebruikt als API’s, tenzij ze dat expliciet aangeeft.

Degene die ik daadwerkelijk vond, was enju die niet de Karakterlimiet dat de Carnagie Mellon Link van de Marc had. Marc noemde ook een VISL-scanner in opmerkingen, maar dat vereist Java in de browser, wat een niet-starter voor mij is.

Houd er rekening mee dat Google onlangs een nieuwe NLP Machine Learning APIheeft aangeboden die onder andere functies, een automatische zinsparser. Ik zal dit antwoord waarschijnlijk niet opnieuw bijwerken, vooral omdat de vraag is gesloten, maar ik vermoed dat de andere grote ML-cloudstacks binnenkort hetzelfde zullen ondersteunen.

Other episodes