Hoe kan ik & een bestaand project plakken of dupliceren?

Ik heb een bestaand Hudson-project dat is geconfigureerd en werkt.

Ik moet het project dupliceren zodat ik het origineel kan hebben en dan het nieuwe wijzigen zodat het naar een ander bronbeheer verwijst.

Ik wil de build niet handmatig opnieuw maken. Hoe kan ik de bestaande buildconfiguratie “kopiëren en plakken” of op een andere manier dupliceren, zodat ik de nieuwe buildconfiguratie sneller aan de gang kan krijgen?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Klik op “nieuwe job” en selecteer vervolgens “Kopieer bestaande job” onderaan. Voer vervolgens de naam in van de taak die u wilt kopiëren in het tekstveld.


Antwoord 2, autoriteit 3%

Naast het kopiëren van een taak, kopieer ik soms delen van het XML-bestand dat de taakconfiguratie bevat. Je plakt gewoon het gekopieerde deel in het xml-bestand van de nieuwe taak en laadt de configuratie opnieuw (onder manage hudson). Dit is handig wanneer u de oorspronkelijke taak wijzigt nadat u uw kopie hebt gemaakt. Voor uw gebruik is de kopie echter de juiste keuze.


Antwoord 3

Als u een nieuwe taak uitvoert, kunt u de keuze maken om deze van een bestaande taak te kopiëren. Wijzig later de instellingen van de nieuwe taak.

Other episodes