Hoe vertel ik Xcode waar mijn info.plist- en .pch-bestanden zijn

Ik heb mijn project en zijn bestanden hernoemd en nu zoekt Xcode nog steeds naar het oude info.plist-bestand. Waar stel ik de locaties in van de .plist- en .pch-bestanden die het nodig heeft.

In mijn venster Projectinfo staat onder Verpakking een item voor het Info.Plist-bestand, maar het was leeg en als ik verschillende paden probeer, gebeurt er niets. Bij het compileren zegt het nog steeds dat het de plist niet kan vinden op de oude naam.


Antwoord 1, autoriteit 100%

Ik weet dat dit antwoord is beantwoord en gesloten, maar ik ga mijn ontdekkingen hier toevoegen omdat het iets anders is voor Xcode 4.2:

 • Selecteer uw project
 • Selecteer aan de linkerkant van het middelste deelvenster uw app onder ‘Targets’
 • Selecteer het tabblad “Build-instellingen”
 • Zoek de volgende trefwoorden: “info.plist” en “pch”
 • Op dit punt zou het vrij duidelijk moeten zijn welke je moet wijzigen.
 • Klik op “Instellingen valideren” en je bent klaar.

Antwoord 2, autoriteit 24%

Gevonden.
Het zat in de instellingen voor het doel.

 • Kies Doel in het deelvenster Groepen en bestanden aan de linkerkant.
 • Klik met de rechtermuisknop en kies Info ophalen
 • Zoek naar “Info.Plist” en typ de bestandsnaam voor het juiste plist-bestand in de eigenschap van het item met de naam “Info.Plist-bestand”.
 • Zoek vervolgens naar “Prefix” en zoek het item met de naam “Prefix Header”.
 • Verander de eigenschap in de naam van het juiste .pch-bestand dat je gebruikt.

Ik denk dat deze verschillende “Info”-vensters verwarrend zijn. U moet ervoor zorgen dat het juiste bestand is geselecteerd in het deelvenster Groepen en bestanden voordat u “Info ophalen” selecteert, en het is moeilijk te zeggen of u daadwerkelijk wijzigingen aanbrengt in het Info.plist-bestand of waar uw wijzigingen zich bevinden wordt opgeslagen.


Antwoord 3, autoriteit 5%

Voor Xcode 10.1 bij hernoemen of verplaatsen van info.plist naar submap.

 • Selecteer uw project
 • Kies doelen
 • Op het tabblad Generalonder Indentitykunt u een nieuw info.plist-bestand opgeven


Antwoord 4, autoriteit 4%

Nog een rimpeltje hieraan. Het zou het nieuwe plist-bestand nog steeds niet vinden omdat het zich in een map in de hoofdprojecthiërarchie op mijn schijf bevond. In dit geval is de naam die u in de build-instellingen moet invoeren relatief aan het projectbestand, zoals bijvoorbeeld “FolderName/Info.plist”.


Antwoord 5, autoriteit 4%

Sluit het project en open het opnieuw. Vervolgens ziet u op het projectdoel de knop plistkiezen op het tabblad AlgemeenBekijk deze screenshot om te begrijpen


Antwoord 6

Ik weet dat dit een oud bericht is, maar ik kwam net hetzelfde probleem tegen met Xcode 8.2. Ik had al .plist- en .storyboard-bestanden in Finder gedupliceerd, maar mijn Xcode-project pakte ze niet op. Om bestanden aan uw xcodeproj toe te voegen, klikt u met de rechtermuisknop op het project of de map in de Project Navigator en selecteert u Bestanden toevoegen aan “Uw projectnaam”. Je zou in staat moeten zijn om de bestanden te selecteren die je nodig hebt (gebruik de Cmd-toets om meerdere individuele bestanden te selecteren).

Als je een nieuw .plist- of .storyboard-bestand hebt gemaakt, moet je een koppeling maken naar je doellidmaatschap. Om te linken klikt u gewoon op het bestand in de navigator en aan de rechterkant in uw standaardeditor > bestandsinspecteur > doellidmaatschap selecteer het juiste doellidmaatschap.

De juiste manier om dit te doen zonder bestanden in de Finder te dupliceren, is door het te dupliceren bestand te selecteren en vervolgens naar Bestand > Dupliceren in het Xcode-navigatiemenu.


Antwoord 7

Ik werk met Xcode 9.3 en veranderde “moedig” mijn app-naam zonder te begrijpen dat ik problemen uitlokte: ik heb het.

Gelukkig is het nu gemakkelijk om een ​​project of app met betrouwbareresultaten te hernoemen als je in Xcode het blauwe pictogram aan de linkerkant/in de projectnavigator selecteert en vervolgens de “Identiteit en Type” bewerkt “Naam” veld in de “File Inspector”. Er verschijnt een dialoogvenster en het klikken op “Naam wijzigen” werkt betrouwbaar.

Other episodes