De IMPORT Org.APache.commons kunnen niet worden opgelost in Eclipse JUNO

Ik heb het probleem tijdens het compileren van het mijn project in Eclipse. Het duwt de fout de importorganismen.Apache.commons kan niet worden opgelost .

alsjeblieft iemand vertelt me ​​wat doet deze fout vertelt. en hoe het op te lossen.


Antwoord 1, Autoriteit 100%

Het genoemde pakket / klassen zijn niet aanwezig in het COMPILETIME-klassenpad. Kortom, Java heeft geen idee waar je het over hebt als je zegt om dit en dat te importeren. Het kan ze niet vinden in het klassenpad.

Het is onderdeel van Apache Commons FileUpload . Download gewoon de pot en laat het vallen in /WEB-INF/libmap van het webapp-project en deze fout moet verdwijnen. Vergeet niet hetzelfde te doen voor Apache Commons IO , waar is FileUpload afhankelijk van, anders krijg je dat hetzelfde probleem tijdens runtime.


niet-gerelateerd op het concrete probleem, ik zie dat u Tomcat 7 gebruikt, een Serverlet 3.0-compatibele container. Wist u dat u de nieuwe request.getPart()-methode om het geüploade bestand te verkrijgen zonder de behoefte aan de hele Commons FileUpload-dingen? Voeg gewoon @MultipartConfigannotatie naar de servlet klasse, zodat u het kunt gebruiken. Zie ook Hoe bestanden uploaden naar server met JSP / Servlet?


Antwoord 2, Autoriteit 30%

Als u een Apache Maven project hebt, is het eenvoudig om dit pakket in te gebruiken jouw project. Geef het gewoon op in uw pom.xml:

<project>
...
  <properties>
    <version.commons-io>2.4</version.commons-io>
  </properties>
  <dependencies>
    <dependency>
      <groupId>commons-io</groupId>
      <artifactId>commons-io</artifactId>
      <version>${version.commons-io}</version>
    </dependency>
  </dependencies>
...
</project>

Antwoord 3, Autoriteit 15%

Breid de “Java-bronnen” en vervolgens ‘bibliotheken’ (in Eclipse-project).
Zorg ervoor dat “Apache Tomcat” aanwezig is.

Als het niet volgt
Klik met de rechtermuisknop op project – & GT; “Bouw pad” – & GT; “Java Build Path” – & GT; “Bibliotheek toevoegen” – & GT; Selecteer “Server Runtime” – & GT; volgende – & GT; Selecteer “Apache Tomcat – & GT; Klik op Voltooien


Antwoord 4, Autoriteit 11%

U kunt gewoon een nodig extern jar-bestand toevoegen aan het project.
Ga naar uw project – & GT; Java Build Path – & GT; Bibliotheken, Voeg externe potten toe. Toevoegen Toevoegen uw gedownloade bestand van de formele website. Mijn standaardnaam is Commons-Codec-1.10.jar


Antwoord 5

Zoek naar “poi-3.17.jar” !!!

 1. Download van “https://poi.apache.org/download.html ” .
 2. Klik op de ene binaire distributie – & GT; POI-BIN-3.17-20170915.TAR.GZ
 3. unzip het bestand downloaden en zoek deze “POI-3.17.JAR”.

Probleem opgelost en fouten verdwenen.


Antwoord 6

U kunt het externe JAR-bestand ook aan het project toevoegen.
Ga naar uw project–>properties–>java build path–>libraries, voeg externe JARS toe. Voeg vervolgens uw gedownloade jar-bestand toe.

Other episodes