Een pot importeren in Eclipse

Hoe importeer ik een pot in Eclipse?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Je kunt een pot in Eclipse toevoegen door met de rechtermuisknop te klikken op Project >Build Path >Configure Build Path. Klik onder het tabblad Bibliotheken op Jars toevoegen of Externe JAR’s toevoegen en geef de pot. Een korte demo hier.

voer hier de afbeeldingsbeschrijving in

De bovenstaande oplossing is duidelijk een “Snelle” oplossing. Als je echter aan een project werkt waarbij je bestanden moet vastleggen in de bronbeheerrepository, raad ik aan om Jar-bestanden toe te voegen aan een speciale bibliotheekmap in je bronbeheerrepository en te verwijzen naar enkele of alle van hen zoals hierboven vermeld.


Antwoord 2, autoriteit 50%

Het toevoegen van een externe Jar is niet slim als je de projectlocatie in het bestandssysteem wilt wijzigen.

De beste manier is om de jar toe te voegen om het pad te bouwen, zodat uw project wordt gecompileerd als het wordt geëxporteerd:

 1. Maak een map met de naam lib in uw projectmap.

 2. kopieer naar deze map alle jar-bestanden die je nodig hebt.

 3. Vernieuw je project in eclipse.

 4. Selecteer alle jar-bestanden, klik met de rechtermuisknop op een ervan en selecteer Build Path -> Toevoegen aan bouwpad


Antwoord 3, autoriteit 24%

Twee keuzes:

1/ Van het project:

alt-tekst

2/ Als je al andere jar hebt geïmporteerd, uit de map “Referentiesbibliotheken”:

alt-tekst

Beide leiden u naar dit scherm waar u uw bibliotheken kunt beheren:

alt-tekst


Antwoord 4, autoriteit 3%

Dit zijn de stappen:

 1. klik op Bestand > Importeren. Het venster Importeren wordt geopend.

 2. Klik onder Selecteer een importbron op J2EE > App Client JAR-bestand.

 3. Klik op Volgende.

 4. Voer in het veld Toepassingsclientbestand de locatie en naam in van het JAR-bestand van de toepassingsclient dat u wilt importeren. U kunt op de knop Bladeren klikken om het JAR-bestand uit het bestandssysteem te selecteren.

 5. Typ in het veld Toepassingsclient-project een nieuwe projectnaam of selecteer een toepassingsclientproject in de vervolgkeuzelijst. Als u een nieuwe naam in dit veld typt, wordt het applicatieclientproject gemaakt op basis van de versie van het applicatieclient JAR-bestand en wordt de standaardlocatie gebruikt.

 6. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Doelruntime de toepassingsserver waarop u zich wilt richten voor uw ontwikkeling. Deze selectie is van invloed op de runtime-instellingen door de klassenpadvermeldingen voor het project te wijzigen.

 7. Als u de nieuwe module aan een bedrijfstoepassingsproject wilt toevoegen, schakelt u het selectievakje Project toevoegen aan een EAR in en selecteert u vervolgens een bestaand bedrijfstoepassingsproject uit de lijst of maakt u een nieuwe door op Nieuw te klikken.

  Opmerking: Als u een nieuwe projectnaam voor een bedrijfstoepassing typt, wordt het project voor de bedrijfstoepassing gemaakt op de standaardlocatie met de laagste compatibele J2EE-versie op basis van de versie van het project dat wordt gemaakt. Als u een andere versie of een andere locatie voor de bedrijfstoepassing wilt opgeven, moet u de wizard Nieuw bedrijfstoepassingsproject gebruiken.

 8. Klik op Voltooien om het JAR-bestand van de applicatieclient te importeren.


Antwoord 5

Gewoon een opmerking over het importeren van potten in Eclipse-projecten (ontwikkeling van plug-ins):

In het geval dat u Eclipse-plug-ins ontwikkelt, is het logisch om het eigen bundelmechanisme van Eclipse te gebruiken in plaats van alleen de jar in een plug-inproject te importeren. Eclipse (of beter zijn onderliggende OSGi-runtime, Equinox) gebruikt zogenaamde bundels die wat meer informatie bevatten dan gewone potten (bijv. versie-info, afhankelijkheden van andere bundels, geëxporteerde pakketten; zie het MANIFEST.MF-bestand). Vanwege deze informatie kunnen OSGi-bundels dynamisch worden geladen/verwijderd en is er automatische afhankelijkheidsresolutie beschikbaar in een OSGi/Eclipse-runtime. Daarom heeft het gebruik van OSGi-bundels in plaats van gewone potten (opgenomen in een andere OSGi-bundel) enkele voordelen.

(BTW: Eclipse-plug-ins zijn hetzelfde als OSGi-bundels.)

De kans is groot dat iemand een bepaalde bibliotheek van derden al heeft gebundeld als OSGi-bundel. Misschien wilt u een kijkje nemen in de volgende bundelopslagplaatsen:


Antwoord 6

Verduistering -> Voorkeuren -> Java-> Bouwpad -> Gebruikersbibliotheken -> Nieuw(noem het) -> Externe potten toevoegen

(Ik raad aan om uw nieuwe bibliotheken vóór een van deze stappen naar de eclipse-map te slepen om alles bij elkaar te houden, op die manier hoeft u, als u Eclipse of uw besturingssysteem opnieuw installeert, niets te rwlinken behalve de JDK) Selecteer nu de jar-bestanden jij wil. Klik OK.

Klik met de rechtermuisknop op uw project en kies Build Path -> Bibliotheek toevoegen

Ter info, gewoon coderen en dan rechts klikken en Source->Invoer organiseren


Antwoord 7

allereerst ga je naar je project wat je gemaakt hebt
en klik vervolgens met de rechtermuisknop in uw muis en selecteer eigenschappen onderaan
en selecteer het ingebouwde pad in de linkerhoek en voeg een extern jar-bestand toe voeg toe klik op toepassen .dat is het


Antwoord 8

In Eclipse heb ik een gecomprimeerd jar-bestand opgenomen, d.w.z. zip-bestand. Eclipse stond me toe dit zipbestand toe te voegen als een externe pot, maar toen ik probeerde toegang te krijgen tot de klassen in de pot, werden ze niet weergegeven.

Na veel vallen en opstaan ​​ontdekte ik dat het gebruik van een zip-indeling niet werkt. Toen ik een jar-bestand toevoegde, werkte het voor mij.


Antwoord 9

 1. Klik met de rechtermuisknop op het project.
 2. Klik op Bouwpad.
 3. Klik op Build Path configureren.
 4. Klik onder Bibliotheken op Pot toevoegen of Externe pot toevoegen.

Antwoord 10

Jar-bestand in het systeempad is:

C:\oraclex\app\oracle\product\10.2.0\server\jdbc\lib\ojdbc14.jar

ojdbc14.jar(het is een jar-bestand)

Volg de onderstaande stappen om het jar-bestand in uw Eclipse IDE te importeren.

 1. Klik met de rechtermuisknop op uw project
 2. Selecteer bouwpad
 3. Klik op Build Path configureren
 4. Klik op Bibliotheken, selecteer Modulepath en selecteer Externe JAR’s toevoegen
 5. Selecteer het jar-bestand uit de gewenste map
 6. Klik en pas toe en ok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Other episodes