IE9, automatiseringsserver kan geen objectfout maken tijdens het gebruik van CertEnroll.dll

Op mijn webpagina, een JS-blok zoals dit:

var classFactory = new ActiveXObject("X509Enrollment.CX509EnrollmentWebClassFactory");
// Other initialize CertEnroll Objects

Het werkt prima in windows7(32bit or 64bit)met IE8(32bit), zolang ik de beveiligde IE8-instelling verander, initialiseren en Script ActiveX-besturingselementen niet inschakel gemarkeerd als veilig.

Maar als ik IE9(32bit) gebruik, probeer ik alles wat ik op internet kan vinden, het rapporteert de fout “Automatiseringsserver kan geen object maken.”

Ik heb zelfs een statisch html-bestand gemaakt, het op mijn harde schijf opgeslagen en het vervolgens geopend met IE9(32bit), het werkte prima. Daarna plaatste ik het html-bestand op mijn website, bezoek het html-bestand met url, en toen kwam het weer met de foutmelding.

Ik heb 4 dagen aan dit probleem gewerkt, elke suggestie wordt op prijs gesteld.

3Q. Ik hoop dat je mijn woorden kunt lezen, want ik ben geen moedertaalspreker van het Engels.


Antwoord 1, autoriteit 100%

a) Ga naar Extra–>Internetopties

b) Selecteer het tabblad Beveiliging

c) Klik op Vertrouwde sites (of Lokaal intranet, afhankelijk van of uw site vertrouwd is of niet)

d) Klik op Aangepast niveau

e) Zorg ervoor dat “Initialiseren en scripten van actieve x-besturingselementen is niet gemarkeerd als veilig voor scripting” is ingeschakeld – dit valt onder de sectie Activex-besturingselementen en plug-ins richting 1/4e van de schuifbalk.

Klik op OK, OK.

Zodra dit is voltooid, verwijdert u de browsercookies en het cachegeheugen. Sluit al uw browsersessies. Open de IE opnieuw om uw site te starten.

Probeer de instelling in stap (e) uit te schakelen om te zien of het probleem terugkomt – dat zou meer inzicht in het probleem moeten geven.

Other episodes