Hoe kan ik een .jar-bestand bewerken?

Dus ik heb een jar-bestand met één .class-bestand erop. Ik moet alleen wat woorden in het bestand veranderen.
Welk programma moet ik gebruiken?

Ik wil dat dit voor mijn telefoon werkt.


Antwoord 1, autoriteit 100%

Dit is wat ik deed:

  • De bestanden uitgepakt met WinRAR
  • Mijn wijzigingen aangebracht in de uitgepakte bestanden
  • Het originele JAR-bestand geopend met WinRAR
  • Ik heb de ADD-knop gebruikt om de bestanden te vervangen die ik heb gewijzigd

Dat is het. Ik heb het getest met mijn Nokia en het werkt voor mij.


Antwoord 2, autoriteit 67%

Een jar-bestand is een zip-archief. Je kunt het uitpakken met 7zip(een geweldig eenvoudig hulpmiddel om archieven te openen). Je kunt de extensie ook wijzigen in zip en alles gebruiken om het bestand uit te pakken.

Nu heb je je klasbestand. Er is geen gemakkelijke manier om klassenbestanden te bewerken, omdat klassenbestanden binair zijn (je zult daar geen broncode vinden. Misschien wat strings, maar geen Java-code). Om je klasbestand te bewerken, kun je een tool gebruiken zoals classeditor.

Je hebt alle strings die je klas gebruikt hard gecodeerd in het klasbestand. Dus als het enige dat je wilt veranderen een paar strings zijn, dan kun je dat doen zonder classeditor te gebruiken.


Antwoord 3, autoriteit 8%

Dit is een hulpmiddel om binaire bestanden van Java-klassebestanden te openen, hun interne structuur te bekijken, indien nodig delen ervan aan te passen en het klassenbestand weer op te slaan. Het genereert ook leesbare rapporten vergelijkbaar met het Javap-hulpprogramma. Makkelijk te gebruiken Java Swing GUI. De gebruikersinterface probeert zoveel mogelijk details weer te geven en probeert een structuur weer te geven die zo dicht bij de feitelijke Java-klassebestandsstructuur ligt. Tegelijkertijd wordt ook het gebruiksgemak en de consistentie van klassenbestanden tijdens het aanbrengen van wijzigingen benadrukt. Als een methode bijvoorbeeld wordt verwijderd, wordt de bijbehorende constante pool ook verwijderd als er niet meer naar wordt verwezen. In ingebouwde verifier controleert wijzigingen voordat het bestand wordt opgeslagen. Deze tool is gebruikt door mensen die de interne onderdelen van Java-klassebestanden leren. Deze tool is ook gebruikt om snel wijzigingen aan te brengen in klassenbestanden wanneer de broncode niet beschikbaar is.” dit is een citaat van de website.

http://classeditor.sourceforge.net/

Other episodes