git-svn op Windows. Waar vind je binaire bestanden?

Ik wil git gebruiken als een lokale repository tegen een externe SVN-repository. Ik heb versie 1.6.0.2 geïnstalleerd van http://code.google.com/p/msysgit/ downloads/lijst.

Volgens de documentatie gebeurt de synchronisatie via het commando

git svn

of een aparte commando-wrapper genaamd

git-svn

Geen van beide is beschikbaar in mijn installatie en ik kon geen aparte download voor Windows-binaire bestanden vinden.

Ik gebruik momenteel de MSYS-build. Moet ik overschakelen naar cygwin?


Antwoord 1, autoriteit 100%

git-svn is geïnstalleerd in de nieuwste versie van msysgit. Er is echter een kleine waarschuwing: terwijl git-svn in C:\Program Files\git\libexec verschijnt als “git-svn”, wordt svn eigenlijk aangeroepen als een argument voor het uitvoerbare git-bestand, dus:

git svn clone http://example.com/svn/repo/

Antwoord 2, autoriteit 47%

Deze eerdere versieheeft werkende git-svn. Ik dacht dat git-svn in de huidige versie die je hebt geïnstalleerd was opgelost, maar misschien niet. Git-svn werkte absoluut niet in de Windows-versie van Git 1.5.6.1.


Antwoord 3, autoriteit 26%

Installeer cygwinen selecteer het git-svn-pakket onder de categorie Devel.


Antwoord 4, autoriteit 13%

Het git svncommando is geschreven in Perl en vereist de Subversion Perl bibliotheken. Het bestaan ​​van het svncommandoregelcommando is onvoldoende voor git-svn.

Ik heb git svnniet gebruikt op Windows (alleen op Unix en Mac OS X), dus ik kan niet echt meer details geven, maar hopelijk zou dit je in de goede richting moeten wijzen.


Antwoord 5

Ik ken git niet, maar ik weet dat je voor Mercurial bijvoorbeeld SVN moet hebben geïnstalleerd om van SVN naar Mercurial (en terug) te kunnen converteren. Misschien is het hetzelfde voor git?

SVN is op zichzelf vrij groot, dus misschien willen gelijktijdige systemen het niet met hun software distribueren, waardoor de download opzwelt.

Ik gebruikte de opdrachtregel SVN-client van Slik SVN, niet te groot en netjes te installeren.

Natuurlijk, wacht op een beter geïnformeerd antwoord, of zoek op internet naar bevestiging van mijn informatie… 🙂 Hoewel het geen kwaad kan om een ​​SVN-client te hebben, aangezien veel projecten het gebruiken.

Other episodes