Bijvoegen (open) mdf-bestandsdatabase met SQL Server Management Studio

Kun je me helpen hoe ik het *.MDF-bestand van de database gemaakt met VisualStudio 2010 kan openen in SQL Server Management Studio?

Ik heb zelf geprobeerd een bijlage bij te voegen, maar ik kan om (denk ik) een veiligheidsreden niet naar dat bestand navigeren.


Antwoord 1, autoriteit 100%

Ik had hetzelfde probleem.

systeemconfiguratie:-enkel systeem met window 7 sp1-server en client zijn beide op hetzelfde systeem geïnstalleerd

Ik probeerde toegang te krijgen tot het bureaublad van het venster. Zoals sommigen zeggen dat uw Sqlserver-service geen volledige toegang tot de directory heeft. Dit klopt helemaal.

Ik heb dit probleem opgelost door een paar eenvoudige stappen uit te voeren

  1. Ga naar Alle programma’s->microsoft sql server 2008 -> configuratietools en selecteer vervolgens SQL Server Configuration Manager.
  2. Selecteer de dienst en ga naar eigenschappen. Selecteer in het dialoogvenster Account ingebouwd het lokale systeem en selecteer vervolgens de knop OK.

Stappen 3 en 4 in afbeelding zijn demo met toegang tot de map


Antwoord 2, autoriteit 59%

Ik vond dit gedetailleerde bericht over het openen (bijvoegen) van het MDF-bestand in SQL Server Management Studio:
http://learningsqlserver.wordpress.com/2011/02/13/how-can-i-open-mdf-and-ldf-files-in-sql-server-attach-tutorial-troublshooting/

Ik heb ook het probleem dat ik niet naar het bestand kan navigeren. De reden is hoogstwaarschijnlijk deze:

De reden dat het de map niet “opent” is omdat het serviceaccount
het uitvoeren van de SQL Server Engine-service heeft geen leesmachtiging aan
de betreffende map. Wijs de Windows-gebruikersgroep toe voor die SQL
Serverinstantie de rechten om inhoud te lezen en weer te geven in WINDOWS
peil. Dan zou je de bestanden moeten zien die je wilt bijvoegen in
de map.

(bron: http://social.msdn.microsoft.com/Forums/sqlserver/en-US/c80d8e6a-4665- 4be8-b9f5-37eaaa677226/cannot-navigate-to-some-folders-when-attempting-to-attach-mdf-files-to-database-in-management?forum=sqlkjmanageability)

Een oplossing voor dit probleem wordt hier beschreven: http://technet.microsoft.com/en- us/library/jj219062.aspxIk heb dit zelf nog niet geprobeerd. Zodra ik dat heb gedaan, zal ik het antwoord bijwerken.

Hopelijk helpt dit.


Antwoord 3, autoriteit 41%

Kopieer de bestanden naar de standaardmap voor uw andere databasebestanden. Om erachter te komen wat dat is, kun je de sp_helpfile procedure in SSMS gebruiken. Op mijn computer is dit: C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10_50.SQLEXPRESS\MSSQL\DATA. Door de bestanden naar deze map te kopiëren, krijgen ze automatisch de machtigingen die het toevoegen mogelijk maken.

Hier is een zeer goede uitleg:

Hoe MDF-bestanden te openen
.


Antwoord 4, autoriteit 24%

Ik weet niets van de oudere versies, maar voor SSMS 2016 kun je naar de Object Explorergaan en met de rechtermuisknop op het item Databasesklikken. Selecteer vervolgens Bijvoegen…in het contextmenu. Hier kunt u naar het .mdf-bestand bladeren en het openen.


Antwoord 5, autoriteit 6%

ik weet niet of dit antwoord op de bovenstaande links te vinden is, maar ik heb SQL Management Studio gewoon als beheerder uitgevoerd en werkte. Ik hoop dat het helpt

Proost


Antwoord 6

Misschien moet je eerst je mdf-bestand repareren met een aantal tools. Er zijn veel tools op de markt. Er is een tool genaamd SQL Database Recovery Tool Repairsdie erg handig is om de mdf-bestanden te repareren.

Het probleem zou kunnen zijn vanwege beschadigde transactielogboeken, u kunt de tool SQL Database Recovery Tool Repairs gebruiken om uw beschadigde mdf-bestand te herstellen.

Other episodes