Google RECAPTCHA V3.0 werkt niet. “Fout voor site-eigenaar: ongeldig toets type”

Ik kan de Google Recaptcha niet laten werken aan mijn Squarespace-formulier.
Site-sleutel en geheime sleutel zijn beide correct ingevoerd. Beide domeinen zijn ook ingevoerd.

Beide integratiecodes van de clientzijde zijn op de kop van de pagina’s geplaatst

en zelfs na het wachten van 30 of zo minuten, en het creëren van een nieuwe set sleutels en gingen over hetzelfde proces door de oude codes te vervangen, zit ik nog steeds vast met dit foutbericht, zelfs bij toegang tot de pagina van een ander medium.

Link naar de webpagina: https://mydietgoal.com/contact-us

Als iemand een idee heeft hoe u V3.0 CAPTCHA in Squarespace kunt integreren, zou het zeer gewaardeerd worden!


Antwoord 1, Autoriteit 100%

Squarespace-formulierblokken ondersteunen op dit moment geen SECAPTCHA V3.0-site of geheime sleutels. Moet voorlopig bij V2.0-toetsen blijven.


Antwoord 2, Autoriteit 23%

Downgrade naar v2. Om de een of andere reden. het werkt voor mij.


Antwoord 3, Autoriteit 17%

Ook zal deze fout optreden als de versie (V2 of V3) die u hebt gemaakt op de Google Recaptcha Admin Page Hier is het anders dan degene die u opgeeft in uw CDN Admin Panel (zoals WordPress, Squarespace, enz.).

Dit betekent dat als u een V2 reCAPTCHA heeft gemaakt in Google reCAPTCHA-beheerder, de sleutels anders zijn dan wanneer u een V3. Let op de versie aan de linkerkant. Dus, V3 specificeren in het CDN (dwz: WordPress) beheerderspaneel van een reCAPTCHA-plug-in op uw site, zoals weergegeven hier, geeft een ‘sleuteltype’-fout. Let op de versie-opties onder de toetsen. Versie gemaakt in Google moet overeenkomen met plug-in-instellingen.


Antwoord 4

Zorg ervoor dat uw website zich op hetzelfde domein bevindt dat is geregistreerd voor reCaptcha, als uw website op een testserver of een ander domein staat, zal deze u zeker een foutmelding geven.

Other episodes