Is er een manier om de automatische aanvulling van Xcode 8 voor afbeeldingsnamen uit te schakelen?

Xcode 8 heeft deze nieuwe functie die verondersteld wordt namen van afbeeldingsbestanden voor te stellen wanneer u UIImage(named:)

gebruikt

In mijn geval suggereert het afbeeldingsnamen, zelfs als het nergens op slaat.

Voorbeeld:

Voorbeeld afbeelding automatisch aanvullen

Er staat niets in voorkeuren. Ik vraag me af of er een geheime opdracht is om dit deel van automatisch aanvullen uit te schakelen.


Antwoord 1, autoriteit 100%

Nee, dit kan helaas niet worden uitgeschakeld, en er staat nergens dat dit is opgelost in de release-opmerkingen van Xcode 8.1.

Het moet worden opgelost of u moet de mogelijkheid hebben om het uit te schakelen. De functionaliteit is best goed als het alleen voor het doel wordt gebruikt, zoals ik beschrijf in ditbericht.

Maar het probleem is dat Xcode 8 afbeeldingen inline in de broncode invoegt, terwijl het onmogelijk kan kloppen, zoals je zegt. Als je bijvoorbeeld een for-iteratie hebt en for x intypt om een ​​lus te starten en je hebt een afbeelding in het project waarvan de naam overeenkomt met “in” met behulp van deze syntaxis.

Vervelend probleem, waarvan ik hoop dat Apple het snel oplost, omdat de functie goed is als deze alleen voor afbeeldingen wordt gebruikt.

Bijwerken:
Zojuist bevestigd dat dit nog steeds een probleem is in de stabiele versie van Xcode 8.1.

Bijwerken:
Deze functionaliteit blijft in Xcode Versie 9.0 beta 6 (9M214v)
voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

Bijwerken

Dit lijkt nu opgelost te zijn in Xcode 10.


Antwoord 2, autoriteit 6%

Het lijkt mij dat de beste manier om met dit probleem om te gaan is door het gebruik van opmerkingen (commando + /). Het wijzigen van de code om een ​​opmerking te worden, lijkt de automatische aanvulling voor afbeeldingsnamen uit te schakelen.

Dus u zou in principe heen en weer moeten schakelen tussen het becommentariëren van uw code en het verwijderen van commentaar (bijv. u vindt een fout, maakt uw code als een opmerking, herstelt de fout, verwijdert commentaar op uw code, controleert of uw wijzigingen het probleem hebben opgelost, enzovoort.).

Voorbeeld van dezelfde code met en zonder commentaar.
De regel code met en zonder commentaar


Antwoord 3, autoriteit 3%

Gewoon updaten naar Xcode 10: de functie voor het automatisch aanvullen van afbeeldingen is stopgezet:

Code-aanvulling voor Swift-afbeeldingsletterwoorden is verwijderd in Xcode 10. (38087260)

Bron: de Xcode 10 Beta release-opmerkingen (deze opmerking is verwijderd in de definitieve release-opmerkingen)

Other episodes