chrome maakt de actie van “voorkomen dat deze pagina extra dialoogvensters maakt” ongedaan

Soms merk ik dat ik waarschuwingen voor foutopsporing opnieuw moet inschakelen. Natuurlijk kan ik het tabblad sluiten en opnieuw laden, maar is er een betere manier?


Antwoord 1, autoriteit 100%

Nee. Maar je moet echt console.log()gebruiken in plaats van alert()voor debuggen.

In Chrome heeft het zelfs het voordeel dat het hele objecten kan afdrukken (niet alleen toString()).


Antwoord 2, autoriteit 97%

Sluit het tabblad van de pagina waarop u waarschuwingen hebt uitgeschakeld. Open de pagina opnieuw in een nieuw tabblad. De instelling is alleen geldig voor de sessie, dus waarschuwingen worden opnieuw ingeschakeld zodra de nieuwe sessie op het nieuwe tabblad begint.


Antwoord 3, autoriteit 47%

Het juiste antwoord is dus: JA, er is een betere manier.

Klik met de rechtermuisknop op het tabblad en selecteer “Dupliceren” en sluit vervolgens het oorspronkelijke tabblad als u dat wilt.

Waarschuwing is opnieuw ingeschakeld in het duplicaat.

Het dubbele tabblad lijkt de actieve staat van het oorspronkelijke tabblad opnieuw te creëren, zodat u gewoon verder kunt gaan waar u was.


Antwoord 4, autoriteit 10%

Nog 2 oplossingen waarmee ik geluk had toen geen van beide tabbladen werd gesloten + de pagina opnieuw werd geopend in een ander tabblad of alle tabbladen in Chrome (en de browser) sloot en vervolgens opnieuw opstarten werkte niet:

1) Ik heb het op mijn computer gerepareerd door het tabblad te sluiten, Chrome geforceerd te sluiten, & de browser opnieuw opstarten zonder tabbladen te herstellen (Opmerking: op een computer met CentOS Linux).

2) Mijn baas (ook op CentOS) had hetzelfde probleem (waarschuwingen zijn om verschillende redenen een groot deel van het Javascript-foutopsporingsproces van mijn bedrijf, bijv. legacy), maar mijn eerste methode werkte niet voor hem. Ik heb het echter voor hem kunnen oplossen met het volgende proces:

 • a) Maak een leeg tekstbestand met de naam FixChrome.sh en plak het volgende bash-script:

  #! /bin/bash
  cd ~/.config/google-chrome/Default   //adjust for your Chrome install location
  rm Preferences
  rm 'Current Session'
  rm 'Current Tabs'
  rm 'Last Session'
  rm 'Last Tabs'
  
 • b) sluit Chrome, open vervolgens Terminal en voer het script uit (bash FixChrome.sh).

Het werkte voor hem. Nadeel is dat je alle tabbladen van je huidige & vorige sessie, maar het is de moeite waard als dit belangrijk voor je is.


Antwoord 5, autoriteit 6%

open een nieuw venster of tabblad met dezelfde link..
de PREVENT-optie werkt alleen per sessie..


Antwoord 6, autoriteit 3%

Als u wilt dat het dialoogvenster opnieuw wordt geactiveerd voor de pagina die u hebt ingesteld als voorkomen dat het dialoogvenster wordt weergegeven.

Chrome: selecteer instellingen, er wordt een Google-pagina voor Chrome geopend met al uw instellingen voor Chrome.

Ga helemaal onderaan naar geavanceerde instellingen en onderaan de geavanceerde instellingen kunt u klikken op Browserinstellingen resetten… hierdoor wordt het dialoogvenster weergegeven zoals het hoort.


Antwoord 7

Er lijkt een proces te zijn dat alle console.log-berichten onderdrukt als er te veel waarschuwingen in een JS-script staan. Dat is een probleem als je een script probeert te debuggen. Ik heb een script uitgevoerd in Chrome en Brave en ineens werden console.log-berichten gestopt. Maar met Firefox verschijnen alle console.log-berichten nog steeds … exact hetzelfde script. Het probleem is niet het controleren of deselecteren van de waarschuwingen, fouten en foutopsporingsberichten.

Ik weet het niet meer… blokkeert Windows “een site”? Ik heb geprobeerd de cache te wissen door alle instellingen in Chrome opnieuw in te stellen, maar het probleem blijft bestaan. Ik veronderstel dat ik zou kunnen proberen beide browsers opnieuw te installeren.


Antwoord 8

Hardwareversnelling UIT zetten lijkt de instelling te zijn die van invloed is op pop-ups & dialogen.

Chrome verborg Dialog Windows voortdurend wanneer ik Ja of Nee moest antwoorden op dingen, ook wanneer ik de naam van mappen in mijn bladwijzerpaneel moest wijzigen. Na weken dit te hebben gedaan. Ik heb alle Chrome-helpers uitgeschakeld in Instellingen, ook in Windows 10 heb ik Window Snapping uitgeschakeld. Het heeft iets gedaan om de pop-ups en dialoogvensters terug in de Viewport te plaatsen.

Toen deze bug zich voordeed, kon ik een tabblad sluiten door eerst op Enter te drukken voordat ik op de X-knop voor het sluiten van het tabblad klikte. De browser had een waarschuwingsvenster dat verborgen was en waarvoor een reactie van de gebruiker nodig was.

Hardware-acceleratie uit- en weer inschakelen, het Chrome-proces beëindigen en alle andere Helpers uit- en terugschakelen heeft het voor mij opgelost… Het moet in Chrome zelf zijn, want ik ben net in een Chrome-venster op de Mac gegaan en het heeft nu het probleem gestopt, zonder enige tussenkomst. Ik vermoed dat het aan-/uitzetten van de Chrome-instellingen ervoor heeft gezorgd dat de dialoogvensters zijn verplaatst. Ik kan de browser de fout nu niet laten herhalen…

Other episodes