iOS 9-opstartscherm is zwart

De welkomstschermen van mijn apps zijn allemaal zwart na het upgraden naar iOS9.

Weet iemand waarom dit is? Sommigen van hen gebruiken een .xib-opstartscherm en sommige gebruiken afbeeldingen, maar ze zijn nu allemaal gewoon zwart. Moet een app worden gebouwd met Xcode 7 om het opstartscherm te laten werken in iOS9? Heeft iemand documentatie gezien over de vraag of dit een bedoelde ingrijpende wijziging van Apple is?

Bedankt!

UPDATE:Als ik de apps opnieuw bekijk, lijkt het alsof mijn oudere apps, die alleen een opstartafbeelding hadden en geen .xib, nog steeds correct worden weergegeven, dus het probleem lijkt verband te houden met het startscherm .xib

UPDATE2:
Zoals hagiin de opmerking aangaf, begint het na het opnieuw installeren van hetzelfde binaire bestand weer te werken, dus de oorzaak is waarschijnlijk dat opstartafbeeldingen worden gegenereerd vanuit de xib wanneer de app wordt geïnstalleerd en ergens wordt opgeslagen, en dan bij het upgraden naar iOS9, om de een of andere reden (waarschijnlijk onbedoelde Apple-bug), worden de gegenereerde afbeeldingen gewist en eindigt de app zonder spatten. En daarom zijn de ouderwetse lanceringsafbeeldingen nog steeds veilig en worden ze hier niet door beïnvloed, omdat ze al in de app zijn ingebakken.

Ik meld het als een bug aan Apple.


Antwoord 1, autoriteit 100%

Eenvoudige oplossing. Je hoeft nergens mee te rommelen. Xcode 7 geeft er gewoon de voorkeur aan dat de afbeeldingen “universeel” zijn.

  1. Klik op de map Assets.xcassets
  2. Klik op het + teken om uit project te importeren.
  3. Alle afbeeldingen selecteren

Gereed. Nu werkt je startscherm en is Xcode gelukkiger.


Antwoord 2, autoriteit 44%

Hetzelfde probleem hier nadat ik de update naar iOS 9 had uitgevoerd. Het opnieuw installeren van de app vanuit de App Store lijkt het probleem op te lossen. Ik denk dat het een iOS 9-fout is.


Antwoord 3, autoriteit 26%

Ik had precies hetzelfde probleem en had een zwart startscherm na het gebruik van Xcode 7, en eerst werkte het opnieuw toevoegen van de afbeeldingen in Launch-Screen.xib, maar het werd weer zwart.

Ik heb dit permanent opgelost door de afbeeldingen waarnaar wordt verwezen door Launch-Screen.xib naar een activacatalogus te verplaatsen in plaats van de png-bestandsnamen te gebruiken.


Antwoord 4, autoriteit 21%

Om er nogmaals op te wijzen (aangezien deze oplossing niet in antwoorden verscheen, en ik persoonlijk ongeveer twee uur ben kwijtgeraakt bij het “repareren” daarvan), soms, vooral wanneer de app is in actieve ontwikkeling/debugging, het vereist het iOS-apparaat om opnieuw op te startenom het startscherm te repareren.


Antwoord 5, autoriteit 18%

  1. Standaard zwart scherm komt omdat iOS sommige opstartafbeeldingen strikt afdwingt, het kan zwart zijn of andere afbeeldingen.
  2. Gebruik de sleutel UILaunchImages voor het bestand Info.plist en gebruik een woordenboek om elke opstartafbeelding te beschrijven. Wijzig de instelling in uw project om naar de Asset Catalogus te gaan
  3. controleer de volgende referenties

Ik hoop dat bovenstaande informatie u zal helpen.


Antwoord 6, autoriteit 12%

In het storyboard ‘Clears Graphics Context’ vakje uitgevinkt dan werkt het.


Antwoord 7, autoriteit 12%

Wat voor mij werkte was

1 – Ga naar LaunchScreen.storyboard
2 – Selecteer is de initiële weergavecontroller

voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

En je bent klaar om te gaan.


Antwoord 8, autoriteit 9%

Bij mij hielp het niet om de app te verwijderen of het apparaat opnieuw op te starten. Ik heb XCode nog 5 minuten gebruikt, wat de gemiddelde tijd is tussen het falen in XCode en het gaf de foutmelding “Onbekende fout opgetreden”, wat erg nuttig was. Als ervaren XCode-ontwikkelaar wist ik natuurlijk wat ik moest doen, geforceerd stoppen, het project opschonen, opnieuw opbouwen.

De eerste fout was ondertussen opgelost, want dat was ik vergeten.


Antwoord 9, autoriteit 6%

Het probleem kan zijn dat de afbeeldingsgrootte ontbreekt: .png, @2x.png, @3x.png op LaunchScreen.xib

Ik heb het laadscherm gemaakt met LaunchScreen.xib
In deze xib laadt een afbeelding launch.png
Maar er zijn ontbrekende grootte launch.png, bestaan ​​gewoon [email protected] en [email protected]
Na het toevoegen van ontbrekende afbeelding: launch.png, is de zwarte vierkante bug verdwenen.


Antwoord 10, autoriteit 6%

Vanaf iOS9 en Xcode 7 moet je een LaunchScreen.storyboard voor je startscherm opgeven om de nieuwe multitasking-functie op iPad te ondersteunen.

Als u zich wilt afmelden voor deelname aan Slide Over en Split View, voegt u de UIRequiresFullScreen-sleutel toe aan het Info.plist-bestand van uw Xcode-project en past u de Booleaanse waarde JA toe.


Antwoord 11, autoriteit 6%

Ik heb dit probleem opgelost na het verwijderen van Size Classesvoor LaunchScreen.xib
Ik heb er alleen Auto Layoutvoor gebruikt.


Antwoord 12, autoriteit 3%

Ik zag hetzelfde probleem op het startscherm en ik heb een zwart vierkant in het midden van het scherm.

Het kan te wijten zijn aan ontbrekende afbeeldingen in de opgegeven formaten, bijvoorbeeld @2x, @3x enz.


Antwoord 13, autoriteit 3%

Ik had hetzelfde probleem. Ik heb Xcode 7 gedownload en mijn project geüpgraded naar swift 2.0. Na het opnieuw compileren was het probleem in eerste instantie verdwenen, maar later begon het opnieuw te gebeuren tijdens mijn tests met andere niet-gerelateerde code.

Tot nu toe hebben twee dingen dit verholpen, in beide gevallen tijdelijk. Verwijder de achtergrondafbeelding, voeg dezelfde afbeelding toe met een andere naam. Nieuwe afbeelding werkt even. Ten tweede, pas je het formaat van de afbeelding aan, en in de meeste gevallen begint de afbeelding weer te werken, maar slechts voor een tijdje.

Ik heb mijn nieuwe update naar iTunes connect verzonden terwijl ik het opstartscherm zag. Ik weet niet zeker of dit een probleem met het besturingssysteem is of een app-api-probleem dat wordt verholpen door de code opnieuw te compileren.

Ik heb ook geprobeerd de nieuwe Bitcode-functie in en uit te schakelen, maar dat hielp niet.


Antwoord 14, autoriteit 3%

Ik had hetzelfde probleem met het nieuwe iOS 9-project dat ik heb gebouwd met Unity (5.2). Om dat op te lossen heb ik de afbeelding die ik wil tonen als startafbeelding toegevoegd aan de afbeeldingsweergave van het LaunchScreen-iPad.xib-bestand.


Antwoord 15

De gebruikelijke oplossing van het toevoegen van afbeeldingen in LaunchImage en het instellen ervan in Launch Image Source en het verwijderen van het item in Launch Screen File loste mijn probleem niet op. De startafbeelding is afhankelijk van de iPhone die u gebruikt. Aangezien mijn app voor iOS 8.0 en hoger was, zal het kiezen ervan in LaunchImage je vragen om alleen Retine 4.5″ en Retina 5.5″ afbeeldingen te uploaden. Maar deze formaten werken voor iPhone 6 en 6 Plus. U moet de afbeeldingen uploaden op basis van het apparaat.

iPhone 4S:640 x 960 (@2x)
iPhone 5:640 x 1136 (@2x)
iPhone 6: 750 x 1334 (@2x) staand, 1334 x 750 (@2x) liggend
iPhone 6 Plus: 1242 x 2208 (@3x) staand, 2208 x 1242 (@3x) liggend

Ik heb zoveel tijd verspild aan het oplossen van het probleem met het opstarten van het zwarte scherm. Ik hoop dat dit iemand helpt.


Antwoord 16

We moeten altijd de juiste grootte van de afbeelding toevoegen als we afbeelding gebruiken.Assets voor het starten van afbeelding en selecteer de juiste opties voor het starten van afbeeldingsbron door op projectnavigator>Algemeen>AppICons te klikken en afbeeldingen te starten > start afbeelding Bron > BrandAssets

Als de grootte van de startafbeelding niet correct is met betrekking tot het apparaat waarop u de app probeert uit te voeren, zal uw app worden uitgevoerd als iPhone 4 met zwarte balken aan de boven- en onderkant.

Other episodes