Hoe installeer ik .NET 4 Framework in Windows 10

Hoe kan ik het .NET 4.0 Framework in Windows 10 installeren? .NET 4.6 is al geïnstalleerd, maar ik wil .NET 4 Framework hebben (zonder het register te wijzigen).

Het in- en uitschakelen van Windows-functies in het configuratiescherm heeft geen effect.


Antwoord 1, autoriteit 100%

Van de downloadpaginavoor de “Microsoft .NET Framework 4.6” (nadruk van mij):

Het Microsoft .NET Framework 4.6 is een zeer compatibele, in-place updatevoor Microsoft .NET Framework 4, Microsoft .NET Framework 4.5, Microsoft .NET Framework 4.5.1 en Microsoft .NET Kader 4.5.2.

Met andere woorden, .NET 4.6 geïnstalleerd hebben (het is onderdeel van Windows 10dus je hoeft het niet handmatig te installeren) betekent dat je .NET 4.0, 4.5, 4.5.1, 4.5.2 en 4.6 hebt geïnstalleerd en code kunt uitvoeren die gericht is op elke van die framework-versies zonder wijzigingen aan uw Windows-installatie aan te brengen.

Je kunt.NET 4.0 installeren als je een latere versie hebt geïnstalleerd, aangezien elke versie een interne update is tot de laatste.


Als uw probleem echter is met het openen van een project dat gericht is op .NET 4.0.1, 4.0.2 of 4.0.3 in Visual Studio op Windows 10, moet u er mogelijkeen downloaden van de targetingpakketten:

omdat ik niet zeker weet of zezijn geïnstalleerd.


Antwoord 2, autoriteit 92%

Als je echthet ontwikkelgedeelte van .NET 4.0 of 4.5.2 in Windows 10 wilt installeren, heb je, afhankelijk van de versie, het volgende nodig:

  1. De bibliotheken:

  2. De tools (csc, msbuild): pak de 2017-versies, de nieuwste, omdat ze werken met zowel 4.5.2 als 4.0 van vroeger . Ga naar de Visual Studio-downloadsite, scroll naar beneden en download ver onder de Build Tools for Visual Studio 2017-pakket.

    Van de installatie heb je de volgende Individuele componentennodig:

    • .NET Framework 4.6.1 SDK
    • .NET Framework 4.6.1 targetting pack (ze zijn handig omdat ze mooie uitvoerbare bestanden bevatten, zoals tlbimp.exebijvoorbeeld)
    • C# en Visual Basic Roslyn-compilers (brengt csc.exeen msbuild.exe)

Je zou nu goud moeten zijn!


Antwoord 3

Als het je lukt om een ​​tool te gebruiken om Net Framework 4+ uit Windows 10 ISO te verwijderen voor een nieuwe installatie.

Vervolgens kunt u een nieuwe installatie van Net Framework 4.5 installeren, niet 4.0. Aangezien Windows 10 dat niet zou toestaan ​​voor 4.0.

Ik weet niet zeker of er enkele verwijderingstools zijn voor 4.6 en 4.7. Sinds ik de directe manier heb geprobeerd om te werken met de installatie van 7 SDK. Maar dan kan alleen 4.5 worden geïnstalleerd.

Dan is het mogelijk om Windows 7 SDK volledig te installeren, wanneer u 4.5 installeert.

Als Windows 7 SDK om 2.0 of 3.5 schreeuwt, installeer het dan in de apps en functies.

Je kunt een tool genaamd NTlite gebruiken en de .wim-bestandsinstallatie van Windows 10 bewerken. Gebruik vervolgens compatibles om 4+ te verwijderen. Sla vervolgens de gekopieerde ISO op en start deze op in C:, en start een installatie in Windows 10. Op die manier kunt u ook instellingen en apps behouden die u al hebt geïnstalleerd, alleen de hoofdbronbestanden van Windows 10 verwijderen. Ook uw Windows geactiveerd houden.


Antwoord 4

U kunt geen oudere versie installeren. Omdat je al op .Net Framework 4.6 draait, is het niet mogelijk om het te downgraden. Windows 10 wordt echter al standaard geleverd met .NET-framework, waarom moet u de oudere versie installeren?

Volgens deze website, kunt u een webinstallatieprogramma of een offline installatieprogramma kiezen voor het installeren van .NET Framework. U kunt proberen .NET Framework 4 te downloaden van hier.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Other episodes