Hoe een Github-repository uitvoeren?

Ik ben een beginner in coderen, dus dit is misschien een beetje een domme vraag. Ik werkte aan een SQL-project om de taal te leren en ik wilde weten of er een manier was om een ​​Github-repository te downloaden en uit te voeren, ik heb Github nog niet eerder gebruikt. Bedankt!


Antwoord 1, autoriteit 100%

Als je een nieuweling bent, denk ik dat je git moet leren gebruiken.
Je kunt de onderstaande link raadplegen: https://education.github.com/git -cheat-sheet-education.pdf

Basisstappen:

  1. Kloon of download de broncode van Github.
    Je kunt het direct downloaden, of een tool gebruiken zoals Git-bash, tortoise git…
  2. Voer deze broncode uit, afhankelijk van de taal van de broncode.

Antwoord 2

Om code in een Github-repository uit te voeren, moet u deze downloaden of naar uw computer klonen. Klik op de groene knop “repository klonen of downloaden” in de rechterbovenhoek van de repository. Om te klonen, moet je git op je computer hebben geïnstalleerd. Volg daarna deze instructies. Je kunt ook gewoon op downloaden klikken. Als je het eenmaal op je computer hebt, hangt de manier waarop je de code uitvoert af van het type code waarin je project is geschreven.


Antwoord 3

Ik neem aan dat je een repository met betrekking tot SQL op Github hebt gevonden die je wilt uitvoeren, het beste is om naar beneden te scrollen en over die repository te lezen. Ik weet zeker dat er meestal instructies zijn op hoe je de repo installeert of uitvoert en vanaf daar als je iets niet begrijpt, probeer dat trefwoord te Googlen. Ik weet zeker dat Google daar een antwoord op heeft en ook de beste manier om het te leren.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Other episodes