Hoe sluit ik een PDF in?

Ik probeer een PDF in te sluiten in een HTML-document, maar dit lijkt alleen te werken met Chrome. Andere browsers lijken ofwel plug-ins te vereisen of vereisen dat een gebruiker op een link klikt, wat niet is wat ik wil. Dit is wat ik heb geprobeerd:

<object data="pdfFiles/interfaces.pdf" type="application/pdf">
  <embed src=" pdfFiles/interfaces.pdf" type="application/pdf">&nbsp;</embed>
          alt :<a href="pdfFiles/interfaces.pdf">
</object>

Antwoord 1, autoriteit 100%

Hier is de code die u voor elke browser kunt gebruiken:

<embed src="pdfFiles/interfaces.pdf" width="600" height="500" alt="pdf" pluginspage="http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html">

Getest op Firefox en Chrome


Antwoord 2, autoriteit 88%

<iframe src="https://docs.google.com/gview?url=http://domain.com/pdf.pdf&embedded=true" 
style="width:600px; height:500px;" frameborder="0"></iframe>

Met Google Docs kunt u pdf’s, Microsoft Office Docs en andere toepassingen insluiten door met een iframe naar hun services te linken. Het is gebruiksvriendelijk, veelzijdig en aantrekkelijk.


Antwoord 3, autoriteit 42%

Dit werkt perfect en dit is officiële html5.

<object data="https://link-to-pdf"></object>

Antwoord 4, autoriteit 27%

weet je iets van http://mozilla.github.io/pdf.js/het is een project van mozila om pdf in je html te renderen met canvas. het is super eenvoudig te gebruiken.


Antwoord 5, autoriteit 10%

Ik raad aan om PDFObjectte gebruiken voor detectie van PDF-plug-ins.

Hiermee kunt u alleen alternatieve inhoud weergeven als de browser van de gebruiker de PDF niet rechtstreeks kan weergeven. De pdf zal bijvoorbeeld voor de meeste gebruikers prima worden weergegeven in Chrome, maar ze hebben een plug-in zoals Adobe Reader nodig die is geïnstalleerd als ze Firefox of Internet Explorer gebruiken.

Je kunt in ieder geval met PDFObject een bericht weergeven met een link om Adobe Reader en/of het PDF-bestand zelf te downloaden als hun browser nog geen PDF-plug-in heeft geïnstalleerd.


Antwoord 6

FlexPaper is waarschijnlijk nog steeds de beste viewer die voor dit soort dingen kan worden gebruikt. Het heeft een traditionele viewer en een viewer die meer pagina’s omslaat / flipbook-stijl, zowel in flash als in html5

http://flexpaper.devaldi.com

Other episodes